Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί, είπε η μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου στην Αστυνομία

Image
καλυβια
 clock 23:30 | 23/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Καλύβια, όπου 16χρονος έστησε καρτέρι και κατακρεούργησε τον 70χρονο πατέρα του, στην είσοδο της μονοκατοικίας που διέμεναν.

Ο ανήλικος είχε στήσει καρτέρι και περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει σπίτι με το που άνοιξε την πόρτα άρχισε να τον καρφώνει στην κοιλιά το θώρακα την πλάτη και το πρόσωπο με δύο μαχαίρια. Το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον 70χρονο ήταν τέτοιο που, ένα από τα μαχαίρια έσπασε. Αμέσως μετά το έγκλημα κάλεσε την μητέρα του, ομολόγησε την πράξη και παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος.

Η μητέρα του δράστη μίλησε στο MEGA

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία».

Η εικόνα πάντως που έβγαζε προς τα έξω ο 71χρονος ήταν διαφορετική. Σε αναρτήσεις του στα social media αναφερόταν συχνά στους γιους του ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Στις 26 Ιουλίου του 2019 ανήρτησε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις μητέρες. Ακόμα και σήμερα γράφονται ύμνοι ενώ για τον πατέρα τόσο λίγα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πιο καλό μαξιλάρι από το στήθος του πατέρα».

Ενώ σε άλλη δημοσίευσή του στις 14 Ιουλίου του 2019 έγραψε: «”Τι καλός μπαμπάς που είσαι!” Ποιος άλλος επαινεί τον πατέρα από τα ευτυχισμένα παιδιά του, μόλις ανέβηκαν από τη θάλασσα, μάγκες μου ελάτε και πλακωθείτε στη μάσα. Σήμερα είμαστε για πάρτη μας».

Γείτονας του θύματος δήλωσε στο MEGA:

«Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της. Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα, είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε ‘όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο’. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του».

 

 

Διαβάστε επίσης 

Εργοδότες αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων

Ανασκόπηση 2023: Από τα Τέμπη στις φωτιές και τις… πλημμύρες (βίντεο)

Δολοφονία Κατσούρη: Καταθέτει μηνύσεις ο Κούγιας – «Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis