Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιοι Ανάργυροι: Προκαλεί ο δολοφόνος της Κυριακής -«Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

Image
Κυριακή δράστης
 clock 08:12 | 07/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια, στην απολογία του – μόλις 10 γραμμών - μίλησε για το μαχαίρι, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα άλλο από όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Η επιλεκτική μνήμη του δολοφόνου της Κυριακής

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα ελάχιστα λόγια που είπε, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη Κυριακή.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Ωστόσο, τα γεγονότα διαψεύδουν τον 39χρονο δολοφόνο καθώς φαίνεται πως δεν θυμήθηκε όσα είχαν γίνει το 2020, όταν η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα βιασμού.

 

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της κοπέλας πως απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε άγρια. Η ανακρίτρια από την πλευρά της έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει, ενώ ο δράστης παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν ο 39χρονος θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Οι υποψίες των συγγενών της Κυριακής

Επίσης σύμφωνα πάντα με το Star, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα social media και το viber καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς της 28χρονης, ακόμα και στο κινητό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλεξανδρούπολη: Σάλος με την νηπιαγωγό που κλείδωνε παιδιά σε αποθήκη - Τι απαντά ο Δήμος

Εντόπισαν κομμάτια τρένου στα χώματα που μεταφέρθηκαν από τα Τέμπη

Νέα δεδομένα για Δώρο Πάσχα 2024 μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis