Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία χωρίς τέλος για την Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη

Image
Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη
 clock 08:52 | 29/07/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 45χρονης μάνας δύο παιδιών Αγγελικής-Ειρήνης Καπετανάκη, που έφυγε το πρωί της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής, για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο επιμένει ο πατέρας της, που δήλωσε την εξαφάνισή της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι Αρχές, η 45χρονη έφυγε το πρωί από το σπίτι για να πάει στην εργασία της στη Λεωφ. Πατησίων κι από τότε έχει εξαφανιστεί, φτάνοντας σήμερα στην τέταρτη μέρα που αγνοείται.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι οικείοι της, η γυναίκα τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη μπλούζα, μαύρα παπούτσια μπαλαρίνες, ενώ κρατούσε στα χέρια της και μια μικρή σκουρόχρωμη τσάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, η 45χρονη δύο ζούσε με τον πατέρα της. Εκείνος ήταν που ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της κι άρχισε να την αναζητά όταν την είδε να μην επιστρέφει από τη δουλειά της. Πήγε σε όλα τα μέρη που η κόρη του σύχναζε, όμως όταν το ψάξιμό του δεν απέδωσε καρπούς, ο άντρας απευθύνθηκε στις αρχές, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνιση της 45χρονης μάνας.

Όπως ανέφερε η 45χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ο ίδιος φοβάται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, πριν από έναν χρόνο είχε κατά λάθος βάλει φωτιά στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η οικία της να καεί ολοσχερώς.

Το συγκεκριμένο ατύχημα και η απώλεια του σπιτιού της είχαν κοστίσει πολύ, με τον πατέρα της να προσπαθεί να στηρίξει τη 45χρονη γυναίκα και να τη βοηθήσει να την ξεπεράσει.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ανήλικος σε λιπόθυμη κατάσταση - Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία

Κρήτη: Βρέθηκε η 28χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί

Κρήτη: Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της...

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis