Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρική ζωή με ξύλο, απειλές, επαιτεία και πορνεία

Image
φαιη
 clock 20:56 | 08/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο και πλέον χρόνια, χρειάστηκαν οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές για να φτάσουν στα πρόσωπα που φέρονται να κρύβονται πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους, τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη και τον θάνατο μιας 67χρονης γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας και να τους περάσουν χειροπέδες.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2021, νεκρή και τυλιγμένη με μια κουβέρτα στην οδό Τύχης στην “καρδιά” της Αθήνας, η αδερφή της και μια 57χρονη, η κυρία Παγώνα, η οποία φιλοξενούσε τις δύο γυναίκες, είναι σύμφωνα με την έρευνα του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής τα τρία άτομα που ευθύνονται για τους σκοτεινούς θανάτους και για το λόγο αυτό συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα “φορτωμένες” με βαρύτατες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και της εμπορίας ανθρώπων. 

 Όπως προκύπτει από πληροφορίες, την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ και τα απόρρητα σημειώματα, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την 1η Δεκεμβρίου του 2021, όταν ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Γεωργίος Νούλης, μελετώντας τον φάκελο “Μπακογιώργου” αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και διαβιβάζει τον φάκελό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, με παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, για διερεύνηση τέλεσης του αδικήματος της «βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου προσώπου – κατ΄ εξακολούθηση» σε βάρος της Φωτεινής Μπακογιώργου. Μάλιστα για τον λόγο αυτό, ο φάκελος πέρασε στο Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στο σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, από την έρευνα της ειδικής ομάδας του Ανθρωποκτονιών και το profiling διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: “Η Παγώνα Τ. φιλοξενούσε στο διαμέρισμα της, στην οδό Ιωάννη Δροσοπούλου 155 στην Αθήνα, την Φωτεινή Μπακογιώργου με τα ανήλικα τέκνα της, την Μαρία Π., (μητέρα της Φωτεινής), την Αικατερίνη Μ, (αδερφή της Φωτεινής) με το ανήλικο τέκνο της και μία ηλικιωμένη γυναίκα, την Χριστίνα Πίσπα.

Έπειτα από πολύωρες και επαναλαμβανόμενες εξετάσεις μαρτύρων που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και μαρτύρων που εργάζονταν σε καταστήματα πλησίον της πολυκατοικίας, προέκυψε ότι, η Παγώνα Τ., και η Αικατερίνη Μ., είχαν κακοποιητική συμπεριφορά (ξυλοδαρμοί, απειλές, προσβολές κ.λπ.) σε βάρος της  Φωτεινής Μπακογιώργου και την εξανάγκαζαν να επαιτεί. Δέον να σημειωθεί ότι κατά την επαιτεία, η Μπακογιώργου, συνοδευόταν είτε από την αδερφή της, είτε από την Παγώνα Τ. Μάλιστα, η Παγώνα Τ., φέρεται να κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις της Μπακογιώργου με άνδρες, έναντι αμοιβής.

Όσον αφορά στα ανήλικα τέκνα της Φωτεινής Μπακογιώργου, ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε πως είχε ακούσει την Παγώνα Τ., να τα χτυπάει με ξύλινο αντικείμενο. Δέον να σημειωθεί ότι η μητέρα της Φωτεινής Μπακογιώργου, ήταν παρούσα στα προαναφερόμενα τα γεγονότα, χωρίς να καταβάλει καμία προσπάθεια να εμποδίσει τις ανωτέρω πράξεις”

 

Διαβάστε επίσης 

Τί λένε άνεργοι από τη Δυτική Μακεδονία που έρχονται στην Κρήτη για το λιομάζωμα

Του έταξαν αναδρομικά σύνταξης και του πήραν 12.000 ευρώ

Ρεσιτάλ πιλότου σε πτήση Σαντορίνη – Αθήνα: «Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis