Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

τουρισμός θάλασσα κολύμπι καλοκαίρι καύσωνας γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Λάβε υπόψη σου πώς αισθάνεσαι σωματικά στα σχέδιά σου. Υπάρχει τρόπος να διασκεδάσεις κάνοντας και πράγματα που είναι πιο ξεκούραστα.

Ταύρος
Όσο πιο προσαρμοστικός είσαι σε πιθανές ανακατωσούρες του προγράμματος και των συνεννοήσεών σου, τόσο το καλύτερο για σένα.

Δίδυμοι
Να 'σαι βέβαιος ότι ξέρεις πού πηγαίνεις, με ποιον, πότε και πώς και να μη βιάζεσαι να ξεκινήσεις αν όχι. Ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καρκίνος
Καλύτερα να αποφύγεις να πεις ναι σε προσκλήσεις που ακούγονται ακόμη και καταπληκτικές αλλά ξέρεις μέσα σου ότι δεν έχεις καμία όρεξη.

Λέων
Λάβε τις απαραίτητες προφυλάξεις στη σεξουαλική σου ζωή κι ένα βήμα παραπέρα, στα οικονομικά σου και συναισθηματικά, κυρίως κατά της φούσκας.

Παρθένος
Προσπάθειες που καταβάλλεις στις συνεργασίες ή τη σχέση σου με έξτρα ρομαντισμό ή προσδοκίες, μάλλον εξαντλούν παρά ανταμείβουν.

Ζυγός
Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι ορισμένα θέματα υγείας ή πρακτικά ζητήματα δεν κουνιούνται με τίποτα, όμως είναι απλά μια εντύπωση.

Σκορπιός
Τα προβλήματα της σχέσης και των συνεργασιών σου είναι γνωστά. Αν τώρα εσύ επιμένεις να ελπίζεις όπως και πριν να τα μάθεις, επιλογή σου.

Τοξότης
Σε φάσεις που είναι όλοι καλά κι ευχάριστα, τύπου διακοπές, προφανώς και λιγοστεύουν τα θέματα οικογενειακά, γραφείου, σπιτιού κ.οκ. Δεν είναι μόνιμο.

Αιγόκερος
Να 'σαι προσεκτικός ώστε να μην αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Εν ανάγκη ανάβαλλε αποφάσεις.

Υδροχόος
Αυτά που υπόσχεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου, τσέκαρε ότι όντως αφορούν κι εσένα γιατί από όρεξη μπόλικη κι από χόρταση ψιλά πράγματα.

Ιχθύες
Καλό είναι να μην παραπλανήσεις άθελά τον εαυτό σου ή τους άλλους, υποθέτοντας δυνατότητες, επαγγελματικά και πρακτικά, που δεν υπάρχουν.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 

γυναίκα ξανθά μαλλια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Όταν ξεκινάς από ένα «δεν είμαι καλά», «τίποτα δεν είναι καλά», τι συνεννόηση ακριβώς περιμένεις να βγάλεις;

Ταύρος
Κράτα στον νου σου ότι μπορείς να χτίζεις όσα παλάτια στην άμμο θέλεις μόνος σου ή με τους φίλους σου, απλώς να περιμένεις και την κριτική από παραέξω.

Δίδυμοι
Ελλείψει σαφή στόχου στην καριέρα ή τον γάμο σου, είναι αρκετά δύσκολο να ρυθμίσεις το πρακτικό τους κομμάτι.

Καρκίνος
Σε περίπτωση που έχεις πάρει λίγη φόρα παραπάνω, να ξέρεις ότι υπάρχουν πάντα τα παιδιά, τα ερωτικά ή τα πρότζεκτ σου για να σε γειώσουν.

Λέων
Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να φορτώσεις στους άλλους την απογοήτευσή σου από τις προσδοκίες που εσύ είχες από αυτούς. Ειδικά στην οικογένεια.

Παρθένος
Εάν δεν είσαι απολύτως βέβαιος ότι βλέπεις καθαρά τον σύντροφο ή τον συνεργάτη, πρόσεξε ακόμη περισσότερο τι λες. Δύσκολα τον βλέπεις καθαρά.

Ζυγός
Από κάποιο σημείο και μετά η κακή ή απούσα οργάνωση σε επίπεδο δουλειάς ή ρουτίνας, αρχίζει να κοστίζει σε χρήμα και ψυχολογικά.

Σκορπιός
Έχε κατά νου ότι σε επίπεδο έμπνευσης και συναισθημάτων κάτι χάνεται σίγουρα στη μετάφραση, το οποίο τελικά μάλλον δεν έχει τόση σημασία.

Τοξότης
Όσο πιο βαθιά εμπλέκεσαι στο συναισθηματικό κυκεώνα που λέγεται οικογένεια, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγεις. Λίγη κοινή λογική θα σε πάει πολύ μακριά.

Αιγόκερος
Μην παζαρεύεις να περάσεις σχέδια και σκοπιμότητες χτυπώντας στο συναίσθημα γιατί μπορούν κι άλλοι και ίσως και καλύτερα.

Υδροχόος
Πρόσεξε λίγο παραπάνω τα χρήματά και το οικονομικό για να μην βρεθείς εκτεθειμένος στη δουλειά.

Ιχθύες
Είσαι σε αρκετά μεγάλη ασάφεια σήμερα και επιμένεις. Καλύτερα μην επιμένεις για να αποφύγεις τις συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους.