Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της εισαγγελέως στην δίκη Τοπαλούδη - Το δημόσιο ευχαριστώ στους γονείς

Image
αναρτηση εισαγγελέως στο Facebook
 clock 15:41 | 14/05/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανατριχιαστική ήταν η χθεσινή αγόρευση της Εισαγγελέως Αριστοτέλειας Δόγκα, στη δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους.

Ζητώντας την ενοχή του Ροδίτη και του Αλβανού, η Εισαγγελέας Δόγκα τόνισε στους δικαστές πως οι δύο νεαροί είχαν πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη φοιτήτρια "ακόμη και νεκρή". Επανέλαβε δε, πως εξαιτίας πλημμέλειας των αρχών , το δικαστήριο δεν έχει μπροστά του και άλλα θύματα "αυτών των τοξικών ανθρώπων που κάθονται στο εδώλιο".

"Την περισσότερη ώρα δεν άκουγα έκλαιγα", είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας για την αγόρευσή της. "Τέτοιους εισαγγελείς θέλουμε εμείς και η ελληνική κοινωνία", δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η μητέρα της άτυχης 21χρονης, κ. Κούλα Τοπαλούδη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έκοψε μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα και μετά τη δίκη, ο πατέρας της κοπέλας, τα έδωσε στην Εισαγγελέα, λέγοντας της πως "είναι από την Ελένη".

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η Εισαγγελέας ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τη φωτογραφία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που της έδωσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, τα οποία τοποθέτησε σε βάζο πάνω στο γραφείο της.

"Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ", έγραψε η κ. Δόγκα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis