Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το έγγραφο μισθοδοσίας του «παλαιοχριστιανού» πατέρα της οικογένειας που ζει σε λαγούμι στην Κορινθία

Image
παλαιοχριστιανος
 clock 23:40 | 19/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα έγγραφο που δείχνει τη μισθοδοσία του 45χρονου πατέρα που έμενε σε λαγούμι στην Κορινθία, μαζί με την οικογένεια του.

Το έγγραφο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προέρχεται από το Δήμο Ερέτριας, στον οποίο θεωρητικά εργαζόταν ο 45χρονος και μέσω τηλεργασίας.

Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου δήλωσε για τον άνδρα πως «παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» και ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 46χρονο. «Έστειλα έγγραφα στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλώ σε απολογία, γιατί δεν παρουσιαζόταν. Τον έχουμε καλέσει από τις 16-17 Ιανουαρίου, μια νέα δημοτική αρχή, να οργανωθούμε, να δούμε το νομικό πλαίσιο, ποια καθήκοντα εκτελεί, αν μπορεί να τα κάνει».

Ο 45χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις αρχές, για τους λόγους που μαζί με την οικογένεια του έμεναν σε λαγούμι, χωρίς πρόσβαση σε βασικά αγαθά, όπως το ρεύμα.

 

Διαβάστε επίσης

Βρέθηκαν δύο από τα παιδιά του πατέρα των Παλαιοχριστιανών - Έλεγχος για το καθεστώς εργασίας του

Επίθεση Κούγια στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας: "Πανηγύρι σε gay bar με ομοφυλόφιλους"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis