Ηράκλειο

Λογοτεχνία

Η Μάγισσα Χρωματούσα της Ελένης Μπετεινάκη... μόλις κυκλοφόρησε!

μαγισσα χρωματουσα

Το βιβλίο της Ελένης Μπετεινάκη είναι έτοιμο και κυκλοφορεί! "Είναι μια ιστορία για την κατανόηση του εαυτού μας, τη φιλία, την καλοσύνη και την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό..."

"...Τούτο δω το παιδί μου, η Μάγισσα Χρωματούσα, είναι το πρωτόγραφό μου. Γράφτηκε πριν πολύ καιρό κι έμεινε στο σεντούκι των παραμυθιών μου περιμένοντας να ωριμάσει. Και μια μέρα ένας μάγος στην εικόνα, της έδωσε πνοή και μορφή, μόνος του κι ήταν σαν να ήξερε ακριβώς πως την ήθελα. Ο Graham Hodgetts ήταν για μένα ο πατέρας της. Κι ύστερα ο Διονύσης Βαλεριάνος, από την Ελληνοεκδοτική,  πίστεψε σ΄αυτήν και θέλησε να της δώσει φτερά να πετάξει σ΄όλον τον κόσμο! 
Και στις 8 του Δεκέμβρη, πέταξε πολύ ψηλά! Το ευχαριστώ στους δύο αυτούς ανθρώπους είναι λίγο, αλλά είναι από την ψυχή μου… Όσο για το παραμύθι… εγώ σαν μάνα του δεν μπορώ να πω τίποτα!..."
 

Ελένη Μπετεινάκη

 "...Η Χρωματούσα είναι μια μάγισσα. Μια μάγισσα διαφορετική. Δεν φοράει μαύρα ρούχα, δεν έχει γαμψή μύτη, δεν μένει σε πύργο, δεν της αρέσουν τα μαγικά ξόρκια με βατραχοπόδαρα, νυχτερίδες και αράχνες. Αγαπάει πολύ όλα τα χρώματα, ακόμα και το μαύρο ή το γκρι.
Μαζί με τη γάτα της, την Καμέλια, τρυπώνουν μέσα στα παραμύθια και δίνουν ζωντάνια σε χρώματα και πράγματα. Μόνο που ο Μάγος Αταίριαστος έχει άλλα σχέδια για τη μικρή μάγισσα..."

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σκρέκας: Στο Ηράκλειο με φόντο τους Δασικούς Χάρτες που ... καίνε - φώτο

Μέτρα ασφάλειας για την επίσκεψη του Υπουργού στην Αποκεντρωμένη

Στο Ηράκλειο συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών και συσκέψεων με  τοπικούς φορείς, συνεταιριστικές οργανώσεις και αγροτικούς συλλόγους και επίκεντρο το "φλέγον" ζήτημα των δασικών χαρτών.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης όπου συναντήθηκε με Βουλευτές του Νομού.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δήμαρχους του Νομού Ηρακλείου και τον Διευθυντή Δασών.

Αμέσως μετά θα παρευρθεί σε σύσκεψη με Εκπροσώπους Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Αγροτικών Συλλόγων ενώ το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, τον Δικηγορικό Σύλλογο και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γαύδος: Γυναίκα εγκλωβισμένη σε γκρεμό μετά από τροχαίο

Κρήτη: 19χρονη διοργάνωσε "κορωνοπάρτι" με 21 καλεσμένους!

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου