Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 

καλοκαίρι γυναίκα θάλασσα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Είναι καλή ιδέα να πάρεις τους δρόμους σήμερα, να δεις κόσμο, να είσαι δραστήριος γιατί η παραμονή στο σπίτι φαίνεται καλύτερη από ότι είναι

Ταύρος
Επιλογές και μάλιστα επιλογές ανάμεσα σε πράγματα που σ’ αρέσουν έχει η μέρα. Κράτησε αυτό και κράτησε στις σωστές, μικρές διαστάσεις τα θέματα του σπιτιού.

Δίδυμοι
Μην χάνεσαι σε πάρα πολλές ασχολίες και άτομα, διάλεξε και μείνε με την επιλογή σου και θα περάσεις σαφώς καλύτερα.

Καρκίνος
Τρόποι να εντοπίσεις προβλήματα υπάρχουν πολλοί, στον πλανήτη Γη το 2020 είσαι. Μήπως ν’ ασχολιόσουν με πιο ξεκούραστα κι απολαυστικά πράγματα;

Λέων
Μην τρελαίνεσαι να κάνεις σοβαρό πρόγραμμα, κάνε τα απαραίτητα και μετά μείνε ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες.

Παρθένος
Δεν ξέρω πόσο σοβαρό σχεδιασμό μπορείς να κάνεις κατακαλόκαιρο, οπότε πάρε καμιά ανάσα και τον εαυτό σου λιγότερο σοβαρά.

Ζυγός
Καλή η διασκέδαση, ακόμη καλύτερη αν έχει και κάτι σε δραστηριότητα που σε εμπλουτίζει κάπως και δεν συνίσταται απλώς στο τίποτα.

Σκορπιός
Γενικώς η αστάθεια και το ψέμα δεν είναι καλές τακτικές στην συναισθηματική σου ζωή, συνεπώς καλό είναι αντί για δράμα να κάνεις καμιά επιλογή.

Τοξότης
Κατανοείς ότι δεν δικαιούσαι να παραπονεθείς αν οι απέναντι καθρεφτίζουν την δική σου «χαλαρή» στάση. Είναι διαφορετικό  όταν είσαι ο αποδέκτης.

Αιγόκερος
Διάνθισε τη μέρα σου με σωματικές δραστηριότητες που προσφέρουν και την ευκαιρία για κουβεντούλα για να αποφύγεις νευρικότητα.

Υδροχόος
Βρες χρόνο για τα παιδιά σου και για να παιδιαρίσεις ο ίδιος, κατά προτίμηση βάζοντας σε παρένθεση σοβαρές υποθέσεις, για λίγο.

Ιχθύες
Σε οικογενειακό/σπιτικό πλαίσιο, μπορείς πάντα ν’ αλλάξεις διαρρύθμιση αν δεν μπορείς ν’ αλλάξεις κάτι άλλο. Ιδανικά, μην είσαι σε τέτοιο πλαίσιο.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 

γυναίκα ξανθά μαλλια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Όταν ξεκινάς από ένα «δεν είμαι καλά», «τίποτα δεν είναι καλά», τι συνεννόηση ακριβώς περιμένεις να βγάλεις;

Ταύρος
Κράτα στον νου σου ότι μπορείς να χτίζεις όσα παλάτια στην άμμο θέλεις μόνος σου ή με τους φίλους σου, απλώς να περιμένεις και την κριτική από παραέξω.

Δίδυμοι
Ελλείψει σαφή στόχου στην καριέρα ή τον γάμο σου, είναι αρκετά δύσκολο να ρυθμίσεις το πρακτικό τους κομμάτι.

Καρκίνος
Σε περίπτωση που έχεις πάρει λίγη φόρα παραπάνω, να ξέρεις ότι υπάρχουν πάντα τα παιδιά, τα ερωτικά ή τα πρότζεκτ σου για να σε γειώσουν.

Λέων
Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να φορτώσεις στους άλλους την απογοήτευσή σου από τις προσδοκίες που εσύ είχες από αυτούς. Ειδικά στην οικογένεια.

Παρθένος
Εάν δεν είσαι απολύτως βέβαιος ότι βλέπεις καθαρά τον σύντροφο ή τον συνεργάτη, πρόσεξε ακόμη περισσότερο τι λες. Δύσκολα τον βλέπεις καθαρά.

Ζυγός
Από κάποιο σημείο και μετά η κακή ή απούσα οργάνωση σε επίπεδο δουλειάς ή ρουτίνας, αρχίζει να κοστίζει σε χρήμα και ψυχολογικά.

Σκορπιός
Έχε κατά νου ότι σε επίπεδο έμπνευσης και συναισθημάτων κάτι χάνεται σίγουρα στη μετάφραση, το οποίο τελικά μάλλον δεν έχει τόση σημασία.

Τοξότης
Όσο πιο βαθιά εμπλέκεσαι στο συναισθηματικό κυκεώνα που λέγεται οικογένεια, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγεις. Λίγη κοινή λογική θα σε πάει πολύ μακριά.

Αιγόκερος
Μην παζαρεύεις να περάσεις σχέδια και σκοπιμότητες χτυπώντας στο συναίσθημα γιατί μπορούν κι άλλοι και ίσως και καλύτερα.

Υδροχόος
Πρόσεξε λίγο παραπάνω τα χρήματά και το οικονομικό για να μην βρεθείς εκτεθειμένος στη δουλειά.

Ιχθύες
Είσαι σε αρκετά μεγάλη ασάφεια σήμερα και επιμένεις. Καλύτερα μην επιμένεις για να αποφύγεις τις συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους.