Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

αστερι-ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Επειδή καταπιέζεσαι που καταπιέζεσαι, καλό είναι να έχεις σοβαρό λόγο, κάπου να οδηγεί. Αν το κάνεις για τα προσχήματα, δεν πολυλέει.

Ταύρος
Δεν είναι και το ωραιότερο να μην μπορείς να κάνεις τα πράγματα με τη σειρά που θέλεις, όμως από ό,τι φαίνεται αποδίδει.

Δίδυμοι
Δεν είναι για βιασύνες η φάση σου, όσο ενθουσιασμό κι αν έχεις. Θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα να δεις λίγο πρακτικότερα τι μπορεί να αποδώσει ο ενθουσιασμός σου.

Καρκίνος
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν εκεί που θέλεις, αν πηγαίνουν οπουδήποτε δηλαδή. Αυτό βέβαια βοηθά να καταλάβεις καλύτερα το ποιόν της σχέσης ή συνεργασίας.

Λέων
Αν σε τρώνε οι δημόσιες σχέσεις κι ο χρόνος σε συναντήσεις, ελπίζω να το εξαργυρώνεις με κάποιο τρόπο στη ρουτίνα σου, επειδή προχώρημα δεν είναι.

Παρθένος
Δεν είναι κακό να μείνεις λίγο στην άνεση ή τη βολή σου, αρκεί ν'αντέξεις πως ίσως «ενοχλεί» σύντροφο και παιδιά.

Ζυγός
Σ’ έχουν φάει τα προσχήματα κι όλα αυτά που θέλεις και κάνεις γαργάρα, φτιάχνουν μια μάλλον άβολη κατάσταση στο σπίτι, με το σύντροφό σου.

Σκορπιός
Η μέρα βρωμάει ψυχολογικά, συνεπώς κράτα τις προσδοκίες στο πάτωμα και προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα δραστικά άγαρμπο στις συναντήσεις σου.

Τοξότης
Μάλλον καλό σου κάνει που έχεις ψιλοπεριοριστεί από διασκεδάσεις, ενθουσιασμούς και το «κάτι ακόμη». Καλό συναισθηματικά και οικονομικά.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μην πάρεις σαν προσωπικό θρίαμβο ή αποτυχία οτιδήποτε καλό γίνει στη δουλειά ή οτιδήπτοτε μάπα γίνει σπίτι. Είστε πολλοί μαζί που το κάνετε.

Υδροχόος
Μπορεί να είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα στο καθημερινό σου πρόγραμμα, όμως κάνεις πρόοδο γιατί πέφτει σοβαρή ψυχολογική και σωματική φασίνα.

Ιχθύες
Δεν είναι και το ευκολότερο να παίξεις ομαδικά όταν αισθάνεσαι ότι τα θέλω σου είναι συνδεδεμένα με Κάιρο. Έλα όμως που σου δίνει προοπτική αυτό το πράγμα.

 

Γυναίκα

Ζώδια και τύχη: Ποια είναι η τυχερή ημέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο

γυναίκα διασκέδαση χαρά τύχη

Σύμφωνα με την αστρολογία, κάθε ημέρα έχει τον δικό της κυβερνήτη.

Για παράδειγμα, η Παρασκευή (που για τους περισσότερους είναι η αγαπημένη τους ημέρα) είναι η ημέρα της Αφροδίτης, τον πλανήτη της αγάπης, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας. Η Δευτέρα κυβερνάται από την Σελήνη, η Τρίτη από τον Αρη, η Τετάρτη από τον Ερμή, η Πέμπτη από τον Δία, το Σάββατο από τον Κρόνο και η Κυριακή από τον Ηλιο καθώς σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κλείστε την... καλοτυχία στο σπίτι σας

Παρακάτω θα δεις ποια είναι η δική σου τυχερή ημέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου, όπως αναφέρει η αστρολόγος Chelsea Jackson στο EliteDaily.com:

Λέων: Κυριακή

Ως ηλιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Κυριακή είναι η ημέρα σου για να λάμψεις. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργική σου έκφραση ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος: Δευτέρα

Καθώς κυριαρχείσαι από το φεγγάρι, θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματά σου και η Δευτέρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις αυτό. Καθώς το σαββατοκύριακο έλαβε τέλος, μπορεί να αισθάνεσαι εξαντλημένη από τις δραστηριότητες που έκανες και είναι σημαντικό να ξαποστάσεις για να αναζωογονηθείς για την επόμενη εβδομάδα. Η Δευτέρα είναι ιδανική για να μείνεις σπίτι, να μαγειρέψεις και να προετοιμάσεις φαγητό για όλη την εβδομάδα. 

Κριός & Σκορπιός: Τρίτη

Ως ζώδια που κυριαρχούνται από τον Άρη, η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε νέα έργα και να ξεκινήσετε συναρπαστικές νέες ιδέες. Ως η τρίτη ημέρα της εβδομάδας, είχες μερικές μέρες για να ξεκουραστείς και να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις κάτι που θα απαιτήσει πολλή ενέργεια, κάτι που είναι απαραίτητο. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αυτήν την ημέρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, κάτι που πραγματικά θέλεις (ειδικά αν είσαι Σκορπιός). Εάν είσαι Κριός, ο ενθουσιασμός να ξεκινήσεις κάτι νέο μπορεί να είναι περισσότερος από αυτό που περιμένεις, αλλά έτσι κι αλλιώς, έχεις τη φλογερή ενέργεια του Άρη με το μέρος σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάθε ζώδιο... έχει το γούρι του! Μάθε ποιο είναι το δικό σου

Δίδυμος & Παρθένος: Τετάρτη

Ως ψυχικά φορτισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, η Τετάρτη είναι η ημέρα που κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία μιας to do λίστας ή την αποστολή email. Η Τετάρτη είναι στη μέση της εβδομάδας οπότε έχεις αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες εργασίες σου, κάτι που είναι απαραίτητο.
Η Τετάρτη είναι και για τα δύο ζώδια η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φενγκ Σούι: Τα 2 χρώματα που φέρνουν τύχη και χρήμα

Τοξότης & Ιχθύς: Πέμπτη

Ως ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, η ημέρα που τείνετε να ευδοκιμήσετε περισσότερο είναι η Πέμπτη, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που ενσαρκώνει τέλεια την εκτεταμένη και πνευματικά καθοδηγούμενη φύση σας. Η Πέμπτη είναι ιδανική ημέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και για να αναθεωρήσετε τη μεγάλη εικόνα, για να βεβαιωθείτε ότι οι αξίες σας εξακολουθούν να συμβαδίζουν με αυτό που είχατε ξεκινήσει. Βλέπετε τη ζωή ως ένα ατελείωτο ταξίδι και αυτήν την ημέρα, μπορείτε να σταματήσετε και να εκτιμήσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική επίσης για να κάνετε ένα ταξίδι ή να ασχοληθείτε με ένα πρότζεκτ που σας τραβάει το ενδιαφέρον.

Ταύρος & Ζυγός: Παρασκευή

Κανείς δεν ενθουσιάζεται τόσο πολύ για την Παρασκευή όσο εσείς, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Είστε τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε, ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα. Εάν είσαι Ταύρος, η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι δημιουργικό και παραγωγικό που θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Εάν είσαι Ζυγός, η Παρασκευή είναι η ιδανική ημέρα για διασκεδαστικές κοινωνικές συγκεντρώσεις και το ερωτικό ενδιαφέρον σου είναι σε καλό πνεύμα επειδή πλησιάζει Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως & Υδροχόος: Σάββατο

Η δομή και η πειθαρχία είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και επειδή διέπεστε από τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε να πετύχετε όσα θέλετε. Η επιθυμία σας για οργάνωση παραγωγικών λειτουργιών ή ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν στόχους της τελευταίας στιγμής πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας. Η επιθυμία σας είναι να διασφαλίσετε ότι δεν παραβλέψατε κάποια εργασία ή επιχειρηματική ευκαιρία.