Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

έρωτας θάλασσα καρδιά ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
​Δύο πράγματα είναι προς αποφυγή σήμερα, το κουτσομπολιό και η αφηρημάδα. Το πρώτο σε όλες τις συναλλαγές σου, το δεύτερο κυρίως στην οδήγηση.

Ταύρος
Όσο πιο προσεκτικά κάνεις τις συνεννοήσεις σου, ακόμη κι αν αφορούν πού θα πας για καφέ, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δίδυμοι
Αν είναι να κάνεις κάτι για τα μάτια του κόσμου μόνο, καλύτερα μην το κάνεις καθόλου, επειδή θα προσθέσει προβληματισμό, δεν θα βοηθήσει.

Καρκίνος
Τις μισοψημένες αποφάσεις κι αλλαγές και να τις «πουλήσεις» στους απ’ έξω, δεν θα τις αγοράσεις ο ίδιος, οπότε τζάμπα κόπος.

Λέων
Κοίτα να μη μπερδευτείς χωρίς λόγο στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Αν σε συγκινεί κάτι, σε συγκινεί. Διαφορετικά μόνο φαίνεται να είναι η «τέλεια ευκαιρία».

Παρθένος
Δεν χρειάζεται ούτε υπερβολές, ούτε ψέματα με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Αν δεν ξέρεις, δεν ξέρεις. Καλύτερα η ειλικρίνεια.

Ζυγός
Δεν χρειάζεται να τρελαθείς για την «τελειότητα» γιατί, σου έχω νέα, το τέλειο δεν υπάρχει. Συνεπώς βάζε μια τελεία σε δουλειά, σώμα, λεπτομέρεια.

Σκορπιός
Το πολύ σιρόπι και ο πολύς φραμπαλάς άνευ περιεχομένου δεν ικανοποιούν, ούτε στο ερωτικό κομμάτι, ούτε όμως και στο πιο πρακτικό κομμάτι.

Τοξότης
Έχε τον νου σου προς αποφυγή ψεμάτων, ανακριβειών και μισών αληθειών στο σπίτι και το γραφείο, γιατί δεν θα βοηθήσουν με συναδέρφους και σύντροφο.

Αιγόκερος
Λίγο προσεκτικότερα σήμερα στο τιμόνι και λίγο πιο ανοιχτά στην επικοινωνία για να διευκολύνεις την ρουτίνα σου ή τουλάχιστον να μην την μπερδέψεις περισσότερο.

Υδροχόος
Βαρετό κι επαναλαμβανόμενο, αλλά τον νου σου στα έξοδά σου γιατί το χάνεις εύκολα ειδικά με αφορμή διασκέδαση, παιδιά, έρωτα.

Ιχθύες
Είναι εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου ακόμη κι ότι ο γάιδαρος πετάει σήμερα, όμως κάτι τέτοιο δεν λύνει ούτε εσωτερικά, ούτε οικογενειακά διλήμματα κι εντάσεις

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

θάλασσα παραλία γυναίκα διακοπές

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Αναφαίρετο δικαίωμά σου να λιώνεις κάπου, σωματικά, φυσικά, συναισθηματικά. Απλώς κράτα μικρό καλάθι στις μεγάλες ερωτικές και υλικές υποσχέσεις.

Ταύρος
Νεύρα, ψυχραιμία, δραστηριότητα, μη δραστηριότητα, τ’ αποτελέσματα είναι γνωστά, εκτός κι αν πάψεις να προσπαθείς ν' αναμορφώσεις τους άλλους.

Δίδυμοι
Από την εξάντληση στο πυραυλέ σε δευτερόλεπτα σήμερα. Καλύτερα να μην σε παίρνεις τόσο στα σοβαρά. Ούτως ή άλλως λίγα καταφέρνεις.

Καρκίνος
Συνήθως δεν έχεις πρόβλημα υπομονής και αυτή δεν είναι καλή στιγμή να αποκτήσεις. Οποιαδήποτε προσπάθεια, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θέλει χρόνο.

Λέων
Το να είσαι καλά και καλός είναι από μόνο του πολύτιμο κι εξαιρετικό, ίσως παραπεριμένεις ανταπόκριση και χάνεις το ωραίο.

Παρθένος
Αν για οποιονδήποτε λόγο έχεις πέσει ή είσαι μεσ’ τα νεύρα, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις να δεις πού ακριβώς συνέβαλες στο πρόβλημα. Γιατί συνέβαλες.

Ζυγός
Ανταγωνισμοί και στραβά μάτια στις σχέσεις θίγουν θέματα: συναισθηματικά, οικονομικά, πρακτικά και ό, τι άλλο θέλεις. Έστω κι αν νομίζεις ότι όλα είναι ok.

Σκορπιός
Αν είναι να σκίζεσαι, καλό είναι να το ξέρουν τουλάχιστον αυτοί που τους αφορά. Επίσης η πολλή προσπάθεια δεν είναι δικαιολογία για μέτρια ποιότητα.

Τοξότης
Η αισιοδοξία, η τόλμη και το θράσος μπορούν να έχουν αποτελέσματα οικονομικά και ερωτικά. Όχι, δεν έχει αποτέλεσμα στην ανασφάλεια.

Αιγόκερος
Αυτό το «μη συγχύζεσαι, θα πάθεις τίποτα» κράτα το κι επέκτεινέ το μεταφορικά όσο περισσότερο μπορείς. Ορισμένα πράγματα δεν γίνονται όσο κι αν επιμένεις.

Υδροχόος
Προσεκτικότερη οδήγηση και μετακίνηση από ό,τι συνήθως. Επίσης επικοινωνιακά καμιά φορά ο πολύς ενθουσιασμός βγαίνει σαν πίεση.

Ιχθύες
Τον νου σου στην τσέπη σου, μην αμελείς λογαριασμούς κι υποχρεώσεις. Επίσης μην ξεχνάς τις προφυλάξεις στο σεξ.