Κοινωνία

Ανατροπή για τον θάνατο του Νικόλα - Δολοφονία "δείχνουν" τα στοιχεία

νικόλας χατζηπαύλου κάλυμνος

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου του του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο το 2017, φέρνει το πόρισμα ειδικού πραγματογνώμονα.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο Λαγγά, όπως πιστεύεται, αφού – όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Μαδιάς – αν ο νεαρός είχε πέσει το σώμα του θα είχε τότε διαλυθεί.

Ο νεαρός φοιτητής, όταν βρέθηκε νεκρός το 2017, δεν είχε ούτε ένα κάταγμα, σύμφωνα με τις τρεις ιατροδικαστικές έρευνες που έγιναν.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, η οικογένειά του επιμένει ότι το παιδί δολοφονήθηκε. Πλέον το πόρισμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας, η οποία ζητά να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης.

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα.

Η υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή το 2017 συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε πέντε ημέρες μετά νεκρός.

Κοινωνία

Ο 39χρονος Δήμος που έμαθε να ζει με την Κυστική Ίνωση (βίντεο)

Δήμος - Κυστική Ίνωση

Ένας αληθινός αγωνιστής της ζωής. Ο 39χρονος Δήμος έμαθε να ζει με την Κυστική Ίνωση.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η αποκάλυψη της αλήθειας που άργησε να έρθει, η σωτήρια μεταμόσχευση και η δεύτερη ευκαιρία για μια νέα ζωή.