Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 4χρονου: «Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη "βίδα"» - Σοκ από την περιγραφή του παιδιού

Image
βιασμός αγόρι
 clock 10:40 | 02/02/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές για τις στιγμές φρίκης που βίωσε ένα 4χρονο αγόρι στη Βόρεια Ελλάδα από τον ίδιο του τον πατέρα, γιο ιερέα, ο οποίος τον βίαζε  κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της πρεσβυτέρας.

Ο 38χρονος πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι όταν το έπαιρνε στο σπίτι του από την εν διαστάσει σύζυγό του. Η μητέρα του παιδιού τον κατήγγειλε όταν παρατήρησε σημάδια κακοποίησης στο σωματάκι του παιδιού της.

«Τον έδωσα για καλοκαιρινές διακοπές 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε πάνω μου, άρχισε να σπαράζει... Είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα,  ήταν νευρικό και ανήσυχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου» δήλωσε στο Mega η μητέρα του παιδιού η οποία είχε ζήσει την κακοποίηση στα χέρια του πρώην συζύγου της αλλά όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ να φτάσει στο σημείο να βιάσει το ίδιο τους το παιδί. «Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή» λέει η μητέρα του αγοριού.

«Είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ''παιχνίδια'', όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι. «Μου τον έφερε (σ.σ. ο πατέρας του παιδιού), άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», αναφέρει η μητέρα η οποία, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση, απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές.

Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;

Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.

Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)

Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

Η αποκάλυψη της φρίκης

«Το παιδί με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου ζήτησε βοήθεια να ανέβει, τοποθετώντας τα πόδια του στη λεκάνη και είπε ότι έτσι τον ανέβαζε και ο μπαμπάς του. Άλλη στιγμή, το παιδί έκατσε με τα γόνατά του σε μια μικρή παιδική καρέκλα με ρόδες, ακουμπώντας την κοιλιά του στην πλάτη της. Ύστερα ακούμπησε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα τρίβοντάς τα έντονα και επαναλαμβανόμενα. ''Έτσι με έκανε ο μπαμπάς'', είπε. Ρωτήθηκε αν φορούσε ρούχα και απάντησε αρνητικά. Σε άλλη περίπτωση, ζήτησε να παίξει με ένα ψαλίδι, έκοψε σε λωρίδες ένα χαρτί και περιέγραψε ότι ''ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου''» αναφέρει η κοινωνική λειτουργός που τον εξέτασε.

Ο εισαγγελέας, στον οποίο απευθύνθηκε η μητέρα του, ζήτησε το παιδί να εξεταστεί από ιατροδικαστή. «Είχε κλειστεί στον εαυτό του, στον ιατροδικαστή δεν ήθελε να τον αγγίξει, το τραυμάτισαν το παιδί μου, πώς μπόρεσαν;» λέει η μητέρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Διαβάστε επίσης:

Ξέρεις γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες;

Πώς ένας δήμαρχος προκάλεσε ζημιά... 150.000 ευρώ στο δήμο του

Ηράκλειο: Άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και κατέληξε στα κρατητήρια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis