Ηράκλειο

Ηράκλειο: Καρδιοχτύπησαν οι οδηγοί για το αυτοκίνητο που πήγαινε αντίθετα στο ΒΟΑΚ

ΒΟΑΚ Παπαναστασίου

Από θαύμα δεν είχαμε ατύχημα αφού για άλλη μια φορά στο ΒΟΑΚ, δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες,οδηγός κινούνταν αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας.Αποτέλεσμα όπως είπαν άλλοι οδηγοί ,ακροατές του Ράδιο Κρήτη, να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο ηλικιωμένος οδηγός δεν καταλάβαινε τίποτα από τα φώτα και τις κόρνες των άλλων αυτοκινήτων και ερχόμενος στην Παπαναστασίου από Γιόφυρο αντί να κινείται στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο, είχε μπεί στο ρεύμα προς Ηράκλειο.Αυτό έκανε πολλούς οδηγούς να καρδιοχτυπήσουν ενώ το άσπρο ιχ στη συνέχεια και αφού τελείωσε το διαχωριστικό μπήκε στο κανονικό ρεύμα.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER