Skip to main content
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για την εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων

xania.jpg
 clock 17:21 | 05/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη αναφορικά με την εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» από το πρόγραμμα αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων:

«Ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης δεν διαψεύδει τις πληροφορίες, τα δημοσιεύματα και την έντονη φημολογία που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» από το πρόγραμμα αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Υπουργός έχει επανειλημμένως δηλώσει, κατά το διάστημα των τελευταίων έξι μηνών, ότι το πρόγραμμα αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων θα συνεχισθούν κανονικά. Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο Χανίων "Ι. Δασκαλογιάννης" στις 30-05-2015, είχε διαμηνύσει ότι « ... η ιδιωτικοποίηση δε γίνεται να μην προχωρήσει. Επιτρέψτε μου να μη πω τίποτε άλλο ...».

Την ίδια περίοδο 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν ερώτηση στο Κοινοβούλιο (ΑΠ: 346/4168/27-7-2015) εναντίον της αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Τι συνέβη και το αεροδρόμιο του τόπου καταγωγής του κ. Υπουργού εξαιρείται από τη διαδικασία;

Τι έχουν να πουν επ’ αυτού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στις εκλογικές περιφέρειες των λοιπών 13 περιφερειακών αεροδρομίων;

Άραγε, η εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων, όπου τυγχάνει να είναι και η εκλογική περιφέρεια του κ. Σταθάκη, εκφράζει κάποια αναγκαιότητα πέραν της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών, κομματικών και πελατειακών συμφερόντων του ιδίου; Η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να είναι a al carte».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis