Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλάδα: Πως θα τιμηθεί φέτος η Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού

Image
ΕΕΣ
 clock 20:44 | 03/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ε.Ε.Σ, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, ημερομηνία γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν, διοργανώνοντας μεγάλη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη εορταστική εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής, την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 19:00.

Image
ΕΕΣ

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος για την πλούσια ανθρωπιστική δράση και την βοήθειά τους προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Επίσης, θα τιμηθούν οι Εθελοντές όλων των Τομέων του Ε.Ε.Σ. για την τεράστια εθελοντική και ανθρωπιστική τους προσφορά. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των Αρχών και των Δημοσίων Φορέων της Ελλάδας.

Image
ΕΕΣ

Τέλος, σημειώνεται ότι, η εκδήλωση του Ε.Ε.Σ, θα μεταδοθεί ζωντανά για το ευρύ κοινό, διαδικτυακά, μέσω YOUTUBE, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2iLf0IylPBM.

To κανάλι θα ενεργοποιηθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis