Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η επιστολή που έλαβε η Κυριακή από το δολοφόνο της

Image
Κυριακή δράστης 1
 clock 08:39 | 12/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Από τον ειδικό πραγματογνώμονα και την ειδική ψυχιατρική έκθεση που θα παραδώσει στην 25η ανακρίτρια θα καθοριστούν οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο ειδικός επιστήμονας θα εξετάσει τον 39χρονο δράστη, προκειμένου να κρίνει αν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και αν θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή ή σε κάποιο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Όπως ισχυρίζονται συγγενείς και φίλοι της άτυχης Κυριακής, ο δράστης «τα έχει τετρακόσια», ενώ οι τέσσερις ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

 

Πλέον, ο 39χρονος παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο, δεμένος στο κρεβάτι του για λόγους ασφαλείας, με τρεις εξωτερικούς φρουρούς από τις φυλακές Κορυδαλλού να έχουν αναλάβει τη φύλαξή του.

Η επιστολή που έστειλε στην Κυριακή

Όπως αποκάλυψε το Star, η Κυριακή Γρίβα είχε μαζί της όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων μια επιστολή που της είχε στείλει ο δράσης και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η εμμονή του με την Κυριακή.

Στην επιστολή αυτή ο 39χρονος πρώην σύντροφός της λέει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας, ενώ προσπαθεί να πείσει την Κυριακή να είναι μαζί του.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι το άτυχο κορίτσι του στάθηκε σε πολλά. «Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος της Κυριακής - Έσπαγε πράγματα

Την ίδια στιγμή, ο δράστης έχει γίνει επιθετικός.

«Να μην έρθει σε επαφή με κανέναν και να μη μείνει ούτε δευτερόλεπτο μόνος του» είναι η ξεκάθαρη εντολή που έχουν λάβει οι φρουροί των φυλακών που έχουν γίνει η σκιά του δολοφόνου της Κυριακής ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Οι φρουροί της εξωτερικής φρουράς του Κορυδαλλού βρίσκονται συνεχώς στον προθάλαμο του δωματίου όπου νοσηλεύεται ο δράστης και δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να βρίσκονται εκείνοι δίπλα τους.

 

Όλες οι εξετάσεις γίνονται παρουσία των φρουρών όπως και ο καθαρισμός του χώρου από τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του νοσοκομείου.

Μέσα στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί ειδικό παραβάν ώστε κανένας από τα άλλα κτήρια του νοσοκομείου να μην έχει οπτική επαφή με το δωμάτιο του δολοφόνου που βρίσκεται στον 3ο όροφο του νοσοκομείου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι αμίλητος και το μόνο που ζητάει είναι να επικοινωνήσει με τη μητέρα του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγεται να φωνάζει ένα ανδρικό όνομα. Συγκεκριμένα αναφέρει συχνά το όνομα "Τάσος" λέγοντας «φωνάξτε μου τον Τάσο».

Οι εντολές που είχαν δοθεί εξαρχής από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας ήταν ο δράστης να βρίσκεται σε απομόνωση γι’ αυτό εξάλλου οδηγήθηκε στο Τζάνειο καθώς υπήρχε θάλαμος νοσηλείας για κρατούμενους που ήταν άδειος ενώ σε άλλα νοσοκομεία υπήρχαν άλλοι κρατούμενοι και πάρα το γεγονός ότι υπήρχε κρεβάτι κενό η εντολή ήταν: «Να είναι μόνος του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιούπολη: 48 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας -Το σενάριο για όσα έγιναν στο διαμέρισμα

Κρήτη: Νέο περιστατικό σοκ - Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών (βίντεο)

Ιερέας σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis