Κοινωνία

Αμβρόσιος: Έχω το φάρμακο και για τον κορωνοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό

Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και αλησμόνητος για τις ακραίες και ρατσιστικές θέσεις του, ανακάλυψε το απόλυτο φάρμακο για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό!

Μεγάλος Αγιασμός, λέγεται ο αγιασμός των Θεοφανείων. Και αυτόν πρότεινε ο Αμβρόσιος να χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν για να προστατευτούν από τον κορονοϊό και όχι να ακολουθήσουν αυτά που προτείνουν οι επιστήμονες ας πούμε…

Σε ένα video που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων όχι μόνο λέει ότι ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το αντίδοτο στον κορονοϊό, αλλά κάνει και επίδειξη στους πιστούς, ψεκάζοντας το πρόσωπό του.

Ο αγιασμός, είπε ο Αμβρόσιος σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή (06.03.2020) Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο.

Διαβάζοντας ένα κείμενο που έλεγε ότι ο αγιασμός είναι φάρμακο και σώζει από το κάθε τι, ο Αμβρόσιος εξήγησε: «όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό (…)

Έτσι λοιπόν σας έφερα αυτό το φάρμακο. Το έχετε, αλλά σας το έφερα και το συνιστώ σε όλους σας. Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό, Μεγάλο Αγιασμό και αν τελειώνει μη φοβηθείτε, λίγο να έχει, θα βάλετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός και θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν πιάσατε άρρωστο, αν φοβάστε ότι μολυνθήκατε και λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός».

Δείτε το video, τα επίμαχα σημεία στο 15:36 και στο 17:55

 

 

Οικονομία

Ρέγκλινγκ: Μπορεί να υπάρξει σημαντική ανάπτυξη της Ελλάδας μετά την πανδημία

ρέγκλινγκ

«Η Ελλάδα έχει διανύσει πολύ δρόμο την τελευταία δεκαετία και η οικονομία της μπορεί να αναπτυχθεί και πάλι έντονα μετά τις δύσκολες συνθήκες της κρίσης της Covid-19» τόνισε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, στην κοινή δήλωση μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, στο Λουξεμβούργο.

Ο κ. Σταϊκούρας επισκέφθηκε σήμερα την έδρα του ESM στο Λουξεμβούργο όπου είχε συνάντηση τον κ. Ρέγκλινγκ, εν όψει του Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο στις 17 Ιουνίου. «Για μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση» κάνει λόγο η κοινή δήλωση. Οι κκ Σταϊκούρας και Ρέγκλινγκ, συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και την ευρωζώνη συνολικά, καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ ανέφερε μετά τη συνάντηση ότι «από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, συναντιόμαστε τακτικά και διατηρούμε στενή συνεργασία»«Επισκέφτηκα την Αθήνα τον Μάιο, το πρώτο επίσημο ταξίδι μου μετά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Συνεχίσαμε αυτόν τον διάλογο σήμερα, εν όψει της συνάντησης της Eurogroup που θα λάβει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους για τη χώρα».

Ο Χρήστος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι «η σημερινή συνάντηση με τον κ. Ρέγκλινγκ και η εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση που επαναβεβαιώνει τη συστηματική, παραγωγική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει».

«Η Ελλάδα αντιμετώπισε την υγειονομική κρίση και τον αντίκτυπό της στην οικονομία και την κοινωνία στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, όπως έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Έχουμε ακόμη δυσκολίες και προκλήσεις μπροστά μας» σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας. «Ωστόσο, η έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0", μια σειρά θετικών δεικτών και πρόσφατων εξελίξεων εμπνέει αισιοδοξία σχετικά με τις προοπτικές μιας ισχυρής ανάκαμψης και επίτευξης υψηλής, βιώσιμης ανάπτυξης στην εποχή μετά το Covid-19» κατέληξε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταμείο Ανάκαμψης: Η Κομισιόν συγκέντρωσε 20 δισ. ευρώ μέσω του 10ετούς ομολόγου

Κορωνοχρέη: Έρχεται «ανάσα» 6 μηνών για την αποπληρωμή τους

Στήριξη της απασχόλησης: Στην Ελλάδα 2,54 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα SURE