Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρενίτιδα για τη Barbie στη Θεσσαλονίκη: Δεκάδες γυναίκες με μπούκλες και πολύ ροζ βγαίνουν από τα κομμωτήρια

Image
barvie
 clock 06:30 | 22/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Όπως λένε κομμωτές στη Θεσσαλονίκη η φρενίτιδα για την Μπάρμπι χτύπησε και τις επιχειρήσεις τους! Διατηρώντας 20 χρόνια κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Σταμάτης Απότας, δηλώνει πως άτομα νεαρής ηλικίας μεταμορφώνονται σε Barbie και ζητάνε πιο ξανθά μαλλιά και μπούκλες μετά τη φρενίτιδα που προκάλεσε η ταινία.

«Κυρίως τα νεαρότερης ηλικίας κορίτσια που αγαπούν έτσι και αλλιώς τις αλλαγές και επίσης δεν τις φοβούνται, μεταμορφώνονται σε Μπάρμπι. Θα σας πω, όμως, ότι τολμούν και κάνουν πιο έντονα ξανθά χρώματα και μεγαλύτεροι. Ειδικά τις προηγούμενες ημέρες, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας, πολλές κυρίες και κύριοι κάθισαν στην καρέκλα του κομμωτηρίου και βγήκαν με κινηματογραφικό αέρα», προσθέτει, ενώ σε ό,τι αφορά το χτένισμα παρατηρεί ότι «ενώ έως τώρα επέλεγαν πιο απλές γραμμές και πιο φυσικά, σπαστά μαλλιά τώρα θέλουν όλο και πιο έντονες μπούκλες αλλά και αξεσουάρ, στέκες, κορδέλες στα μλλιά, αντίστοιχα με αυτά με τα οποία εμφανίζεται σε σκηνές στην μεγάλη οθόνη η πρωταγωνίστρια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«’Ετσι κι αλλιώς, στον χώρο μας είναι συνηθισμένη η ατάκα “θέλω να γίνω σαν τον τάδε ή την τάδε”. ‘Ηταν που ήταν επίκαιρο το ξανθό, η προβολή της ταινίας το απογείωσε. Επίσης, πολλοί επιλέγουν και το ροζ.‘ Εχουμε και περιπτώσεις που έρχονται και βάφουν ροζ τα μαλλιά για να πάνε έτσι στους κινηματογράφους», προσθέτει.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι κομμωτές γίνονται αποδέκτες αιτημάτων πελατών – επηρεασμένων από τη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε επίσης Μπήκε έξαλλος στο νοσοκομείο με μπιτόνι βενζίνης και απειλούσε πως θα βάλει φωτιά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis