Γυναίκα

Τα ζώδια  σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου

καλοκαίρι θάλασσα ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Ορισμένες μέρες αισθάνεσαι σαν να μην έχεις επιλογή. Αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά υπάρχει, απλώς είναι ακριβούτσικη.

Ταύρος
Δεν ξέρω τι αξίζει για σένα περισσότερο, να αισθάνεσαι ασφαλής ή να αισθάνεσαι ότι υπάρχει εξέλιξη στην ζωή σου. Κάπου εκεί παίζει το δίλημμά σου.

Δίδυμοι
Δεν σε παίρνει να τα γράψεις όλα γιατί θα έχει οικονομικό κόστος, όμως σε παίρνει να ασχοληθείς τουλάχιστον μ’ αυτά που βρίσκεις πιο δημιουργικά.

Καρκίνος
Εάν μένεις στα παράπονα αλλά βασικά, μένεις. Είναι δύσκολο για συνεργάτες και σύντροφο να σε πάρουν στα σοβαρά.

Λέων
Μην περιμένεις κι εσύ να κουβαλήσεις όλες τις συνήθειες και τις βολές κι αυτά που ξέρεις όταν σχεδιάζεις κάτι διαφορετικό.

Παρθένος
Το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριέται κι ο παπάς και στο τέλος φτάνει να βγαίνει το ευχάριστο κι απ’ την διασκέδαση κι απ‘ τη δημιουργικότητα κι απ’ τον έρωτα.

Ζυγός
Μάλλον πρέπει να σχεδιάσεις στα μέτρα του πορτοφολιού σου και των δεδομένων σου, εκτός κι αν είσαι έτοιμος να έρθεις σε συγκρούσεις στο σπίτι και το γραφείο.

Σκορπιός
Φαίνεται ότι το συναισθηματικό δράμα και το οικονομικό άγχος είναι τόσο κομμάτια σου που ίσως να αναλογιστείς πως κάπως πρέπει να αλλάξεις.

Τοξότης
Γενικά για να είναι ήσυχος κι ο σύντροφος κι οι συνεργάτες σου καλό είναι να μην μπερδεύεις τα παρόντα με τα παρελθόντα.

Αιγόκερος
Για να ξαλαφρώσει λίγο η καθημερινότητά σου, μπορείς να μην σέρνεις εκείνα τα πρότζεκτ και σχέσεις που δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι απέτυχαν, από εγωισμό.

Υδροχόος
Βοηθάει να συνεννοηθείς με παιδιά, σύντροφο, συγγενείς εάν έχεις κάποιο σαφή στόχο στο μυαλό σου αντί για γενικότητες.

Ιχθύες
Αντί ν’ ασχολείσαι με ό,τι μικροβλακεία προκύπτει στο σπίτι και το γραφείο, ψάξε μια ευρύτερη οπτική μήπως και βρεις το λάθος στο σκεπτικό και τη στάση σου.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

έρωτας καλοκαίρι ερωτευμενο ζευγάρι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
H αφηρημάδα καλά κρατεί σήμερα, όπως και η απροσεξία και γενικώς το «στο περίπου». Έχε τον νου σου ειδικά όπου έχεις τάξει ή έχεις αναλάβει.

Ταύρος
Καλό είναι να παθιάζεσαι με τις απόψεις σου, όμως σήμερα ίσως το παρατραβήξεις το πράγμα. Με τους φίλους εντάξει, στη δουλειά όχι τόσο.

Δίδυμοι
Κοίτα να αποφύγεις τις «υποχρεώσεις» που ούτε εσύ ξέρεις γιατί σου προέκυψαν και πώς. Μικρή η πιθανότητα να σου βγει σωστά αν δεν συνδέεσαι καθόλου.

Καρκίνος
Σε έντονα συναισθηματική διάθεση βρίσκεσαι και κανένα πρόβλημα, ειδικά αν δεν την παραποτίσεις αλκοόλ και υπερβολικές προσδοκίες.

Λέων
Αν δίνεις, να δίνεις με την καρδιά σου. Διαφορετικά μάζεψε τις γενναιοδωρίες λιγάκι για να μην απογοητευτείς σε περίπτωση μη ανταπόδοσης.

Παρθένος
Ωραίο είναι που δίνεις χρόνο και χώρο στη σχέση σου, όμως μην το χαλάς περιμένοντας ντε και καλά να βγει ένα συγκεκριμένο σενάριο.

Ζυγός
Το πολύ αλκοόλ, φαγητό, ύπνος, τελικά σε πηγαίνει στο άλλο άκρο του «ωραίου». Κάπως έτσι και το να 'σαι στο περίπου στη δουλειά, καλύτερα τίποτα.

Σκορπιός
Να βγάλεις και ρομαντζάδα κι ευαισθησία και ό,τι ωραίο θέλεις. Απλώς μη χαλιέσαι και μη νευριάζεις αν δεν είναι κι οι άλλοι στην ίδια διάθεση.

Τοξότης
Λίγη προσοχή με τα ενδοοικογενειακά και τα του σπιτιού, από μπερδέματα με πρακτικές δουλειές μέχρι της παρεξήγησης το κάγκελο χωρίς λόγο.

Αιγόκερος
Αν θέλεις να γίνεις κατανοητός, ολόκληρες προτάσεις, ειλικρίνεια και, φυσικά, συναίσθημα. Αν λες ή ακούς τα μισά, η συνεννόηση είναι κι αυτή μισή.

Υδροχόος
Χρειάζεται και λίγη τεμπελιά, καλοκαίρι γαρ. Καλύτερα βέβαια εκεί και όπως σε παίρνει για να μην ψάχνεις μετά πού έχασες την μπάλα.

Ιχθύες
Αν και η βεβαιότητα για ό,τι βλέπεις και πιστεύεις είναι σε μεγάλες δόξες, λίγη διαλλακτικότητα ίσως σε γλιτώσει από θεαματικές γκάφες.