Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ζώδια και έρωτας: Πως θα καταλάβεις αν αρέσεις σε κάθε ζώδιο;

έρωτας ζευγάρι
 clock 18:53 | 31/05/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Συχνά δημιουργείται η απορία του αρέσω; Δεν του αρέσω; Κάποια ζώδια είναι ιδιαιτέρως τολμηρά και δείχνουν φανερά αυτό που αισθάνονταν, κάποια άλλα όμως δημιουργούν απορίες και ανασφάλειες. Πάμε να δούμε λοιπόν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και ποια τα σημάδια.

Ποια είναι τα σημάδια ότι του αρέσεις με βάση το ζώδιο του;

ΚΡΙΟΣ

Με έναν Κριό στο αρχικό στάδιο ενδεχομένως να μην μπορείς να καταλάβεις αν του αρέσεις κι αυτό γιατί ναι μεν είναι τολμηρός χαρακτήρας, ωστόσο του αρέσει το παιχνίδι του φλερτ, αναζητάει την ένταση και αυτό το μία κρύο μία ζέστη τονώνει το ενδιαφέρον του.  Σε ένα δεύτερο στάδιο εξαιτίας του ότι είναι ιδιαιτέρως αυθόρμητος και δυναμικός θα κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις, θα σε φλερτάρει ανοιχτά, θα σου δείξει τον ενθουσιασμό του.  Θα καταλάβεις πως αρέσεις σε έναν Κριό από τα τολμηρά του κομπλιμέντα, άμεσες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνει, θα εκδηλωθεί με τρόπο απελευθερωμένο, στόχο θα έχει να σε εκπλήξει.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που δεν εκδηλώνονται πολύ εύκολα, θέλει πρώτα τον χρόνο του για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει μέσα του τι ακριβώς αισθάνεται και ύστερα σιγά-σιγά θα πάρει την απόφαση να εκδηλωθεί.  Μέχρι τότε χρειάζεται υπομονή γιατί στην περίπτωση που αγχωθεί και νιώσει περιοριστικά τα όρια τότε θα παγώσει, θα είναι πολύ δύσκολο να εκφραστεί υπό πίεση.  Θα καταλάβεις ότι ένας Ταύρος ενδιαφέρεται για σένα  όταν το βλέμμα του γίνει επίμονο και διεισδυτικό, δεν αποκλείεται να κάνει το βήμα να σου προσφέρει ένα συμβολικό δωράκι, πλατύ θα είναι το  χαμόγελο του, θα εκφράζεται περισσότερο με τις κινήσεις του σώματος παρά με τα λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικό τεστ: Έχεις την ιδανική σχέση;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τρέχει η σκέψη και το βλέμμα ενός Δίδυμου, μιλάει με πολλά άτομα, έχει συμπεριφορά αυθόρμητη και απελευθερωμένη, όταν όμως εστιάσει επικοινωνιακά σε σένα και όταν προσπαθήσει να ανοίξει μαζί σου προσωπική συζήτηση, τότε το σίγουρο είναι πως του αρέσεις και έχει βλέψεις ιδιαιτέρως θερμές. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για να καταλάβεις ότι ένας Δίδυμος θέλει μαζί σου προσωπικές επαφές, θα σε πλησιάσει με τρόπο αυθόρμητο, δεν θα δίνει ιδιαίτερη σημασία στο γενικό περιβάλλον, θα επικεντρωθεί στις δικές σου απόψεις.  Γρήγορα θα καταλάβεις ότι κέρδισες το ενδιαφέρον του, είναι από τους χαρακτήρες που δεν θέλει να ξοδεύει πολύτιμο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλει τον χρόνο του ένας Καρκίνος για να μπορέσει να εκδηλωθεί και αυτό, γιατί αν δεν νιώθει πως το έδαφος είναι σωστά στρωμένο τότε δεν κάνει την τολμηρή κίνηση να προσεγγίσει με αμεσότητα.  Αν σιγουρευτεί πως υπάρχει αμοιβαιότητα τότε το χαμόγελο του και η αποκλειστικότητα που θα σου δείξει θα φανερώνουν πολλά.  Στα λόγια δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, ωστόσο δεν θα λείψουν τα αυθόρμητα και παρορμητικά αγγίγματα, το βλέμμα θα είναι οικείο, ίσως και κάπως σπινθηροβόλο, θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι σε κοιτάζει με τρόπο διαφορετικό από ότι κοιτάζει τον διπλανό σου. Δεν λείπει ο ρομαντισμός από έναν Καρκίνο, μία αθώα κίνηση για να προσφέρει ένα λουλουδάκι ή ένα μικρό δωράκι θα είναι μία πολύ καλή ένδειξη.

ΛΕΩΝ

Όταν ένας Λέοντας προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει το σίγουρο είναι ότι έχει βλέψεις για σένα και το ενδιαφέρον του είναι ιδιαιτέρως θερμό. Όταν αρχίσει να κορδώνετε, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον εαυτό του, να προσπαθεί να κερδίσει τον θαυμασμό σου, τότε είναι μία πολύ καλή ένδειξη ότι του αρέσεις και έχει σκοπό να προχωρήσει τις επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο.  Αδιαφορεί ένας Λέοντας όταν δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον,  όταν θα σε κοιτάζει παρατηρητικά, θα σου μιλάει για πολύ ώρα και θα σε προσεγγίζει βάζοντας στόχο να σε  εντυπωσιάσει, τότε σίγουρα έχεις κερδίσει το ενδιαφέρον του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χωρίσατε; Πόσο γρήγορα ξεχνούν τα ζώδια τις παλιές αγάπες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλει τον χρόνο του ένας Παρθένος για να φλερτάρει και να εκδηλωθεί, ανήκει στα ζώδια της γης, αν δεν νιώσεις στρωμένο και γερό τα έδαφος τότε δεν πρόκειται να κάνει καμία απολύτως κίνηση.  Ο Παρθένος για να μπορέσει να δείξει αυτό που αισθάνεται θα πρέπει πρώτα από όλα να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένος. Όταν τον τσακώσεις να εστιάζει το βλέμμα του επάνω σου και να παρατηρεί τι φοράς και πως μιλάς, τότε είναι μία πολύ σημαντική ένδειξη ότι του αρέσεις. Θα σε κοιτάξει από πάνω μέχρι κάτω, θα εστιάσει στα παπούτσια σου, ενδεχομένως να κάνει το βήμα να κριτικάρει το ντύσιμο ή την εμφάνισή σου.  Όταν θα ασχοληθεί με τη διατροφή σου, την υγεία σου, τις καθημερινές σου συνήθειες και αρχίσει τις συμβουλές,  τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Αυθόρμητος και κοινωνικός είναι ο Ζυγός, αγαπάει το φλερτ νιώθει πως έτσι ανανεώνεται. Όταν τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός Ζυγού αμέσως θα εκδηλωθεί και θα καταλάβεις ότι του αρέσεις.  Το βλέμμα του θα είναι σπινθηροβόλο, οι φιλοφρονήσεις θα πέφτουν βροχή, δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και κάτι ρομαντικό ή να σε ταΐσει στο στόμα.  Ανοιχτός και εκδηλωτικός θα είναι μαζί σου, θα περάσει αμέσως σε προτάσεις, θα εστιάσει σε σένα αφιερώνοντας όλο τον χρόνο του, θα επικεντρωθεί στην μεταξύ σας προσωπική συζήτηση που με δική του πρωτοβουλία θα ανοιχτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή αγαπάει τη μυστικοπάθεια και θέλει να έχει μυστικά, γι’ αυτό κρύβεται ο Σκορπιός, που σε ένα αρχικό στάδιο θα κρυφοκοιτάζει, θα εξερευνεί και θα βολιδοσκοπεί την κατάσταση. Όταν νιώσει πως το πεδίο είναι ελεύθερο τότε θα κάνει την κίνηση του, θα αρχίσει με στρατηγικά και έξυπνα υπονοούμενα. Στη συνέχεια έντονο θα είναι το  φλερτ του, θα φροντίσει οι φιλοφρονήσεις του να είναι εύστοχες, τα σχόλια του θα είναι αρκετά αιχμηρά, θα βρει τα κατάλληλα λόγια για να σε γοητεύσει.  Μία βάσιμη ένδειξη ότι ο Σκορπιός σε έχει βάλει στο μάτι και του αρέσεις είναι πως θα προσπαθήσει να σου αποδείξει πως είναι έξυπνος και έχει στρατηγικό τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός Τοξότη δεν θα θελήσει να ξοδέψει πολύτιμο χρόνο. Μία κατατοπιστική ένδειξη είναι ότι θα αρχίσει αμέσως τις ερωτήσεις για το τι κάνεις αύριο, που έχεις σχεδιάσει να πας, αν σου αρέσουν τα ταξίδια, θα προσπαθήσει να μάθει για τα ενδιαφέροντα σου, ποιες είναι οι δραστηριότητες και οι συνήθειες σου. Αμέσως θα περάσει σε σχετικές προτάσεις, θα σου προτείνει να πάτε κάπου το Σαββατοκύριακο, θα σου ζητήσει να τον συνοδεύσεις μαζί του σε κάποια εξόρμηση με τους φίλους του, γενικότερα θα σε προσεγγίσει προτείνοντας και δείχνοντας ξεκάθαρα την επιθυμία να σε βάλει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ένας Αιγόκερως ασχοληθεί λεπτομερειακά με τα επαγγελματικά σου, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει αρχίσει να του αρέσεις. Σε ένα αρχικό στάδιο ο Αιγόκερως δεν εκδηλώνεται εύκολα, πρώτα θα πρέπει  να σιγουρευτεί πως όντως ενδιαφέρεται και έχει αισθήματα και ύστερα να περάσει σε άμεσες ενέργειες.  Απαραίτητο είναι να ξεκαθαρίσει ο ίδιος τι ακριβώς θέλει και τι αισθάνεται, όταν περάσει αυτό το στάδιο τότε θα κάνει το βήμα να εκδηλωθεί με τρόπο αρκετά σοβαρό και όχι τόσο αυθόρμητο ή χιουμοριστικό.  Φλερτάρει κάπως ώριμα, μία σοβαρή ένδειξη είναι ότι θα αρχίσει τις ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή, το επάγγελμα σου, την οικογενειακή σου κατάσταση, γενικά θα ασχοληθεί να μάθει το βιογραφικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας Υδροχόος αρχίσει τα πρωτοποριακά, προσπαθεί να σου δείξει πώς είναι  αντισυμβατικός, πως δεν του αρέσουν τα συνηθισμένα και τα παραδοσιακά, τότε σίγουρα του αρέσεις, σίγουρα θα σε πληροφορήσει σχετικά με το πόσο ανεξάρτητο δυναμικό και προοδευτικό άτομο είναι.  Συζητήσεις περί κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σιγά σιγά θα πάρουν ένα πιο προσωπικό επίπεδο, μία πολύ καλή ένδειξη ότι σε θέλει είναι ότι θα αρχίσει να ρωτάει για τις πεποιθήσεις σου, για τις κοινωνικές σου απόψεις και προθέσεις. Σε ένα δεύτερο στάδιο με αμεσότητα θα μπει στο ψητό, είναι η χρονική στιγμή που δεν θέλει πλέον να χάσει πολύτιμο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός και πολύ καλός ψυχολόγος, θέλει να νιώθει πως βοήθα και συμπαραστέκεται όποτε το φλερτ του κυμαίνεται περίπου σε αυτό το επίπεδο. Θα καταλάβεις πως του αρέσεις όταν θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει συναισθηματικά και ψυχολογικά, όταν θα σου δείξει πως σε νοιάζεται.  Μία σοβαρή ένδειξη ότι ο Ιχθύς ενδιαφέρεται για σένα είναι πως θα κάνει το βήμα να αναλύσει τη συναισθηματική σου κατάσταση, θα ασχοληθεί με την ψυχολογία σου και τα παιδικά σου χρόνια. Θα βρει τρόπο να διεισδύσει στον κόσμο σου, θα σου μιλήσει τρυφερά, θα δείξει ενδιαφέρον στα προβλήματα και στις εσωτερικές σου ανησυχίες. 

via

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis