Γυναίκα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου

έρωτας-αγάπη

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Κάπου ανάμεσα στην επιθυμία να αντιδράσεις άγαρμπα σε ό,τι ακούς και στη δυσκολία να αποφασίσεις όταν το σκέφτεσαι, βρίσκεται μια μέση λύση.

Ταύρος
Πρόσεξε ακόμη παραπάνω στην οδήγηση σήμερα και να θυμάσαι ότι πάντα προέχει η λύση από την απόδοση ευθυνών ή το δράμα.

Δίδυμοι
Η επιφανειακή αλλαγή είναι αυτό, επιφανειακή αλλαγή, και μπορεί να διασφαλίζει την ειρήνη για λίγο, όμως κατά βάση εσένα σε κρατά στο ίδιο σημείο.

Καρκίνος
Αν δεν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα με τη λογική του παραλόγου που αντιμετωπίζεις, έχεις λιγότερες πιθανότητες να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Λέων
Καλό θα 'ναι να ξέρεις γιατί κάνεις οτιδήποτε κάνεις, από την άποψη πως πρακτικά ίσως χρειάζονται περισσότερα και ψυχολογικά πολύ λιγότερα.

Παρθένος
Και τα λάθη και οι επαναλήψεις μέσα στο παιχνίδι είναι, ειδικά αν ψάξεις το γιατί περισσότερο από το τι και πώς, γιατί ό,τι θα διορθώσεις, θα διορθώσεις.

Ζυγός
Μην αφήσεις να σε στριμώξουν σε δηλώσεις ή δράσεις, ιδιαίτερα στη δουλειά, ακόμη κι αν είναι ένας εύκολος τρόπος να σ’ αφήσουν στην ησυχία σου.

Σκορπιός
Γλώσσα που μπερδεύεται λέει την αλήθεια, όμως επειδή βιάζεσαι ούτως ή άλλως να βγάλεις συμπεράσματα, αξίζει να μην βιαστείς εξίσου να ενεργήσεις.

Τοξότης
Αξίζει να στερηθείς ή να αρνηθείς πράγματα εάν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα που δεν έχεις ή να ρισκάρεις πράγματα που δεν είναι ακριβώς δικά σου.

Αιγόκερος
Αντιλαμβάνεσαι πόσες παρεξηγήσεις, ακούσιες ή εκούσιες, υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως να αξίζουν οι δραστικές κινήσεις εάν αντέχεις.

Υδροχόος
Διπλοτσέκαρε τη δουλειά, πάρε δεύτερες γνώμες για οτιδήποτε αφορά υγεία και κυρίως μην ξεχνάς να ακούς αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα. Κρίση έχεις.

Ιχθύες
Δεν γίνεται να περιμένεις από τα παιδιά, τον σύντροφό ή τους φίλους σου να είναι καρμπόν εσύ. Ούτε αξίζει να δώσεις γη και ύδωρ μήπως και το καταφέρεις.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου 

καλοκαίρι διακοπές θάλασσα κολύμπι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Να προσέχεις λίγο παραπάνω το σώμα σου από αδεξιότητες κι απροσεξίες. Κράτησε ιδέες και ειδήσεις της ημέρας, διασκέδασε έστω κι αν ξεβολευτείς.

Ταύρος
Μην αφήσεις τις δυναμικές στο σπίτι/οικογένεια να ξεφύγουν επειδή κυρίως εσύ ζημιώνεσαι μέχρι του σημείου της σωματικής αδιαθεσίας.

Δίδυμοι
Οτιδήποτε νεοεμφανιζόμενο, από ιδέα, κουβέντα, μέχρι άτομο, σε βάζει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, έστω κι αν αυτό που θέλεις είναι οτιδήποτε άλλο.

Καρκίνος
Αξιοποίησε οτιδήποτε θετικό μαθαίνεις και συμβαίνει στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Επιτρέπεται να αλλάξεις σχέδια και κατεύθυνση. Μέχρι που επιβάλλεται.

Λέων
Ποιος το νόημα επιβεβαιώσεων και θετικών μηνυμάτων αν δεν έχεις το θάρρος να βάλεις ορισμένα πράγματα στη θέση τους στην καριέρα ή το γάμο σου;

Παρθένος
Ειδήσεις ή ανακύκλωση ιστοριών που αγχώνουν και στεναχωρούν. Αφορμή να δεις/κάνεις τα πράγματα διαφορετικά, όχι να προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι.

Ζυγός
Επαφές και μηνύματα που ανοίγουν φιλίες, σχέδια κι ωραία πράγματα. Χρειάζονται όμως και λίγη (πολλή) φασίνα συναισθηματικά και οικονομικά.

Σκορπιός
Αναγνωρίσεις, μπράβο κι ευκαιρίες στην κοινωνική κι επαγγελματική ζωή, επιβάλλουν να οργανωθείς κάπως πιο αληθινά και στα δύο πεδία σχέσεων.

Τοξότης
Η αλλαγή περιβάλλοντος ή οπτικής γωνίας, οτιδήποτε καινούριο είναι λογικό να έχει και μια αναστάτωση ρουτίνας. Ακόμη και σοβαρή.

Αιγόκερως
Μάλλον χρειάζεται να πάρεις αρκετά σοβαρά κουβέντες και ειδήσεις που επηρεάζουν την τσέπη και το κρεβάτι σου. Να ξαναδείς τι είναι ωραίο και τι όχι.

Υδροχόος
Κράτησε τα ωραία που ακούγονται και μαθαίνεις στις σχέσεις σου, ακόμη κι αν συντρέχει σοβαρή αναστάτωση μέσα σου και στο σπίτι σου.

Ιχθύες
Μην γίνεις ο γραφικός που επειδή του λένε μπράβο κάνει τον μ@@@@κα. Ούτε φωνές και χαμός, να ’σαι ευγενικός ακόμη κι αν γίνονται περίεργα πράγματα.