Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου 

καλοκαίρι διακοπές θάλασσα κολύμπι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Να προσέχεις λίγο παραπάνω το σώμα σου από αδεξιότητες κι απροσεξίες. Κράτησε ιδέες και ειδήσεις της ημέρας, διασκέδασε έστω κι αν ξεβολευτείς.

Ταύρος
Μην αφήσεις τις δυναμικές στο σπίτι/οικογένεια να ξεφύγουν επειδή κυρίως εσύ ζημιώνεσαι μέχρι του σημείου της σωματικής αδιαθεσίας.

Δίδυμοι
Οτιδήποτε νεοεμφανιζόμενο, από ιδέα, κουβέντα, μέχρι άτομο, σε βάζει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, έστω κι αν αυτό που θέλεις είναι οτιδήποτε άλλο.

Καρκίνος
Αξιοποίησε οτιδήποτε θετικό μαθαίνεις και συμβαίνει στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Επιτρέπεται να αλλάξεις σχέδια και κατεύθυνση. Μέχρι που επιβάλλεται.

Λέων
Ποιος το νόημα επιβεβαιώσεων και θετικών μηνυμάτων αν δεν έχεις το θάρρος να βάλεις ορισμένα πράγματα στη θέση τους στην καριέρα ή το γάμο σου;

Παρθένος
Ειδήσεις ή ανακύκλωση ιστοριών που αγχώνουν και στεναχωρούν. Αφορμή να δεις/κάνεις τα πράγματα διαφορετικά, όχι να προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι.

Ζυγός
Επαφές και μηνύματα που ανοίγουν φιλίες, σχέδια κι ωραία πράγματα. Χρειάζονται όμως και λίγη (πολλή) φασίνα συναισθηματικά και οικονομικά.

Σκορπιός
Αναγνωρίσεις, μπράβο κι ευκαιρίες στην κοινωνική κι επαγγελματική ζωή, επιβάλλουν να οργανωθείς κάπως πιο αληθινά και στα δύο πεδία σχέσεων.

Τοξότης
Η αλλαγή περιβάλλοντος ή οπτικής γωνίας, οτιδήποτε καινούριο είναι λογικό να έχει και μια αναστάτωση ρουτίνας. Ακόμη και σοβαρή.

Αιγόκερως
Μάλλον χρειάζεται να πάρεις αρκετά σοβαρά κουβέντες και ειδήσεις που επηρεάζουν την τσέπη και το κρεβάτι σου. Να ξαναδείς τι είναι ωραίο και τι όχι.

Υδροχόος
Κράτησε τα ωραία που ακούγονται και μαθαίνεις στις σχέσεις σου, ακόμη κι αν συντρέχει σοβαρή αναστάτωση μέσα σου και στο σπίτι σου.

Ιχθύες
Μην γίνεις ο γραφικός που επειδή του λένε μπράβο κάνει τον μ@@@@κα. Ούτε φωνές και χαμός, να ’σαι ευγενικός ακόμη κι αν γίνονται περίεργα πράγματα.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

γυναίκα χαρά διασκέδαση

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Μη βιάζεσαι. Ιδιαίτερα να πεις ναι σε ό,τι καινούργιο μπορεί να σου προτείνουν, όσο καταπληκτικό κι αν ακούγεται. Αν είναι τόσο καλό, εκεί θα 'ναι κι αύριο.

Ταύρος
Δεν είσαι γενικά του ρίσκου στα οικονομικά και τα προσωπικά σου και σήμερα δεν είναι η μέρα για να ξεκινήσεις, όσο μεγάλα «κέρδη» κι αν υπόσχεται.

Δίδυμοι
Επειδή είσαι σε εξαιρετικά κοινωνική φάση, υπάρχει περίπτωση να βρεθείς να κυνηγάς και σχέσεις χωρίς να ξέρεις το γιατί. Ίσως πολλή κούραση για το τίποτα.

Καρκίνος
Καλός ο ενθουσιασμός με οτιδήποτε ωραίο εγκαθιδρύεις στη ρουτίνα. Απλώς να ξέρεις ότι η αρχή είναι αυτό, η αρχή. Σημαντική, αλλά δεν άλλαξαν τα πάντα.

Λέων
Το χιούμορ και η ελαφρότητα πάντα βοηθούν, όμως με τα παιδιά και τα ερωτικά σου μην βιάζεσαι να πιστέψεις ότι λύθηκαν βαθύτερες ανάγκες κι έγνοιες.

Παρθένος
Καλά κάνεις και πασχίζεις να δείξεις καλή διάθεση στο σπίτι και το γραφείο, ωστόσο παίζει ρόλο και πώς σε προσλαμβάνουν οι υπόλοιποι, μην το ξεχνάς.

Ζυγός
Προσπάθησε να σεβαστείς τις απαιτήσεις της υγείας και της καθημερινότητάς σου και να μην τα κάνεις άνω κάτω με ό,τι εμφανίζεται και ό,τι σου κατεβαίνει.

Σκορπιός
Η ικανοποίηση όταν κάτι λειτουργεί οικονομικά ή συναισθηματικά, είναι καύσιμο για να στηρίξεις αυτό που χρειάζεται να γίνει, όχι για να μην κάνεις τίποτα.

Τοξότης
Μια θετική, ενθουσιώδης κι αισιόδοξη οπτική για τον απέναντι στις σχέσεις σου είναι καλή αρχή. Μην υποτιμάς όμως το ό,τι γίνεται και να σε αποπροσανατολίσει.

Αιγόκερος
Όταν μένουν ακόμη πράγματα να γίνουν, δεν ωφελεί να προσποιείσαι ή να σκέφτεσαι ή να λες ότι έχουν γίνει. Αυτό δημιουργεί επικοινωνιακές φούσκες.

Υδροχόος
Ασχολίες, σχέδια και δραστηριότητες σοβαρός λόγος για να χαίρεσαι, όμως προσπάθησε να τα βλέπεις σε συνάρτηση με το χρήμα και την ικανοποίηση.

Ιχθύες
Το όριο είναι όντως εκεί που θέλεις να το θέσεις στην καριέρα και τους στόχους σου. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο εφόσον βλέπεις τον εαυτό σου καθαρά.