Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου

καλοκαίρι έρωτας ζευγάρι θάλασσα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Αναφορικά με ό,τι συμβαίνει στο σπίτι/οικογένεια: διαίρεσε διά δύο (τουλάχιστον) το πόσο σημαντικό σου φαίνεται και συνέχισε από αυτή την αφετηρία.

Ταύρος
Εντάξει, λίγη σαλτσίτσα για να βελτιωθεί η αφήγηση σε μία ιστορία δεν είναι έγκλημα, όμως σήμερα μπορεί να μην είναι λίγη.

Δίδυμοι
Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, κι έτσι x ευρώ που μπήκαν στην τσέπη σου δεν σε κάνουν Μπέζος κι ένα γλυκόλογο δεν σημαίνει ότι ζεις σεξπηρικό έρωτα. Ηρέμησε.

Καρκίνος
Μείνε στο ότι εσύ είσαι καλύτερα με σένα, χτύπα σου και παλαμάκια αν θέλεις, όμως άσε τους άλλους ήσυχους, δεν χρειάζεται και μπράβο από εκεί.

Λέων
Μερικές φορές χρειάζεται περισσότερο το τίποτα από το κάτι συναρπαστικό και σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες.

Παρθένος
Σχέδια με φίλους, ναι, σχέδια για το μέλλον, ναι, αναμονή να σε στηρίξουν από γραφείο, οικογένεια όπως περιμένεις, μάλλον όχι.

Ζυγός
Αν το δεις απ’ έξω είναι τελείως χαζό να σου αναγνωρίζει όλος ο κόσμος κάτι και να είσαι στα χάι σου, αλλά εσύ να θέλεις ντε και καλά ένα συγκεκριμένο μπράβο. Γιατί;!

Σκορπιός
Καινούργια πράγματα δεν γίνονται με τσιγκουνιές και βελτίωση στις σχέσεις σου δεν γίνεται χωρίς επικοινωνία.

Τοξότης
Είσπραξε τα συν στον έρωτα και στην τσέπη σου, απλώς μην τα χρεώνεις στην «τύχη» σου και δεν κάνεις τίποτα για αυτά.

Αιγόκερος
Αν χρειάζεται να ξαναπιάσεις κακές συνήθειες ή να υιοθετήσεις προσωπικότητα περσινού μοντέλου για να συνεννοηθείς με κάποιον, ε, μάλλον δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για σένα.

Υδροχόος
Φροντίδα για το σώμα, ξεκούραση, καλό φαγητό, γυμναστικούλα και τέτοια, αλλά με παρέα για να μην παρεκτραπούν σε υπαρξιακή κρίση άνευ λόγου και αιτίας.

Ιχθύες
Πέρασε χρόνο με παιδιά, σύντροφο, διασκεδάζοντας. Προτίμησε πράγματα που είναι κοντά σε σένα και στην πραγματικότητά σου κι όχι υπερβολές.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου 

καλοκαίρι διακοπές θάλασσα κολύμπι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Να προσέχεις λίγο παραπάνω το σώμα σου από αδεξιότητες κι απροσεξίες. Κράτησε ιδέες και ειδήσεις της ημέρας, διασκέδασε έστω κι αν ξεβολευτείς.

Ταύρος
Μην αφήσεις τις δυναμικές στο σπίτι/οικογένεια να ξεφύγουν επειδή κυρίως εσύ ζημιώνεσαι μέχρι του σημείου της σωματικής αδιαθεσίας.

Δίδυμοι
Οτιδήποτε νεοεμφανιζόμενο, από ιδέα, κουβέντα, μέχρι άτομο, σε βάζει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, έστω κι αν αυτό που θέλεις είναι οτιδήποτε άλλο.

Καρκίνος
Αξιοποίησε οτιδήποτε θετικό μαθαίνεις και συμβαίνει στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Επιτρέπεται να αλλάξεις σχέδια και κατεύθυνση. Μέχρι που επιβάλλεται.

Λέων
Ποιος το νόημα επιβεβαιώσεων και θετικών μηνυμάτων αν δεν έχεις το θάρρος να βάλεις ορισμένα πράγματα στη θέση τους στην καριέρα ή το γάμο σου;

Παρθένος
Ειδήσεις ή ανακύκλωση ιστοριών που αγχώνουν και στεναχωρούν. Αφορμή να δεις/κάνεις τα πράγματα διαφορετικά, όχι να προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι.

Ζυγός
Επαφές και μηνύματα που ανοίγουν φιλίες, σχέδια κι ωραία πράγματα. Χρειάζονται όμως και λίγη (πολλή) φασίνα συναισθηματικά και οικονομικά.

Σκορπιός
Αναγνωρίσεις, μπράβο κι ευκαιρίες στην κοινωνική κι επαγγελματική ζωή, επιβάλλουν να οργανωθείς κάπως πιο αληθινά και στα δύο πεδία σχέσεων.

Τοξότης
Η αλλαγή περιβάλλοντος ή οπτικής γωνίας, οτιδήποτε καινούριο είναι λογικό να έχει και μια αναστάτωση ρουτίνας. Ακόμη και σοβαρή.

Αιγόκερως
Μάλλον χρειάζεται να πάρεις αρκετά σοβαρά κουβέντες και ειδήσεις που επηρεάζουν την τσέπη και το κρεβάτι σου. Να ξαναδείς τι είναι ωραίο και τι όχι.

Υδροχόος
Κράτησε τα ωραία που ακούγονται και μαθαίνεις στις σχέσεις σου, ακόμη κι αν συντρέχει σοβαρή αναστάτωση μέσα σου και στο σπίτι σου.

Ιχθύες
Μην γίνεις ο γραφικός που επειδή του λένε μπράβο κάνει τον μ@@@@κα. Ούτε φωνές και χαμός, να ’σαι ευγενικός ακόμη κι αν γίνονται περίεργα πράγματα.