Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Ο εφιάλτης στο διαμέρισμα - κολαστήριο της Κυψέλης

Image
φαιη
 clock 10:25 | 10/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Το «κουτί της Πανδώρας» άνοιξαν οι συλλήψεις των τριών γυναικών για τις δολοφονίες μιας ηλικιωμένης γυναίκας και της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργουη οποία μαρτύρησε από τους ανελέητους και καθημερινούς ξυλοδαρμούς στα χέρια της μητέρας, της αδελφής και της σπιτονοικοκυράς της, ακόμη και όταν κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος και μητέρα τριών παιδιών, είχε βρεθεί τυλιγμένη με μια κουβέρτα, μερικά μέτρα από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε μαζί με την μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες κατηγορούνται ότι την κακοποιούσαν συστηματικά και την εξωθούσαν στην επαιτεία, ενώ παράλληλα, η σπιτονοικοκυρά της, την εξέδιδε προκειμένου να αποσπάσει χρήματα. Αποτέλεσμα του εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο διαμέρισμα-κολαστήριο στην Κυψέλη, ήταν ο θάνατός της.

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης, οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία φιλοξενούσε η 57χρονη σπιτονοικοκυρά. Όπως είναι ήδη γνωστό, φέρεται να την ωθούσε στην επαιτεία, ενώ την ανάγκαζε και να «δημιουργεί» τροχαία ατυχήματα ώστε να παίρνει αποζημιώσεις.

Το enikos.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν, ο οποίος ανέδειξε την φρικιαστική υπόθεση θανάτου της Φαίης Μπακογιώργου, καθώς ήταν αυτός που βοήθησε με κάθε τρόπο, τον πατέρα της 23χρονης, που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για την δολοφονία της.

Image
Φαίη Κυψέλη

Το μυστήριο για τον τρίτο θάνατο

Ο Χάρης Βεραμόν κατάφερε κατά την διάρκεια της έρευνας του να συλλέξει 12 μαρτυρίες από τον τόπο που διέμενε η 23χρονη, από το σημείο που βρέθηκε η σορός της, αλλά και από τους χώρους που την εξανάγκαζαν να επαιτεί. Εκτός αυτών, ο ιδιωτικός ερευνητής μέσω του enikos.gr αναφέρεται σε ένα «κομβικό» πρόσωπο, το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, γνωρίζει τα πάντα για την σπιτονοικοκυρά.

«Δεν ξέρω εάν το Ανθρωποκτονιών έχει πάρει κατάθεση από το συγκεκριμένο άτομο. Πρόκειται για πρόσωπο, το οποίο είχε μιλήσει σε συνεργάτη μου, και του είχε κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που είχε χάσει την ζωή του στο παρελθόν. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι ενδέχεται να έχει ένα μερίδιο ευθύνης η σπιτονοικοκυρά σε όλο αυτό. Μιλάμε για τρίτο θάνατο. Το πρόσωπο που σας αναφέρω, ξέρει πράγματα που έτσι και ανακοινωθούν θα “φρίξουν” όλοι. Είναι πολύ λεπτή η θέση του, προέρχεται από το περιβάλλον της κατηγορουμένης».

Μάλιστα ο κ. Χάρης Βεραμόν τόνισε πως σε περίπτωση που έχει καταθέσει ή καταθέσει μελλοντικά το συγκεκριμένο πρόσωπο από το περιβάλλον της σπιτονοικοκυράς, «μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι πληροφοριών. Πέρα από αυτό, ενδέχεται να ανοίξει και νέος ποινικός φάκελος. Αυτή η μαρτυρία, θα ανοίξει το δρόμο και για άλλου είδους κακουργηματικής φύσεως πράξη».

Το προφίλ της σπιτονοικοκυράς και το τέταρτο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία

Η 57χρονη σπιτονοικοκυρά κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπορία ανθρώπου κατά συρροή, διακοπή κύησης, ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς και για σωματική βλάβη ανηλίκου, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων πως κακοποιούσε ακόμη και τα παιδιά του θύματος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προέκυψε ότι η 57χρονη σπιτονοικοκυρά είχε βάναυση και κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της Φαίης και την εξανάγκαζε να επαιτεί, αλλά και κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις για αυτήν, έναντι αμοιβής.

«Η συγκεκριμένη κατηγορούμενη έχει ένα ιστορικό παραβατικότητας, οπότε δεν αποτελεί ένα πρόσωπο που ξαφνικά έκανε ό,τι έκανε. Έχει έναν δρόμο και μια ιστορία όλο αυτό. Δυστυχώς δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή στην σπιτονοικοκυρά, η οποία έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για εξαπάτηση και απάτες. Πρόκειται για ένα χειριστικό άτομο, που “ψάρευε” ουσιαστικά, ανθρώπους που ήταν άποροι ή είχαν οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα».

Όσον αφορά το τέταρτο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην δολοφονία της Φαίης, ο κ. Βεραμόν τονίζει πως έχει άμεση σχέση με την σπιτονοικοκυρά. «Γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί η σορός της χωρίς την συμβολή άλλου ατόμου. Θα υπάρξει εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι, σχετικά με το ποιος και με ποιον τρόπο έκανε την μεταφορά».

«Δικαιώνεται η ψυχή της κόρης μου»

Για δικαίωση της ψυχής της κόρης του έκανε λόγο ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου. «Είμαι συντετριμμένος, γιατί κατηγορείται η άλλη μου κόρη και η πρώην σύζυγός μου. Αναμένω τη Δικαιοσύνη να εκτελέσει το έργο της. Δικαιώνεται η ψυχή της κόρης μου», είπε συγκεκριμένα.

«Οι υποψίες μου και το ένστικτο μου με οδηγούσαν και η αγάπη του παιδιού μου, που χάθηκε, με κρατούσαν όρθιο και ζωντανό, για να βρω ποιοι εμπλέκονται στον θάνατό του. Γνώριζα εξ’ αρχής πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πως είχαν κάνει κακό στο παιδί μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πτώση αεροσκάφους στην Κρήτη: Θρήνος για τους δυο επιβαίνοντες - Πώς συνέβη η τραγωδία

Ηράκλειο: 25 χρόνια κάθειρξη για το ληστή στο σπίτι του πρώην δημάρχου

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: Τερμάτισε στη Σητεία - Διέσχισε την Κρήτη κολυμπώντας 250 μίλια (Φώτο-vid)-Το μήνυμα του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis