Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Ξυλοκόπησαν 14χρονο για ένα μπουφάν

Image
περιπολικο
 clock 10:07 | 17/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Το ένα μετά το άλλο καταγράφονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων τα οποία φαίνεται πως έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ακόμα ένα βίαιο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων το οποίο καταγράφηκε αυτή τη φορά στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου στην Ηλιούπολη μία ομάδα ανηλίκων προχώρησαν σε απρόκλητη επίθεση σε βάρος ενός 14χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η ομάδα των νεαρών φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και να του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, και αφαιρώντας του ένα μπουφάν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις των ανήλικων δραστών στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε ο 13χρονος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου και διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Σε βάρος του ανήλικου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης και ακολούθως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Ακόμη ένα ανήλικο άτομο που συμμετείχε στην επίθεση είναι γνωστό στις Αρχές, οι οποίoς συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπόλοιπων της συμμορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλεία: Πάλεψαν για ώρα πριν τους παρασύρει ο χείμαρρος -Περιγραφές - σοκ για το ζευγάρι

Κορυφώνεται το θρίλερ για τον αγνοούμενο Μπάμπη - Βρέθηκε και εξετάζεται κηλίδα αίματος σε βάρκα

Ιρλανδία: Πληρώθηκα με 500 ευρώ καθαρά για 12ωρη βάρδια τα Χριστούγεννα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis