Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Κατσούρη: Καταθέτει μηνύσεις ο Κούγιας – «Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά»

Image
Νέα Φιλαδέλφεια
 clock 00:30 | 23/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας αποφυλακίστηκε ο έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού, ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης, ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην επίθεση των κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας κατά την οποία σκοτώθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, σε σχετική ανακοίνωση «από τη μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη».

Επίσης ο κ. Κούγιας τονίζει πως «οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απεβλήθη και η “ΠΑΕ ΑΕΚ” από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί».

«Κατόπιν αυτής της εξελίξεως δηλώνω ότι θα καταθέσω μήνυση και αγωγή αποζημιώσεώς μου για τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και sites, τα οποία ειρωνεύονται τις επιστημονικές απόψεις εμού και των συνεργατών μου, υποστηρίζοντας ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου σωστά δήλωσε παράσταση υποστηρίξεως της κατηγορίας υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ η δική μου άποψη ήταν ότι αυτό το αίτημα ήταν απαράδεκτο», τονίζει ο γνωστός δικηγόρος και καταλήγει:  

«Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, τα νομικά είναι για αυτούς που τα γνωρίζουν, και η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω ιδιοτελών δημοσιογράφων και εφημερίδων της ΑΕΚ, ούτε λαμβάνει βοήθεια από δικηγόρους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο τους. Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά, ειδικά γι’ αυτή την  υπόθεση, όπου κάποιοι, για να διαφημιστούν, καπηλεύτηκαν το θάνατο του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη».

 

Διαβάστε επίσης 

Σοκ στα Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του

Συνελήφθη 36χρονος που πυροβολούσε με αυτόματο και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο

 

Εταιρία προσφέρει δωρεάν κατάψυξη ωαρίων στις υπαλλήλους της ως Χριστουγεννιάτικο δώρο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis