Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής - «Την χτύπησε ύπουλα, πισώπλατα»

Image
28χρονη Κυριακή
 clock 16:07 | 05/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονίζει η μητέρα της 28χρονης που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες να μιλήσουν. 

«Γιατί οι άνδρες μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα κι όταν εμείς λέμε "όχι" να βρισκόμαστε ή βιασμένες (…) ή χτυπημένες, ή σκοτωμένες. Πόσες γυναίκες δικαιώθηκαν, πόσοι δολοφόνοι, βιαστές συνελήφθησαν, πόσοι μείνανε μέσα στη φυλακή με ισόβια και τα ισόβια ήταν όντως ισόβια;» διερωτήθηκε η μητέρα της νεαρής μιλώντας στο Star.

Δήλωσε πως προσπαθεί να μείνει δυνατή για το άλλο της παιδί, ένα 14χρονο με προβλήματα υγείας, αλλά και αυτό ρωτά συνέχεια για την αδελφή του.

«Έχω ένα παιδάκι 14 ετών, με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να το στεναχωρώ και κάνω κουράγιο. Βλέπει στο ίντερνετ, βλέπει στην τηλεόραση, βλέπει εμένα, βλέπει φωτογραφίες της αδελφής του στο σπίτι και με ρωτάει για αυτήν» σημείωσε, ειδικότερα.

Αναφερόμενη στον 39χρονο δράστη, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, τον χαρακτήρισε «άνανδρο» και δήλωσε πως θα σκότωνε το παιδί της, όπου κι αν βρισκόταν. 

«Θα το έκανε έτσι και αλλιώς, είτε στο σπίτι της, είτε στο τμήμα. Θα τη σκότωνε έτσι και αλλιώς. (...) Αυτό το κάθαρμα, θέλω να πω πως δεν είχε το θάρρος ούτε να την αντικρίσει στα μάτια. Το έκανε ύπουλα, ύπουλα και πισώπλατα» είπε η μητέρα της 28χρονης. 

Τι είπε για την αστυνομικό που μίλησε με την 28χρονη

Στάθηκε και στην αστυνομικό, που μίλησε με την κόρη της, λέγοντας πως έπρεπε να είχε «βγάλει το σακάκι και τον βαθμό» και να φερθεί σαν άνθρωπος.

«Η γυναίκα η αστυνομικός που πήγε το παιδί μου να ζητήσει βοήθεια, φοβήθηκε μην σπάσει το πρωτόκολλο. Βγάλε το σακάκι και τον βαθμό σου, μην είσαι αστυνομικός εκείνη την ώρα (…) γίνε άνθρωπος. Βλέπεις ένα κορίτσι που ζητάει βοήθεια» ανέφερε, σπαρακτικά.

Η κόρη της, όπως είπε, ήταν ένα παιδί «καλό, χαμογελαστό, δεν έλεγε ποτέ όχι». 

Τέλος, απευθυνόμενη στις γυναίκες, τις κάλεσε να μιλήσουν και να είναι δυνατές. «Όλες οι γυναίκες εκεί έξω, μιλήστε. Εμείς είμαστε οι δυνατές, δεν έχουν δικαίωμα να μας εκμεταλλεύονται κατά κανέναν τρόπο. Να μην μπορεί ο κάθε άνανδρος, που μαχαιρώνει ένα κορίτσι που ζήτησε βοήθεια. (...) Μη ζητάτε τα αυτονόητα. Είναι δικαίωμά σας, είμαστε ίσες, είμαστε άνθρωποι. Δεν μπορεί ο καθένας να σκοτώνει, να σηκώνει το χέρι σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Χτύπησε τη σύζυγό του και το αυτιστικό παιδί τους

Ηράκλειο: Τον έψαχναν και τον βρήκαν νεκρό στην άκρη του δρόμου

Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας που έπεσε μέσα σε φρεάτιο!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis