Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 

φθινόπωρο αγάπη

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Εκεί που αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο λίμπα όλα και να κρατήσεις κάποιου είδους ισορροπίες, ανάσα και προστάτευσε ό, τι αγαπάς.

Ταύρος
Όσο δεν ασχολείσαι με αυτά που πρέπει και μπορείς να κάνεις τώρα, τόσο δυσανασχετείς και πιέζεσαι. Ένα πραγματάκι τη φορά, κέρδος είναι.

Δίδυμοι
Αν πρόκειται να κάνεις δράμα γύρω από τον εαυτό σου, φρόντισε να βρεις και κάποιους τόνους χιούμορ στην ιστορία και ίσως εισακουστείς.

Καρκίνος
Το να μην κάνεις τίποτα για όσα σε απασχολούν είναι πάντα μια επιλογή, προσωρινή σίγουρα, αλλά επιλογή.

Λέων
Τείνεις να ξεχάσεις ότι γενικά έχεις ταλέντο στο να βρίσκεις την άκρη. Έτσι και σήμερα. Κάτι δεν γίνεται, θα γίνεται κάτι άλλο. Δημιουργικός είσαι, βρες το.

Παρθένος
Ασχέτως αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, όταν κολλάς σ’ αυτό χάνεις την ευελιξία σου και στεναχωριέσαι. Οπότε αυτό είναι που πρέπει να ξεπεράσεις.

Ζυγός
Κάποια ασχολία έξω από το δουλειά - οικογένεια - σχέση θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα λογικά σου, όπως και το να φροντίσεις για καλό ύπνο/διατροφή.

Σκορπιός
Πριν χαθείς στον κυκεώνα των μικροπραγμάτων και μικροενοχλήσεων, κάνε δύο βήματα πίσω και δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Θα’ ναι πιο εύκολο να ιεραρχήσεις.

Τοξότης
Επειδή κι αυτά που σ’ αρέσουν αρχίζουν να φαίνονται επίπεδα, ψάξε να δεις, ν’ ακούσεις, να διαβάσεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα σου γούστα.

Αιγόκερος
Ο κλήρος πέφτει στον γενναίο και γι' αυτό μην το παίζεις γενναιότερος από ότι είσαι. Έχεις δικαίωμα να μην ξέρεις, ν’ ανησυχείς, να κουράζεσαι.

Υδροχόος
Όταν θέλεις να μιλήσεις για κάτι που δεν γίνεται κατανοητό, δύο είναι οι λύσεις. Ή αλλάζεις συνομιλητές ή αναλαμβάνεις να βρεις έναν τρόπο να συνεννοηθείς.

Ιχθύες
Πριν ξεφύγει το μυαλό σου κι αρχίσεις να ευχαριστιέσαι και να δυσφορείς με φανταστικά πράγματα, πιάσε να κάνεις κάτι στο εδώ και τώρα, θα σε βοηθήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν πληγώνονται

 

ESPA BANNER