Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου

καλοκαίρι παραλία διακοπές διάβασμα γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Τα διασκεδαστικά ερωτικά και τα βαριά ερωτικά μπλέκονται, μαζί και η εντύπωσή σου ότι τα πράγματα πρέπει να 'ναι όπως τα περιμένεις.

Ταύρος
Όσο πιο έτοιμος είσαι να βγεις έξω από τα αυτονόητα της ανατροφής, του σπιτιού, της οικογένειάς σου, τόσο ευκολότερο να λειτουργήσεις στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι
Κάποια απλά πραγματάκια βγαίνουν όπως τα θέλεις. Κάποια πιο σύνθετα και σημαντικά, έχουν άλλο χρονοδιαγραμμα κι απαιτούν άλλη προσπάθεια.

Καρκίνος
Είναι πολύ πολύ δύσκολο να καταλάβεις, ακόμη και να ανεχτείς διαφορετικές απόψεις σήμερα. Ίσως σου γίνεται το χατίρι αλλά δεν είναι κι ότι βρίσκεις κοινό έδαφος.

Λέων
Τέτοιες μέρες την έχουν τη φόρτισή τους, προσπάθησε ν' αποφύγεις τις υπερβολές στο αλκοόλ για να μην πάρει το πράγμα στραβή κατεύθυνση.

Παρθένος
Όσο κινείσαι βάση γνωστού σεναρίου, περνάς το γνωστό "καλά", αλλά είναι κάπως δύσκολο να εκφράσεις αυτά που όντως σε προβληματίζουν.

Ζυγός
Σήμερα είναι εύκολο να επιβεβαιώσεις πως όσο κι αν κάνεις αυτά που περιμένουν οι άλλοι από σένα, όλοι ευχαριστημένοι δεν γίνεται να είναι.

Σκορπιός
Μπορείς να περάσεις πολύ ωραία, ακόμη και κάνοντας τα εθιμοτυπικά, αρκεί να χαλαρώσεις λιγάκι μέσα σου με αυτό που θεωρείς ότι "πρέπει" να γίνει.

Τοξότης
Καλό το ξέφρενο και το υποστηρίζει και η μέρα, όμως αν δεν το ισορροπήσεις λιγάκι με το πιο γλυκό, ιδιωτικό, συναισθηματικό, κάτι φαίνεται να λείπει.

Αιγόκερος
Αξίζει τον κόπο να δώσεις σημασία στο ποιος ήρθε σε αυτά που σου λένε οι άλλοι, αντί για αυτά που περιμένεις να ακούσεις ή που θεωρείς ότι λένε.

Υδροχόος
Αν και μπορεί να σκέφτεσαι υπερπαραγωγή, φτάνει και κάτι απλό αρκεί να μην είναι ακριβώς και μηχανικά, η ρουτίνα σου.

Ιχθύες
Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα παραμένουν οικεία ακόμη κι αν φαίνονται πολύ διαφορετικά. Εδώ που τα λέμε, κάνοντας τα ίδια, αναμενόμενο είναι.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

έρωτας διασκέδαση χαρά γέλιο ερωτευμενο ζευγάρι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Η μίμηση και το ποζάρισμα ενδεχομένως να βοηθούν να συντηρήσεις προσχήματα, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με αυτά που θέλεις.

Ταύρος
Αξιοποίησε τις δυνατότητες της μέρας, απλώς μην ζαλίζεις τον έρωτα όποιου βρεις μπροστά σου, επειδή αυτό εγκυμονεί και δυσάρεστες αντιδράσεις.

Δίδυμοι
Είναι εύκολο να μπερδέψεις το να διατηρείς τα λογικά σου στο ζόρι, με την πλήρη αποστασιοποίηση, μάλλον προς το δεύτερο τείνεις και δεν είναι ό, τι καλύτερο.

Καρκίνος
Μικρό το όφελος να κάνεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που σε ενδιαφέρουν στις σχέσεις σου, μάλλον αντιπαραγωγικό.

Λέων
Οι διαδικασίες και οι αγγαρείες έχουν τη σημασία τους και είναι απαραίτητες, όμως όχι όταν στερούν τελείως το οξυγόνο από την καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Πολλοί κανόνες και φιλοδοξίες στα προσωπικά σου και στα δημιουργικά σου πρότζεκτ, με αρνητικό αντίκτυπο στην επιθυμία σου να εμπλακείς ουσιαστικότερα.

Ζυγός
Ο διαγωνισμός ποιος είναι πιο σωστός και ποιος έχει δίκιο δεν αποδίδει καθόλου στο σπίτι και το γραφείο, επειδή αποτρέπει από οποιαδήποτε δράση.

Σκορπιός
Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου επικοινωνιακά γιατί χωρίς προσαρμοστικότητα δεν γίνεται καμία δουλειά.

Τοξότης
Γενικώς καλό είναι να μην πηγαίνεις ούτε σε άκρα επίδειξης, ούτε σε άκρα τσιγκουνιάς όταν κάτι θετικό έρχεται προς το μέρος σου.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να βρεις κάποιου είδους ευελιξία στον τρόπο που μεταχειρίζεσαι τον εαυτό σου γιατί έχεις αρχίσεις και τρίζεις στα θεμέλια.

Υδροχόος
Αν σ’ έχει πάρει από κάτω με όσα σου συμβαίνουν, πιάσε να βοηθήσεις κάποιον άλλο, μην ματαιώνεις ό, τι ήθελες να κάνεις.

Ιχθύες
Να 'σαι ανοιχτός σε ασχολίες, φιλίες και ιδέες που ίσως σου ξινίσουν αρχικά, επειδή διαφορετικά είναι βέβαιο πως απλά βαλτώνεις.