Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμβρόσιος: Έχω το φάρμακο και για τον κορωνοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό

Image
Μητροπολίτης Αμβρόσιος
 clock 13:12 | 11/03/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και αλησμόνητος για τις ακραίες και ρατσιστικές θέσεις του, ανακάλυψε το απόλυτο φάρμακο για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό!

Μεγάλος Αγιασμός, λέγεται ο αγιασμός των Θεοφανείων. Και αυτόν πρότεινε ο Αμβρόσιος να χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν για να προστατευτούν από τον κορονοϊό και όχι να ακολουθήσουν αυτά που προτείνουν οι επιστήμονες ας πούμε…

Σε ένα video που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων όχι μόνο λέει ότι ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το αντίδοτο στον κορονοϊό, αλλά κάνει και επίδειξη στους πιστούς, ψεκάζοντας το πρόσωπό του.

Ο αγιασμός, είπε ο Αμβρόσιος σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή (06.03.2020) Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο.

Διαβάζοντας ένα κείμενο που έλεγε ότι ο αγιασμός είναι φάρμακο και σώζει από το κάθε τι, ο Αμβρόσιος εξήγησε: «όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό (…)

Έτσι λοιπόν σας έφερα αυτό το φάρμακο. Το έχετε, αλλά σας το έφερα και το συνιστώ σε όλους σας. Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό, Μεγάλο Αγιασμό και αν τελειώνει μη φοβηθείτε, λίγο να έχει, θα βάλετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός και θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν πιάσατε άρρωστο, αν φοβάστε ότι μολυνθήκατε και λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός».

Δείτε το video, τα επίμαχα σημεία στο 15:36 και στο 17:55

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis