Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται το θρίλερ για τον αγνοούμενο Μπάμπη - Βρέθηκε και εξετάζεται κηλίδα αίματος σε βάρκα

Image
Μπάμπης - Μεσολόγγι - εξαφάνιση
 clock 07:27 | 17/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε ο 50χρονος κρεοπώλης την ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου. Ειδικότερα, ο 50χρονος επιχειρούσε να επικοινωνήσει με δύο άτομα, φίλους του, μια γυναίκα κι έναν άνδρα. Με τη γυναίκα δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, ωστόσο βρήκε τον άνδρα και συνομίλησαν με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία έσβησαν και οι δύο.

Ο άνδρας είχε δώσει μια αρχική κατάθεση, ωστόσο το πρωί της Τρίτης (16/1) οι αστυνομικοί του πήραν το κινητό τηλέφωνο και έκαναν ανάκτηση των μηνυμάτων αυτών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε κλήθηκε ξανά για κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά, στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενους, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε στο Mega η αδερφή του Μπάμπη. Η αδερφή του 31χρονου τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

 

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά σε ένα χωριό, οπότε πιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα» είπε η αδερφή του 31χρονου.

«Θα πάμε την υπόθεση μέχρι τέλους»

«Θα πάω την υπόθεση μέχρι τέλους» τόνισε στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

«Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουμε μήνυση κατά αγνώστου με νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και παρακαλώ τον κόσμο που γνωρίζει πράγματα για αυτή την υπόθεση, να μιλήσουν, να ανοίξουν στόματα για να βρεθεί ο δράστης κι ο Μπάμπης. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας» υπογράμμισε ο Κώστας Δημόπουλος.

Μαρτυρία σοκ – «Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ»

«Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ», φέρεται να είπε σε φίλους του ο 50χρονος κρεοπώλης σύμφωνα με τον Alpha.

Πλέον οι Αρχές αναζητούν τον Μπάμπη Κούτσικο κάπου θαμμένο καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα συνηγορούν πως αυτό ήταν το φρικτό τέλος. Τον αναζητούν κάπου θαμμένο και όχι στα κανάλια της γύρω περιοχής

Καθώς συμπληρώνονται 12 ημέρες από όταν χάθηκαν για πρώτη φορά τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, μειώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό του.

Οι μαρτυρίες φίλων του Μπάμπη και του κρεοπώλη

«Τον είχα σαν αδερφό» ανέφερε ο Χαράλαμπος, συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ημέρα που πήγα στο χωριό. Είπαμε καλή αντάμωση και δεν τον ξαναείδα. Ήμουν ο κρίκος που γνωρίστηκαν και τον βάλαμε στην παρέα μας. Θα γινόμουν κουμπάρος του κρεοπώλη», ανέφερε.

«Ήμουν μαζί του όταν τον συνέλαβαν για το μαχαίρι. Μας άρεσε το κυνήγι. Ψωνίζαμε από το μαγαζί του. Δεν μας άφηνε ποτέ να πληρώσουμε. Ήταν ο πατέρας της παρέας», πρόσθεσε.

«Όταν χρειάστηκε λεφτά ο 50χρονος, ο Μπάμπης του έδωσε χρήματα. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα του και μας είπε πως ο Μπάμπης είναι άφαντος. Μου είπε του χρωστάνε λεφτά του παιδιού», είπε ο 36χρονος.

«Ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν τον ρώτησα. Μου είπε τον άφησα εκεί. Ήταν σαν να μην τον ένοιαζε. Δεν αντέδρασε όταν ήρθε η αστυνομία. Τον μπλόκαρα από παντού όταν έμαθα τι έγινε», πρόσθεσε.

«Μου είπε ψέματα. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και δεν μου απάντησε», υπογράμμισε.

Ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος με τον κρεοπώλη, μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, δήλωσε στον Alpha: «Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone».

«Μου είπε ο κρεοπώλης πως είχε πάρει λεφτά από τον Μπάμπη, τα μάζεψα και του τα έδωσα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κρεοπώλης είπε ψέματα και στους φίλους του, σύμφωνα με τον ίδιο: «Πού τον άφησες; Με ποιον; Μου είπε δεν ξέρω, τον άφησα και έφυγα. Λέει τον άφησε στον κόμβο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αχαρνές: Συνελήφθη 38χρονος για οκτώ σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες

Απίστευτη καταγγελία έμφυλης βίας: Της έχωσε τη γκλίτσα στο στόμα να πεθάνει και γλίτωσε πηδώντας από τον δεύτερο όροφο

Λάρισα: Απόπειρα διάρρηξης και σοβαρές υλικές ζημιές στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis