Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

γυναίκα ξανθά μαλλια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Βρες ό,τι ευκαμψία και ευελιξία σου βρίσκεται, στην καριέρα και στον γάμο σου, μήπως και αποφύγεις μάταιους κόπους και ταρακουνήματα.

Ταύρος
Αυτό που λέγεται ότι αν δεν αλλάξεις εσύ, δεν αλλάζει τίποτα; Κάπως έτσι σήμερα, οπότε ρύθμισε τον εαυτό σου και μην κοπιάζεις αποκλειστικά για πράγματα.

Δίδυμοι
Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ασχοληθείς με δύσκολα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Δεν είναι ώρα ν’ ασχολείσαι με προσχήματα.

Καρκίνος
Αν θέλεις να σέβεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου τις αλλαγές σου, χρειάζεται να κάνεις το ίδιο γι’ αυτούς. Γιατί αυτοί να πρέπει να μείνουν ίδιοι;

Λέων
Κακό και σκληρό πρόγραμμα και συνήθειες, δεν αξίζει να τα διαφυλάττεις. Κάποιες αλλαγές είναι η λύση, όχι περισσότερος κόπος.

Παρθένος
Κάνεις συνήθως τον ώριμο στις σχέσεις σου, όμως εν προκειμένω τείνεις στην αρτηριοσκλήρωση της ωριμότητας ενώ χρειάζεσαι επειγόντως νέα οπτική γωνία.

Ζυγός
Φαντασιώνεσαι ότι όσα περισσότερα κάνεις/δώσεις/στερηθείς τόσο καλύτερα θα 'σαι με οικογένεια και σπίτι. Ούτε καν. Η δυσαρέσκεια ξεχειλίζει.

Σκορπιός
Αν είναι να κρατάς τους τύπους και να μην μπορείς να συνεννοηθείς, καλύτερα κόψ’ τους. Ίσως έρθεις σε επαφή και με άλλα άτομα έτσι ενώ πριν δεν γινόταν.

Τοξότης
Κοίτα για ένα ορθό μέτρο στα οικονομικά και τα συναισθηματικά, επειδή τείνεις να γίνεις άκαμπτος κι αυτό δυσχεραίνει τη δουλειά και την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Δεν χρειάζεται να οπισθοδρομήσεις για να χαρείς, να ερωτευτείς ή να 'σαι δημιουργικός. Υπάρχει και το παρακάτω, μην πεισμώνεις στο γνωστό.

Υδροχόος
Ίσως να χαλαρώσεις με όσα σε αναστατώνουν και σε ταλαιπωρούν, αν σκεφτείς ότι τα πράγματα είναι ήδη στον αέρα κι ελάχιστα έχεις να χάσεις.

Ιχθύες
Επίκριση, εμμονή και απαξίωση είναι αταίριαστα με φιλίες και χόμπι. Αν κάτι ξέρεις καλύτερα, μπράβο, δεν χρειάζεται να το επιβάλλεις στον άλλο.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 

βροχερή μέρα- καιρός-ζώδια-παιδάκι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Ανυπομονησία και ενθουσιασμός σε ζενίθ, πράγμα που σε κινητοποιεί. Σωματική άσκηση ή συγκεκριμένη ασχολία για να μην γίνεις φορτικός για τους γύρω σου.

Ταύρος
Με τάση να τσαντιστείς ή να απογοητευτείς αναδρομικά για καταστάσεις. Χρήσιμο μόνο εάν βγάλεις κάποιο μάθημα προς αποφυγή, διαφορετικά όχι.

Δίδυμοι
Επειδή τα της καθημερινότητας και της υγείας είναι κάπως ζορισμένα, κεντράρεις σε σχέδια και ασχολίες. Καλό είναι, εφόσον δεν το κάνεις τελείως στον αέρα.

Καρκίνος
Καλές είναι οι πρωτοβουλίες στη δουλειά και όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου, όμως προσπάθησε να μην μπεις σε ρυθμούς που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

Λέων
Ψάχνεις κάτι καινούργιο ή διαφορετικό πάρα πολύ έντονα κι αυτό είναι μια χαρά, αρκεί να μετριάσεις την ανυπομονησία για ότι δεν γίνεται να συμβεί άμεσα.

Παρθένος
Και το σούπερ να έχεις συναισθηματικά ή χρηματικά, σήμερα φαίνεται λίγο. Καλό είναι να δεις σε τι κατάσταση είναι οι λοιποί εμπλεκόμενοι πριν αρχίσεις να πιέζεις.

Δείτε επίσης: Με τι νευριάζει το κάθε ζώδιο;

Ζυγός
Οι τόνοι μπορούν να ανέβουν με εξαιρετική ταχύτητα στις σχέσεις σου σήμερα, οπότε έχε το νου σου μήπως και αποφύγεις τις αναίτιες υπερβολές.

Σκορπιός
Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές με τη σωματική άσκηση και την υγεία σου, με ιδιαίτερη έμφαση στο να προσέχεις παραπάνω προς αποφυγή τραυματισμών.

Τοξότης
Παίρνεις ό,τι καλό υπάρχει στη ζωή σου και το μεγεθύνεις επί εκατό και αυτό είναι μια χαρά. Μόνο έχε στο νου σου ότι είναι για συγκεκριμένο χρόνο.

Αιγόκερος
Να είσαι προσεκτικός να μην ξεσπάσεις σε πολλούς και ειδικά στους δικούς σου, επειδή σου φταίνε πολλά άλλα για τα οποία δεν μπορείς/θέλεις να κάνεις τίποτα.

Υδροχόος
Να 'σαι προσεκτικότερος από ό,τι συνήθως στις μετακινήσεις και τις κινήσεις σου κι εξίσου προσεκτικός με αυτά που σου φεύγουν στις κουβέντες σου.

Ιχθύες
Επειδή είναι μέρα που θέλει απόλαυση, είτε πρόκειται για φαγητό, ποτό, ψώνια, σεξ ή κάτι άλλο, κάντο συνειδητά για να μπορείς να σταματήσεις σε λογικό σημείο.