Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάζι: Αυτός είναι ο πιστολέρο που αναζητείται - Τί είπε ο 33χρονος που συνελήφθη

Γκάζι
 clock 14:05 | 18/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος κακοποιός πρόσθεσε πως μετά τους πυροβολισμούς ο ίδιος φοβήθηκε και με τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο.

Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε πως γνωρίζει πού βρίσκεται ο συνεργός του. «Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε στους αστυνομικούς.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και το τζιπ των δύο κακοποιών

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται πως εντοπίστηκε στα Βριλήσσια και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών, το οποίο χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αυτός είναι ο πιστολέρο – Πληροφορίες ότι είχε απελαθεί στο παρελθόν

Ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές.

Την ίδια ώρα, μάλιστα, αλβανικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Προς το παρόν στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ο ένας εκ των δραστών των πυροβολισμών στο Γκάζι.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ και ειδικότερα -όπως αναφέρει το top-channel.tv- ο «πιστολέρο» του επεισοδίου στο Γκάζι είναι ο 37χρονος Ν.Ι. ο οποίος και αναζητείται από τις ελληνικές Αρχές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος είναι γνωστός και ως F.I., έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει. Μάλιστα, το 2012 ήταν μεταξύ των βασικών υπόπτων για ένοπλη ληστεία στην Αυλώνα.

Image
πιστολέρο

(Ο 37χρονος που καταζητείται από τις Αρχές)

(Στην κεντρική φωτογραφία τα θύματα της επίθεσης από την Κρήτη)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Η συγκινητική δωρεά στο Δήμο της Μαρίας Λυριτζάκη - Αγόρασε ιστορικό κτίριο στο κέντρο

Κρήτη: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο νεαρός που φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis