Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

ερωτας ερωτευμένο ζευγάρι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Ακόμη και τα πολύ ευχάριστα στα ερωτικά σου ή στο θέμα της διασκέδασης μπορεί να γίνουν μαντάρα αν παραπιέσεις τις καταστάσεις.

Ταύρος
Καμιά φορά η κούραση ή το άγχος, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνεις, σε κάνουν να λες το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή κι αναστατώνουν σχέδια.

Δίδυμοι
Πάρε μια ανάσα πριν ενθουσιαστείς με προτάσεις, γνωριμίες ή ειδήσεις. Δεν είναι βέβαιο ότι πηγαίνουν κάπου, οπότε μην βιάζεσαι να κάνεις σχέδια.

Καρκίνος
Σε ποιον δεν αρέσει μια κουβέντα επιβεβαίωσης ή ένα καλό νέο; Απλώς μην θεωρήσεις ότι αυτό ήταν και τελείωσες. Έχει διαδρομή ακόμη το πράγμα.

Λέων
Εξαιρετικό να ακούς αυτά που θέλεις. Ακόμη κι αν δεν ισχύουν σε ενθαρρύνουν να κάνεις κάποιες κινήσεις που θέλεις εδώ και καιρό.

Παρθένος
Άλλο να περνάς χρόνο μόνος σου για επαναφόρτιση κι άλλο να κλείνεσαι στο μυαλό σου και να απογοητεύεσαι μόνος σου μ’ αυτά που σκέφτεσαι.

Ζυγός
Μαζί με το ευχάριστο, υπάρχει και μια κάποια δόση ανησυχίας κι άβολου, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ή δουλειάς.

Σκορπιός
Γνωριμίες και ειδήσεις που φαίνεται να στηρίζουν την καριέρα ή τον γάμο σου θέλουν την ανάλογη δουλειά και δημιουργικότητα. Δεν πηγαίνουν στον αυτόματο.

Τοξότης
Ταξίδι ή αφορμή για να ανοίξεις καινούργια κεφάλαια και η ανάλογη χαρά. Απλώς μην αμελείς τα του σπιτιού και της οικογένειας ή τις αδυναμίες που γνωρίζεις.

Αιγόκερος
Αν ακούς κι εσύ κι οι γύρω σου μόνο τη φωνή, τις απόψεις και το συμφέρον σας, το αποτέλεσμα είναι ένταση και πολλές δήθεν καταστάσεις.

Υδροχόος
Γνωριμίες ή κουβέντες με θετικό πρόσημο που ωφελούν τη σχέση σου, όμως λίγο επηρεάζουν συναισθηματικές ανασφάλειες ή απογοητεύσεις.

Ιχθύες
Από τη μια κερδίζεις πόντους, από την άλλη αυτά που ακούς και όσοι βλέπεις κάτι σου φορτώνουν. Μην διστάζεις να θέσεις όρια, να είσαι κάπως επιλεκτικός.

 

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

γυναικα-χαρα-ζωδια.jpg

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Αρκετές υποχρεώσεις σε δουλειά και προσωπική ζωή που σαφώς έχουν και θετικότατο κομμάτι. Αρκεί να μην δυσανασχετείς που δεν κάνεις κάτι άλλο.

Ταύρος
Η οργάνωσή σου αποδίδει ευχάριστα σε επίπεδο προοπτικών, επιμόρφωσης, συγγενών, αν και κάποια αναστάτωση που δεν κλείνεις άλλες υποθέσεις, μένει.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να εκτιμήσεις το συναισθηματικό και οικονομικό συν από τις σχέσεις σου, έστω κι αν δεν το ελέγχεις απολύτως ή δεν συμφωνεί με τα σχέδιά σου.

Καρκίνος
Οι εξελίξεις της ρουτίνας και της δουλειάς μάλλον θετικά λειτουργούν για τη σχέση και τις συνεργασίες σου, έστω κι αν σου θυμίζουν ό,τι θέλεις και δεν κάνεις.

Λέων
Εκεί που σου φτιάχνουν τη μέρα, εκεί σε φορτώνουν με λίγες ακόμη αγγαρείες κι ο λόγος είναι για παιδιά, δημιουργικά πρότζεκτ και έρωτα. Δεν είναι χάσιμο χρόνου.

Παρθένος
Κάτι σαν να ρυθμίζεται καλύτερα μέσα σου και στο σπίτι με θετικό αντίκτυπο στα ερωτικά σου, όπως και στην δημιουργικότητά σου. Άφησε τώρα το παραπάνω.

Ζυγός
Με ανάμεικτα αποτελέσματα οι κουβέντες της ημέρας, ιδιαίτερα στο σπίτι. Καλό είναι να αποφύγεις την επιθετικότητα με το γάντι.

Σκορπιός
Κρύο-ζέστη όσα συζητάς για χρήματα ή για αυτά που έχεις ανάγκη, αφού σίγουρα κάτι θετικό βγαίνει, αλλά μάλλον οχι αυτό που περίμενες.

Τοξότης
Είτε είναι παραπάνω χρήματα, είτε είναι μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, δεν υπάρχει λόγος να σου βγει σε τσιγκουνιά, ούτε σε τεμπελιά.

Αιγόκερος
Ωραίο πράγμα να έρχονται τ’ αποτελέσματα από κάτι που έκανες επιτέλους, αν και σίγουρα δεν είναι αιτία να τους ζαλίσεις όλους γύρω σου γι’ αυτόν τον λόγο.

Υδροχόος
Κάποια από τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια οδεύουν προς κλείσιμο, όμως αυτό δεν είναι λόγος να μην μιλάς ή να μην βλέπεις κόσμο.

Ιχθύες
Προκύπτουν ωραίες προοπτικές από την δουλειά ή τον κοινωνικό σου κύκλο για τις οποίες ίσως αξίζει να δώσεις και το κάτι παραπάνω.