Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 

φθινόπωρο γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Λάβε υπόψη σου σοβαρά αυτά που προέρχονται από το αφεντικό σου, όπως και εν γένει από όποιο άτομο έχει λόγο στο τι και πως το κάνεις. Είναι καθοριστικά.

Ταύρος
Δεν έχει ιδιαίτερη ουσία να αγχώνεσαι για όσα εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί αμελείς πράγματα τα οποία μπορείς να βελτιώσεις άμεσα.

Δίδυμοι
Επειδή οι οικονομικές και συναισθηματικές σου δυνατότητες μάλλον περιορίζουν, σκέψου για λύσεις που βρίσκονται έξω από τα γνωστά σου όρια.

Καρκίνος
Αν θέλεις την υποστήριξη του συντρόφου ή των συνεργατών σου χρειάζεται να είσαι έτοιμος να παραβιάσεις τις διαχωριστικές γραμμές που έχεις θέσει.

Λέων
Αν ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα στη δουλειά, για την υγεία και στη ρουτίνα σου πλέον σε κρατά πίσω, ίσως να χρειάζεται να διευρύνεις την οπτική σου.

Παρθένος
Οι κανόνες και η υπευθυνότητα είναι σημαντικότατα απέναντι σε παιδιά και σύντροφο, όμως αν σε απομακρύνουν πια, μάλλον θέλουν αναθεώρηση.

Ζυγός
Αν θυμάσαι κάποια φορά που η ανακατωσούρα των συγγενών βοήθησε τη σχέση σου, άφησέ τους να ανακατεύονται, ειδάλλως δώσε καμιά πόρτα.

Σκορπιός
Δεν αρκεί μόνο να είσαι και να κάνεις πρέπει και να φαίνεσαι και να το λες. Μην είσαι ταπεινό χαμομηλάκι στην δουλειά και την καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Κάτι φαντεζί έρωτες και συναρπαστικές δουλειές κι ασχολίες που λιγουρεύεσαι δεν πάνε πακέτο με νοοτροπία τύπου κι η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτάτος.

Αιγόκερος
Οι θεωρίες «δώσε το παράδειγμα» για την αλλαγή που θέλεις δεν είναι θεωρίες. Είναι η μόνη ελπίδα αν θέλεις να δεις αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Υδροχόος
Αν λαχταράς καινούργιο κόσμο, κουβέντες και ιδέες, χρειάζεται να φύγεις από τον φόβο και από την εσφαλμένη ευθύνη απέναντι σ’ ό,τι σε περιορίζει.

Ιχθύες
Μάλλον χρειάζεσαι αλλαγή σχεδίου για να δεις άσπρη μέρα οικονομικά και συναισθηματικά, επειδή ο τρόπος που έχεις κινηθείς ως τώρα είναι μέτριος.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

μητέρα παίζει με τα παιδιά της

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

 

Κριός

Το «ακολούθησε την καρδιά σου» είναι γενικά μια καλή συμβουλή, απλώς έχει το κόστος της όπως όλα. Τέτοιες γενναιότητες έχουν μια απώλεια άνεσης.

Ταύρος

Να 'σαι έτοιμος να βάλεις στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, ανάλογα μ’ αυτά που αξιώνεις. Δεν γίνεται μονά-ζυγά δικά σου.

Δίδυμοι

Και στο θέμα της υγείας και της υγιεινής υπάρχει ένα ορθό μέτρο. Όταν κάτι γίνεται εμμονή, έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Μπορεί να 'σαι ok με τις «αυτοκόλλητες» καταστάσεις με τα παιδιά και στα ερωτικά σου. Όμως έτσι κάπου χάνεις την προοπτική σου και βλέπεις μόνο τον άλλο.

Λέων

Καλό είναι να δείξεις ό, τι προσαρμοστικότητα σου βρίσκεται στα επαγγελματικά σου, για να έχεις και κάτι διαφορετικό από τα του σπιτιού να σε απασχολεί.

Παρθένος

Εξαιτίας των περιστάσεων, απλές κουβέντες και καθημερινές επαφές αποκτούν τεράστια βαρύτητα. Δεν είναι όμως ότι άγιασαν ξαφνικά όσα σε ενοχλούν.

Ζυγός

Δικαιούσαι στάση και να κάνεις το εύκολο και το ξεκούραστο ακόμη κι αν ξέρεις ότι είναι τελείως λάθος. Απλώς μην μπερδεύεσαι. Δεν γίνεται να κρατήσει.

Σκορπιός

Είναι σχεδόν γλυκό το ότι πιστεύεις πως με τη δική σου θέληση, προσπάθεια και χειρισμούς μπορούν να αλλάξουν οι σχέσεις σου. Χρειάζεται κι ο άλλος όμως.

Τοξότης

Το να πάρεις μια μέρα για αυτοφροντίδα ή για την υγεία σου, σαφώς και παίζει. Αυτό που δεν παίζει είναι να μην είσαι καλά για να αποφεύγεις αυτά που βαριέσαι.

Αιγόκερος

Δεν φταίνε ούτε οι φίλοι, ούτε οι ασχολίες σου αν σου ξινίζουν και σου βρωμάνε. Ίσως εσύ απλά έχεις αλλάξει γούστα και δεν θέλεις να το παραδεχτείς.

Υδροχόος

Είναι νοοτροπία του προηγούμενου αιώνα να το ρίχνεις φουλ καριέρα, υποχρεώσεις, δουλειά και να πιστεύεις ότι έτσι θα 'σαι οκ μέσα σου και στο σπίτι.

Ιχθύες

Κόψε ράψε εδώ κι εκεί ίσως κατάφερες να αλλάξεις λιγάκι στάση, πεποιθήσεις κοκ. Χρειάζεται όμως να επηρεαστούν ανάλογα κι οι καθημερινές επαφές και σχέσεις.