Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη και Κρητικός

Image
σύλληψη (ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ - CREATE.VISTA.COM)
 clock 12:12 | 17/10/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία στην Αθήνα. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Πρόκειται για την 6η σύλληψη που σχετίζεται με την υπόθεση καθώς ήδη στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 5 άνδρες αλλά και η μητέρα του παιδιού.

O 34χρονος με καταγωγή από το Ρέθυμνο, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής. 

O εν λόγω άντρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής καθώς όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Παράλληλα, άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις αρχές και κατέθεσαν ότι είχαν επικοινωνία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με πρόσωπο που εμφανιζόταν ως το δωδεκάχρονο κορίτσι, δεν προχώρησαν όμως -κατά τα λεγόμενά τους- σε οτιδήποτε περισσότερο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνά τους, που θα παραδοθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και οι άντρες αποχώρησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. 

Oι δηλώσεις του Δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ανέφερε το πρωί μιλώντας στον Ant1 πως ο 34χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, αν και την συνάντησε δύο φορές.

Αποκάλυψε πως «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου», για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο πελάτης του, όπως ισχυρίζεται «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Η ανήλικη έφυγε λέγοντας «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 34χρονου και της 12χρονης επ΄ αυτού.

Διορίστηκε ψυχίατρος

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 34χρονου.

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι», επικαλούμενος το ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Απολογούνται σήμερα οι βιαστές και η μητέρα της 12χρονης

Υπόθεση 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος συλληφθείς διοικητικός υπάλληλος του «Μεταξά»

Κολωνός: Προκλητικός ο πατέρας του Μίχου - Λεβέντης ο γιος μου (βίντεο)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis