Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

θάλασσα παραλία γυναίκα διακοπές

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Αναφαίρετο δικαίωμά σου να λιώνεις κάπου, σωματικά, φυσικά, συναισθηματικά. Απλώς κράτα μικρό καλάθι στις μεγάλες ερωτικές και υλικές υποσχέσεις.

Ταύρος
Νεύρα, ψυχραιμία, δραστηριότητα, μη δραστηριότητα, τ’ αποτελέσματα είναι γνωστά, εκτός κι αν πάψεις να προσπαθείς ν' αναμορφώσεις τους άλλους.

Δίδυμοι
Από την εξάντληση στο πυραυλέ σε δευτερόλεπτα σήμερα. Καλύτερα να μην σε παίρνεις τόσο στα σοβαρά. Ούτως ή άλλως λίγα καταφέρνεις.

Καρκίνος
Συνήθως δεν έχεις πρόβλημα υπομονής και αυτή δεν είναι καλή στιγμή να αποκτήσεις. Οποιαδήποτε προσπάθεια, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θέλει χρόνο.

Λέων
Το να είσαι καλά και καλός είναι από μόνο του πολύτιμο κι εξαιρετικό, ίσως παραπεριμένεις ανταπόκριση και χάνεις το ωραίο.

Παρθένος
Αν για οποιονδήποτε λόγο έχεις πέσει ή είσαι μεσ’ τα νεύρα, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις να δεις πού ακριβώς συνέβαλες στο πρόβλημα. Γιατί συνέβαλες.

Ζυγός
Ανταγωνισμοί και στραβά μάτια στις σχέσεις θίγουν θέματα: συναισθηματικά, οικονομικά, πρακτικά και ό, τι άλλο θέλεις. Έστω κι αν νομίζεις ότι όλα είναι ok.

Σκορπιός
Αν είναι να σκίζεσαι, καλό είναι να το ξέρουν τουλάχιστον αυτοί που τους αφορά. Επίσης η πολλή προσπάθεια δεν είναι δικαιολογία για μέτρια ποιότητα.

Τοξότης
Η αισιοδοξία, η τόλμη και το θράσος μπορούν να έχουν αποτελέσματα οικονομικά και ερωτικά. Όχι, δεν έχει αποτέλεσμα στην ανασφάλεια.

Αιγόκερος
Αυτό το «μη συγχύζεσαι, θα πάθεις τίποτα» κράτα το κι επέκτεινέ το μεταφορικά όσο περισσότερο μπορείς. Ορισμένα πράγματα δεν γίνονται όσο κι αν επιμένεις.

Υδροχόος
Προσεκτικότερη οδήγηση και μετακίνηση από ό,τι συνήθως. Επίσης επικοινωνιακά καμιά φορά ο πολύς ενθουσιασμός βγαίνει σαν πίεση.

Ιχθύες
Τον νου σου στην τσέπη σου, μην αμελείς λογαριασμούς κι υποχρεώσεις. Επίσης μην ξεχνάς τις προφυλάξεις στο σεξ.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

γυναίκα απιστία

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Καλό θα 'ναι να μην αφήσεις πράγματα που συνεννοήθηκες με σύντροφό ή συνεργάτες ατελείωτα για να πιάσεις κάτι άλλο, καινούργιο.

Ταύρος
Είναι πολύ αμφίβολο ότι συναισθηματικές και χρηματικές «γενναιοδωρίες» που κάνεις περιμένοντας ανταμοιβή, θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Εμπιστεύσου σύντροφο και συνεργάτες ως εκεί που δεν πηγαίνεις κόντρα στη λογική. Άλλο είναι καλά παιδιά και τα λέτε ωραία, άλλο οι δυνατότητές τους.

Καρκίνος
Αν έχεις παραπάνω χρόνο να βοηθήσεις με δουλειές άλλων, να το κάνεις. Απλώς μην αναλαμβάνεις οικογενειακές υποχρεώσεις που «καίνε» τελείως τα δικά σου.

Λέων
Η ευδιαθεσία και η δυνατότητα να κάνεις ωραία πραγματάκια και οι κοινωνικότητες, μην κοντράρουν τελείως μαθήματα, επιμόρφωση και δραστηριότητες αυτοβελτίωσης.

Παρθένος
Εύκολα υπερβάλλεις την αξία όσων κάνεις στο σπίτι και το γραφείο επειδή φαίνεσαι ο κερδισμένος της υπόθεσης κι εύκολα αγνοείς τις επιθυμίες του άλλου.

Ζυγός
Μη χάσεις σήμερα τη συνήθεια να είσαι σχετικά συνετός σ' αυτά που λες και βιαστείς να πεις και να κάνεις, επειδή αυτό λειτουργεί σε βάρος των σχέσεων σου και φέρνει αντιδραση.

Σκορπιός
Μην χάνεις χρόνο κι ενέργεια εμπλεκόμενος σε κουτσομπολιά και καταστροφολογία επειδή είσαι κάπως καλά, γιατί αμελείς αυτά που χρειάζεται να κάνεις.

Τοξότης
Αυτό που δεν αλλάζεις μια συνταγή όταν λειτουργεί; Αυτό παθαίνεις και βιάζεσαι να διαιωνίσεις καταστάσεις, έστω κι αν ξέρεις ότι δημιουργικά και προσωπικά τεμπελιάζεις.

Αιγόκερος
Τείνεις να εθιστείς στην ανησυχία, το να μην είσαι καλά και τους χειρισμούς για να «σώσεις» τη μέρα. Μάλλον υπερβάλλεις τη σημασία σου και αμελείς να λύσεις τα δικά σου θέματα.

Υδροχόος
Ωραία ενσταντανέ με φίλους κι ομαδικές δραστηριότητες που υπόσχονται ενδιαφέρουσες αρχές. Ενθουσιάζεσαι τόσο που τείνεις να παραμελήσεις τις σχετικές ενέργειες.

Ιχθύες
Ένα ευχάριστο αεράκι στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, όμως ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, όσο κι αν θέλεις να το πιστέψεις.