Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάζι: Ξεσπά ο πατέρας των Κρητικών που πυροβολήθηκαν από τον πιστολέρο (βίντεο)

γκαζι
 clock 18:51 | 18/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι μίλησε ο πατέρας των δύο νεαρών Κρητικών που τραυματίστηκαν μαζί με φίλο τους από τις σφαίρες των δύο Αλβανών μπράβων, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως εξηγεί ο πατέρας των δύο αδερφών, η παρέα των γιων του περίμενε για ταξί όταν ξαφνικά ένα τζιπ πέρασε και στάθμευσε κοντά τους, με τον οδηγό να κατεβαίνει από το όχημα, να τραβάει το όπλο του και να πυροβολεί κατά των Κρητικών, τραυματίζοντάς τους.

«Τα παιδιά περιμέναν ταξί να τους πάρει και πέρασαν από εκεί, τους πυροβολήσαν στο κεφάλι. Είχανε περάσει πολύ ωραία γελάγανε απέξω, πέρασε ένα τζιπ, σταμάτησε κατέβηκε και τους πυροβόλησε στο κεφάλι. Καμία διένεξη κανένας καυγάς», σημείωσε ο πατέρας του 28χρονου και του 34χρονου από τα Μάλια.

«Κανένας δεν ενόχλησε κανέναν, ούτε είχαν ξανασυναντηθεί, όυτε τους είχαν ξαναδεί. Σταμάτησαν και τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή. Τα παιδιά μας είναι σοβαρά ήρθαν για το γάμο, διασκεδάσαν και θέλανε να φύγουνε», δήλωσε επίσης.

Όσο για τους κακοποιούς ένας εκ των οποίων βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε βάρος του άλλου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ο πατέρας των τραυματιών είπε:

«Αυτούς τους πιάνουνε και τους βάζουν και τους βγάζουνε. Τους αλήτες που πιάνουν και τους βάζουν και τους φέρνει η Αστυνομία και πάτε στους δικαστές και τους αφήνουν και φεύγουν».

Όπως είπε και ένα μέλος από την παρέα των Κρητικών, δεν προηγήθηκε καυγάς: «Όχι καμία σχέση. Στον δρόμο ήμασταν όλοι. Αναίτια κατέβηκαν και μας πυροβόλησαν. Δεν συνέβη τίποτα».

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το Γκάζι: Αιμόφυρτοι στο δρόμοι οι τρεις Κρητικοί

Αγωνία για τον νιόπαντρο Δημήτρη από τα Μάλια - Οργή στην περιοχή (βίντεο)

Γκάζι: Αυτός είναι ο πιστολέρο που αναζητείται - Τί είπε ο 33χρονος που συνελήφθη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis