Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχειρηματίας καταγγέλλει εκβιασμό από εκδότη

Image
λεφτά
 clock 23:15 | 12/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε συγκλονιστικές καταγγελίες περί απροκάλυπτου εκβιασμού του από εκδότη, προχώρησε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento πρόκειται για τον Ι.Χ. ο οποίος μέσω εταιρειών στις οποίες συμμετέχει, δραστηριοποιείται σε δημόσια και σε ιδιωτικά έργα. τόσο ώς ανάδοχος έρφων όσο και ως υπερεργολάβος εγχώριων εταιρειών.

Ο επιχειρηματίας, όπως γράφει η εφημερίδα, με μήνυσή του που θα διερευνηθεί από την δικαιοσύνη καταγγέλει τον εκδότη ότι αποπειράθηκε να τον εκβιάσει προκειμένου να «ανασκευάσει» μια σειρά από δημοσιεύματα που έγιναν σε βάρος του στην εφημερίδα του εκδότη, ζητώντας του, μέσω τρίτου προσώπου το ποσό των 100.000 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Documento στην υπόθεση έχει εμφανιστεί ως μάρτυρας πρόσωπο το οποίο επιβεβαιώνει τον καταγγελόμενο εκβιασμό του εκδότη κατά του επιχειρηματία.

Το Documento δημοσιεύει την μήνυση του επιχειρηματία καθώς και 2 SMS που εστάλησαν από τον εκδότη σε τρίτο πρόσωπο προκειμένου να σταματήσουν τα δημοσιεύματα τα οποία σύμφωνα με τον καταγγέλοντα βρίθουν και αναληθών ισχυρισμών.

Συγκεκριμένα στα μηνύματα ο εκδότης αναφέρει ότι «γνωρίζει τι μπορεί να κάνει» και ότι θα είναι εντάξει με 100»

«Το σκέφτηκα αρκετά το θέμα, γνωρίζω την κατάσταση και επίσης γνωρίζω τι μπορώ να κάνω… για ενδεχόμενη συνεργασία θα είμαι οκ με 100», δηλαδή 100.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να υποκύψει στον εκβιασμό και απεστειλε εξώδικο στην εφημερίδα το οποίο ποτέ δεν δημοσιεύτηκε. Τα δημοσιεύματα σταμάτησαν μεχρι που λίγο αργότερα ο Ι.Χ. έλαβε στο κινητό του ένα δεύτερο μήνυμα που σχετιζόταν με το πρώτο. 

«Επειδή ανακατεύθηκαν πολλοι όλα θα είναι καλά με 200. Θα σε ενημερώσει ο κοινός μας φίλος»

Όσα καταγγέλονται, σημειώνει η εφημερίδα Documento, καταδεικνύουν μια ζοφερή παραθεσμιακή λειτουργία του Τύπου.

Όπως γράφει η εφημερίδα ο εγκαλούμενος διαθέτει έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ χαμηλής κυκλοφορίας και επισκεψιμότητας και επιδοτήθηκε γενναία με κρατικό χρήμα την περίοδο της πανδημίας ενω και πρόσφατα πήρε επιχορήγηση 100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης 

Ευρυτανία: Κριάρι χτύπησε ηλικιωμένη - Πώς σώθηκε η 93χρονη

Βοιωτία: Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για το θάνατο του ανήλικου Ρομά

Λύκοι κατέβηκαν στα χωριά της Στερεάς Ελλάδας

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis