Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;», λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα

Image
18χρονος φωτοβολίδα
 clock 13:35 | 11/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντος για τον τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το περιστατικό.

Ειδικότερα, ο πατέρας του 18χρονου, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει το ένα από τα τρία του παιδιά, μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι αν το παιδί του φταίει, να τιμωρηθεί.

«Να γίνει καλά ο αστυνομικός -Αν το έχει κάνει ο γιος μου, να τιμωρηθεί»

«Πρώτο και κύριο να γίνει καλά ο αστυνομικός. Να τιμωρηθεί όποιος το έχει κάνει. Το έχει κάνει το παιδί μου; Να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια. Τα παρασέρνουν, ούτε σε συνδέσμους ήταν το παιδί, τίποτα. Και εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου και το παιδί μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν, τι να σας πω; Είναι πολύ καλό παιδί, και σχολείο πήγαινε και δούλευε. Σε τεχνική σχολή πάει, τι να πω, έχω πέσει από τα σύννεφα», τόνισε αρχικά ο πατέρας του 18χρονου.

Σε ερώτηση για το πότε έμαθε ότι τον συνέλαβαν, ο πατέρας του τόνισε χαρακτηριστικά: «Τους είχαν πιάσει με τους 420. Ήταν ένας από αυτούς, έτσι λένε. Και ο μικρός μου ο γιος ήταν μαζί, και τα δύο μαζί. Τα παρέσυραν από εκεί μέσα, ποιοι είναι αυτοί, πού να ξέρω. Να έχεις ένα 18 χρονών παιδί και να έχει μπλέξει, δεν ξέρω εγώ το παιδί μου; Ούτε σε συνδέσμους είναι. Επειδή έχουμε χάσει ένα παιδί που ήταν Ολυμπιακός, έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Σε τροχαίο το 2012 έχω χάσει το μεγάλο μου παιδί. Φαντάσου μια οικογένεια να έχει δύο. Ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή. Για έλα στη θέση τη δική μου. Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί, αν το έχει κάνει ο γιος μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι. Έκανε ένα λάθος ρε μ...ες, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε. Πού μπλέξανε...».

Σε ερώτηση για το αν είχε συμμετοχή σε κάποιον σύνδεσμο, ο πατέρας του 18χρονου επισήμανε: «Όχι αγόρι μου, όχι. Να βάλω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, στο λέω δεν ήταν. Πήγαινε στο γήπεδο όπως πήγαινα και εγώ και η μάνα του και τα αδέλφια του».

«Ο γιος μου λέει ότι είχε μια πορτοκαλί φωτοβολίδα, πιο μικρή από αυτή που δείχνουν στο πόδι του ανθρώπου»

Σχετικά με τη ναυτική φωτοβολίδα που είχε πάνω του ο 18χρονος, ο πατέρας του ήταν κατηγορηματικός: «Δεν ήταν δικιά του, του την έδωσαν. Εκτός αυτού, η φωτοβολίδα από τον τραυματισμό του αστυνομικού δεν είναι αυτή. Ο γιος μου λέει είχε μια πορτοκαλί, ήταν πιο μικρή από αυτή που δείχνουν στο πόδι του ανθρώπου. Έτυχε και την πήρε ο άλλος. Ένας βλάκας είναι αν το πήρε και δεν του "έκοψε", τι είναι, έξυπνος;».

«Σε τραγική κατάσταση η μητέρα του»

Για το πώς είναι η μητέρα του 18χρονου: «Χάλια. Εμείς πριν 10 χρόνια ζήσαμε άλλο. Το ίδιο πράγμα είναι, σαν να έχει πεθάνει το δεύτερο παιδί. Χάλια είναι η μητέρα του. Με αγωγή για να κοιμηθεί».

Για την ομολογία του γιου του: «Εντάξει, ομολόγησε, πώς ομολόγησε; Ούτε δικηγόρο είχε ούτε τίποτα. Ομολόγησε. Το έδειραν το παιδί; Τι να σου πω, δεν ξέρω... Ζήτησε συγγνώμη από τον άνθρωπο και έκλαιγε με τον αδελφό του νομίζω».

«Δεν είχε προηγούμενα μπλεξίματα»

Για το αν είχε προηγούμενα μπλεξίματα με τον νόμο, ο πατέρας του 18χρονου είπε: «Δεν είχε ο μικρός, ο μεγάλος είχε. Τον είχαν πιάσει στα επεισόδια στην Πειραιώς. Ενώ έφευγε είχε πάνω του πτυσσόμενο γκλομπ».

Δείτε τι είπε ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντος για τον τραυματισμό αστυνομικού στου Ρέντη:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οπαδική βία: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League - Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

TikTok: Ποιος είναι ο μυστηριώδης Τούρκος με το καρέ μαλλί και μουστάκι που έγινε viral

Χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος: Πού θα κυμανθούν οι τιμές και ποιο συμφέρει τους καταναλωτές

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis