Γυναίκα

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 19 - 20 Σεπτεμβρίου

θάλασσα ερωτευμένο ζευγάρι

Ο Έλεγχος Των Συναισθημάτων Θα Αποδειχθεί Πολύ Δύσκολος

Κριός

Μπορεί να βγείτε εκτός εαυτού αυτό το Σάββατο, εξαιτίας της μαχητικής αντιπαράθεσης Σελήνης-Άρη. Όταν ακούτε ανεπιθύμητα σχόλια, προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί… Ακόμα κι αν αποχωρήσετε για να ζητήσετε από έναν φίλο τη γνώμη του. Αν αντιδράσετε συναισθηματικά, απλά θα αυξήσετε το άγχος σας. Όταν βρεθείτε σε πιο ήρεμο περιβάλλον, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι το άλλο άτομο είχε δίκιο σε κάποια σημεία. Αποφύγετε ευγενικά τις παρατηρήσεις με τις οποίες δεν συμφωνείτε, προσφερθείτε να αντιμετωπίσετε αυτές που βρίσκετε σωστές. Αυτό θα είναι ένα θετικό σημείο για τη σχέση σας.

Τα θέματα χρημάτων μπορεί να γίνουν περίεργα την Κυριακή: Η Σελήνη αντιμετωπίζει τον απρόβλεπτο Ουρανό στους οικονομικούς οίκους σας. Προσέξτε για κρυφές χρεώσεις προτού βγάλετε το πορτοφόλι για να πληρώσετε. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα όσον αφορά την πολιτική επιστροφής και αλλαγής ενός προϊόντος. Πριν αποδεχτείτε οποιαδήποτε επιχειρηματική συνεργασία, βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι με τις προσδοκίες σας!

Ταύρος

Μην απλώνετε τα πόδια σας πέρα από εκεί που φτάνει το πάπλωμα, Ταύροι! Έχετε πιθανότητες να απογειώσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο, αρκεί να μην υπερβάλετε το Σάββατο: Η Σελήνη αντιτίθεται στον έντονο Άρη. Ελέγξτε τις προσδοκίες σας, ακόμα κι αν σκοπεύετε να τις ξεπεράσετε. Αν δεν έχετε χρόνο να ολοκληρώσετε κάτι στο χρονικό διάστημα που θέλετε, τουλάχιστον θα αποφύγετε το άγχος.

Την Κυριακή, η Σελήνη συγκρούεται με τον παρορμητικό Ουρανό από το ζώδιό σας. Δεν θα έχετε ιδιαίτερη υπομονή, με την ανώριμη και ιδιότροπη συμπεριφορά των άλλων… Αντανακλαστικά μπορεί να σας βγαίνει να αντιμετωπίσετε κάποιον με δυναμισμό – αλλά σταματήστε πριν το κάνετε. Ίσως οι άνθρωποι αγνοούν το ότι σας προσβάλλουν ή σας ενοχλούν. Μόλις σταματήσετε να παίρνετε τη συμπεριφορά τους προσωπικά, θα δείτε μια σειρά επιλογών για να το λειτουργήσετε δημιουργικά.

 Δίδυμοι

Ενθουσιάζεστε όταν προοδεύετε, όμως μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια απροσδόκητα εμπόδια το Σάββατο. Μια απογοητευτική αντιπαράθεση μεταξύ Σελήνης-Άρη δημιουργεί αναχώματα στα σχέδιά σας. Θα θέλατε να αγνοήσετε την ένταση και να συνεχίσετε με το όραμά σας… Αλλά δεν θα επιτύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας, αν τα μέλη της ομάδας διαφωνούν μεταξύ τους. Η μόνη διέξοδος είναι ο διάλογος. Μιλήστε για όσα σας απασχολούν. Μόλις όλοι αισθανθούν ότι ακούγονται, θα μπορείτε να συνεχίσετε!

Ίσως αισθάνεστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σας. Αλλά τα αστέρια της Κυριακής, σας υπενθυμίζουν ότι οι πρακτικές της καθημερινότητας σας κρατούν προσγειωμένους. Δεν χρειάζεται να φέρετε τα πάνω κάτω τον κόσμο σας. Δοκιμάστε ένα χαλαρωτικό τσάι από βότανα το απόγευμα, δέκα λεπτά διαλογισμού το πρωί, γράψτε στο ημερολόγιό σας πριν πάτε για ύπνο. Ένα «φυλαχτό» μπορεί επίσης να βοηθήσει, όπως ένα κολιέ της γιαγιάς σας είτε μια αγαπημένη οικογενειακή φωτογραφία στο πορτοφόλι σας.

Καρκίνος

Τα σχέδιά σας μπορεί να εκτροχιαστούν αυτό το Σάββατο καθώς ο φρενήρης Άρης συγκρούεται με τη Σελήνη. Πιθανότατα δεν θα ξεκλέψετε χρόνο για το μασάζ που θέλατε… Αλλά μπορείτε να εργαστείτε επικεντρωμένοι για μικρά διαστήματα μέσα στη μέρα. Μην υποτιμάτε τη θεραπευτική δύναμη ενός σύντομου διαλογισμού ή ενός θεραπευτικού μανικιούρ. Αυτή η ξαφνική πολυάσχολη φάση, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο ένα μεγάλο έργο σας!

Τα αστέρια της Κυριακής μπορεί να σας παρασύρουν στο δράμα άλλων. Χειρότερα, ίσως γίνετε μεσολαβητές ή προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους. Αναλάβετε κάτι περισσότερο από έναν ηγετικό ρόλο, βοηθήστε την ομάδα σας να γίνει λειτουργική. Το όραμά σας είναι υγιές, οπότε θυμίστε σε όλους τις εμπνευσμένες αρχές που σας έφεραν κοντά. Και εάν οι διπλωματικές προσπάθειές σας δεν παρακινήσουν τους ανθρώπους να δράσουν, δράστε ατομικά για σήμερα!

 Λέων

Μπορεί να θέλετε να επιταχύνετε προς τη γραμμή τερματισμού το Σάββατο. Αλλά μια αναμέτρηση Σελήνης – Άρη, προτείνει μια πιο μετρημένη προσέγγιση. Είναι πιθανό πρόσφατα να προσηλωθήκατε σε ένα σημαντικό έργο. Αν αναλάβατε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, ζητήστε βοήθεια. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μπορούν να ελαφρύνουν τον φόρτο σας και να διασφαλίσουν ότι τα πράγματα προχωρούν αποτελεσματικά. Αν δεν έχετε μια βοηθητική ομάδα, εξετάστε το ενδεχόμενο να τροποποιήσετε το όραμά σας. Μπορείτε να μειώσετε λίγο το ρυθμό σας.

Ο έλεγχος των συναισθημάτων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση την Κυριακή: Η Σελήνη αντιτίθεται στον ξέφρενο Ουρανό και βάζει τα σχέδιά σας σε τέλμα. Αυτή η χαοτική κατάσταση δεν θα είναι εύκολη, Λέοντες. Συμβουλευτείτε έναν φίλο με τετράγωνη λογική, που θα βοηθήσει να κατανοήσετε τι συμβαίνει. Ένα ήρεμο, έμπειρο άτομο θα συμβάλλει στο να διατηρήσετε ορθή προοπτική και να μην πάρετε κάτι κατάκαρδα.

Παρθένος

Μπορεί το Σάββατο να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε φθινοπωρινά ψώνια. Υπό μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, καλύτερα να φυλάξετε τα χρήματά σας. Αυτό το σικάτο παλτό μπορεί να μοιάζει απίθανη ευκαιρία… Αλλά μήπως επηρεάζει τα χρήματα για το ενοίκιό σας ή θα σας αγχώσει με τα έξοδα του μήνα; Εάν ένα πολυτελές αντικείμενο μένει κολλημένο στο μυαλό σας, αρχίστε να αποταμιεύετε γι’ αυτό. Με λίγες θυσίες, μπορεί να το αντέξετε οικονομικά σε μερικές εβδομάδες. Και ποιος ξέρει, ίσως να είναι σε έκπτωση μέχρι τότε!

Την Κυριακή θα έρθουν σε αντιπαράθεση η Σελήνη και ο απρόβλεπτος Ουρανός: Παραμείνετε προσγειωμένοι και αποδεχθείτε όποια πρόκληση ξεκινά. Ο προγραμματισμός είναι πολύ καλός, αρκεί να είστε ικανοί να αλλάξετε πορεία ανά πάσα στιγμή. Παρόλο που δεν είναι διασκεδαστικό να ακυρώνετε σχέδια, δείτε το ως ευκαιρία να αναδείξετε τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες σας. Βάλτε τα δυνατά σας και οι ηγετικές σας ικανότητες θα λάμψουν!

Ζυγός

Γιατί είστε τόσο κυκλοθυμικοί, Ζυγέ; Πιθανότατα έχει να κάνει με την αντιπαράθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη. Εάν έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, μην τα φορτώνετε σε άτομα που δεν φταίνε. Αντί να εκφράζεστε με επιθετικότητα, διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας. Πηγαίνετε μια βόλτα με τα πόδια ή το αυτοκίνητο, διαβάστε ένα βιβλίο στο πάρκο. Εάν προκύψει σύγκρουση με κάποιον στον κύκλο σας, δώστε λίγο χρόνο στην μεταξύ σας σχέση!

Εάν αντιδράσετε παρορμητικά, ίσως πείτε άσχημα πράγματα που θα βλάψουν τη σχέση σας: Μια σύγκρουση την Κυριακή μεταξύ Σελήνης και του απρόβλεπτου Ουρανού, μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα άγχους, φόβου ή ζήλιας. Η ένταση θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση διεξόδου ή στα πρόθυρα να χάσετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε τέτοιες επιπτώσεις, εξαλείφοντας όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση από την ημέρα σας. Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε.

Σκορπιός

Η Σελήνη συγκρούεται με τον γενναίο Άρη το Σάββατο, δελεάζοντάς σας να φερθείτε ηρωικά. Αλλά υπό αυτή τη δύσκολη διέλευση, οι ευγενείς προθέσεις μπορεί να σας κάνουν ευάλωτους σε δράματα τρίτων. Ρίξτε μια ρεαλιστική ματιά στα άτομα που υποστηρίζετε τελευταία: Μήπως διορθώνετε τα λάθη τους ενώ εκείνοι κάθονται και απλά παρακολουθούν; Πρέπει να αντιστρέψετε αυτή την τάση. Φυσικά θα προσφέρετε έναν υποστηρικτικό ώμο ή σχετικές συμβουλές… Αλλά αντισταθείτε σε περαιτέρω ανάμιξη, ειδικά αν θα διαταραχθεί η ζωή σας.

Κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να κάνει σκληρά σχόλια την Κυριακή. Με τη Σελήνη να αντιτίθεται στον απρόβλεπτο Ουρανό, θα αμφισβητηθούν οι ιδέες και τα σχέδιά σας. Σίγουρα αυτό το άτομο θα μπορούσε να μιλήσει με πιο ήπιο τρόπο… Αλλά ίσως αξίζει να εξετάσετε τις παρατηρήσεις του. Αποφύγετε την αμυντική στάση, ακολουθήστε μια πιο συνεργατική προσέγγιση.

 Τοξότης

Τοξότες, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν μόνο 24 ώρες μέσα στη μέρα! Λόγω μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, ίσως αισθανθείτε υποχρεωμένοι να αναλάβετε επιπλέον δεσμεύσεις αυτό το Σάββατο. Να είστε ρεαλιστές, όσο δελεαστική και να είναι μια ευκαιρία που παρουσιάστηκε. Έχετε πραγματικά χώρο στο πρόγραμμά σας; Δεν χρειάζεται να αποδέχεστε την κάθε προσφορά, ειδικά αν προσθέτει άγχος στη ζωή σας. Το να αρνηθείτε, κάποιες φορές είναι πιο ενδυναμωτικό… Ακόμα κι αν βάλετε κάποιους στόχους σε δεύτερη μοίρα!

Η παράδοση είναι απαραίτητη την Κυριακή, που η Σελήνη αντιτίθεται στον απρόβλεπτο Ουρανό. Οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου μιας κατάστασης, θα πέφτει στο κενό. Αντί να επιβάλετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν και παρακολουθήστε. Θα αποκτήσετε σαφέστερη εικόνα και θα δείτε τους άλλους όπως είναι πραγματικά. Ίσως εντυπωσιαστείτε από το πώς εξελίσσεται κάποιος, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη στον δεσμό μεταξύ σας!

Αιγόκερως

Αυτό το Σάββατο, μια φρενήρης αντιπαράθεση μεταξύ Σελήνης και Άρη σας δυσκολεύει να επικεντρωθεί σε οτιδήποτε αναλυτικό. Μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε, γιατί θα εξαντληθείτε περισσότερο. Πάρτε το ως σημάδι από το σύμπαν, για να δημιουργήσετε περισσότερα κενά στο ημερολόγιό σας. Ακυρώστε τα περιττά ραντεβού, μείνετε σπίτι με τις πιτζάμες σας όλη τη μέρα. Δώστε χώρο στην έμπνευσή σας και θα σκεφτείτε κάποιες καλές ιδέες!

Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας την Κυριακή. Είστε το πιο φιλόδοξο ζώδιο, πρόθυμοι να τα ρισκάρετε όλα για έναν πολλά υποσχόμενο στόχο. Όμως τα φρενήρη σήματα του Ουρανού σε αυτή την κατάσταση, θα αποδειχθούν πιο ασταθή από όσο περιμένατε. Δείτε ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν και εφαρμόστε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Μόλις βρείτε επιπλέον λύσεις για να διαλέξετε, θα λάβετε και πιο σοφή απόφαση!

 Υδροχόος

Προσέξτε πώς χειρίζεστε την αιχμηρή γλώσσα σας το Σάββατο, Υδροχόοι. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον εκρηκτικό Άρη. Σκεφτείτε αν υπάρχει πιο εποικοδομητικός τρόπος να προσφέρετε την κριτική σας. Αντί να παίρνετε θέση επίθεσης, προσεγγίστε την κατάσταση ειρηνικά. Αναζητήστε κοινό έδαφος και δημιουργήστε κάτι από εκεί.

Δεν θα νιώθετε το σπίτι σας ως καταφύγιο την Κυριακή, εξαιτίας μιας αντιπαράθεσης μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του ακανόνιστου Ουρανού. Εάν η δουλειά σας έχει απορροφήσει εντελώς τελευταία, ένας φίλος ή συγγενής μπορεί να αισθανθεί πληγωμένος και παραμελημένος. Αλλά ίσως απλά δεν καταλαβαίνει πόσο απασχολημένοι είστε… Ειδικά αν σιωπηρά έχετε κάνει τη ζωή του ευκολότερη οικονομικά. Υπενθυμίστε πόσο επωφεληθήκατε όλοι από τις πολλές ώρες σας στο γραφείο. Τούτου λεχθέντος, ένα αυθόρμητο δείπνο ή ένα βράδυ αφιερωμένο μόνο σε αυτό το άτομο, μπορεί να επαναφέρει την καλή ατμόσφαιρα!

 

Ιχθύες

Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά θέματα το Σάββατο, που ο φλογερός Άρης αντιμάχεται τη Σελήνη στον άξονα των χρημάτων σας. Μήπως κάποιος πελάτης έχει καθυστερήσει χρήματα για ένα τιμολόγιο; Μήπως κάποιος φίλος σας χρωστάει ακόμη από τις καλοκαιρινές διακοπές; Συλλέξτε τώρα όποια μετρητά σας οφείλονται, μειώστε τυχόν περιττά έξοδα από τον προϋπολογισμό σας. Για παράδειγμα, γιατί να πληρώσετε παράδοση όταν παραγγέλνετε από ένα εστιατόριο που απέχει λίγα μόλις τετράγωνα;

Μην λειτουργήσετε υποτακτικά την Κυριακή: Με μια δύσκολη αντιπαράθεση μεταξύ Σελήνης και του ξέφρενου Ουρανού, είναι σημαντικό να έχετε όλες τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ακριβείς σε όσα σας λένε, κάτι που θα οδηγήσει σε προβλήματα στην πορεία. Λειτουργήστε εκ του ασφαλούς και απαιτήστε τα πάντα γραπτώς. Δεν χρειάζεται να είναι ένα επίσημο συμβόλαιο, ένα email είναι αρκετό για την περίπτωση. Προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας και μειώστε τον σαρκασμό στο ελάχιστο… Ένα σχόλιό σας μπορεί να παραπλανήσει κάποιον ή ακόμη και να βλάψει τα συναισθήματά του!

 

via

Γυναίκα

Feng Shui: Συμβουλές για να έχεις τύχη στον έρωτα

γυναίκα έρωτας

Τον τελευταίο καιρό οι ερωτικές σου υποθέσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και αισθάνεσαι ότι η τύχη έχει ξεχάσει τελείως τα αισθηματικά σου;

Η μοναξιά σε έχει κουράσει και θέλεις επιτέλους να υπάρξει μία αισθηματική εξέλιξη, που θα κάνει και πάλι την καρδιά σου να χτυπά στους τρελούς ρυθμούς του έρωτα;

Το Φενγκ Σούι, σου έχει τη λύση…

Τίποτα δεν είναι ανέφικτο, ακολουθώντας μερικές γρήγορες και εύκολες συμβουλές Φενγκ Σούι, μπορείς να κάνεις και πάλι την ερωτική σου ζωή φλογερή!

1. Ώρα για καθαριότητα!!!

Μπορεί να μην προλαβαίνεις ή να μην έχεις την διάθεση να κάνεις γενική καθαριότητα στο δωμάτιό σου, όμως σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι, η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος του σπιτιού που πρέπει να διατηρείται σε τάξη, αν θέλεις τα αισθηματικά σου να πηγαίνουν ρολόι. Αν στο υπνοδωμάτιο υπάρχει σκόνη και ακαταστασία, τότε η ενέργεια στο χώρο είναι αργή και αυτό σημαίνει ότι και οι ερωτικές σου υποθέσεις θα εξελίσσονται σε ρυθμούς χελώνας. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, μάζεψε όλα τα πεταμένα ρούχα, βιβλία, χαρτιά ή αντικείμενα, άδειασε τα ράφια από τα περιττά αντικείμενα και κάνε το δωμάτιο να μυρίζει καθαριότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεστ - Οι 36 ερωτήσεις που θα σας οδηγήσουν στον έρωτα σύμφωνα με την επιστήμη!

2. Δημιούργησε χώρο στο δωμάτιό σου και για ένα επιπλέον άτομο

Αν αναζητάς μία ουσιαστική αισθηματική δέσμευση, άρχισε να κάνεις χώρο στην ντουλάπα σου και για τα ρούχα ενός επιπλέον ατόμου. Μην γελάς… μιλάμε πολύ σοβαρά!!! Σύμφωνα με τις κινέζικες θεωρίες, θα πρέπει να εξασφαλίσεις στην ντουλάπια και στα ράφια σου ελεύθερο χώρο, τουλάχιστον 25%! Εφόσον ολοκληρώσεις το μάζεμα της ντουλάπας σου και εξασφαλίσεις κάποιο ελεύθερο ράφι, άρχισε να φαντάζεσαι ότι κάποια στιγμή αυτό το ράφι θα γεμίσει με ρούχα του ατόμου που θα γνωρίσεις.

3. Μην δουλεύεις ποτέ στο υπνοδωμάτιο

Αν μέχρι σήμερα έπαιρνες το laptop σου αγκαλιά στο κρεβάτι, δουλεύοντας ή σερφάροντας στο ίντερνετ, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι αυτή είναι μία πολύ κακιά συνήθεια, που οι Κινέζοι την θεωρούν απαγορευτική! Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος του σπιτιού που χαλαρώνουμε, φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και κάνουμε έρωτα, δεν είναι ο χώρος για να δουλέψουμε! Η κακιά συνήθεια να δουλεύεις σε αυτό το χώρο του σπιτιού, μπορεί να σε φέρει κοντά σε έναν έρωτα, που θα χρειαστεί να κάνεις πολύ σκληρή προσπάθεια για να τον κρατήσεις, γιατί πάντα θα χρειάζεται να μοχθείς προκειμένου να διατηρείς τις ισορροπίες.

4. Απομάκρυνε από το σπίτι σου κάθε τι που σου θυμίζει σχέσεις του παρελθόντος

Έχεις αναμνηστικά από διακοπές που πέρασες με σχέσεις του παρελθόντος; Κρατάς ακόμα τα δωράκια που σου έκαναν οι πρώην σχέσεις σου; Υπάρχουν αντικείμενα ή φωτογραφίες στο χώρο σου που σου θυμίζουν τις παλιές, καλές ερωτικές στιγμές σου; Ώρα λοιπόν να μαζέψεις από το σπίτι σου οτιδήποτε σου θυμίζει το ερωτικό σου παρελθόν.

5. Βγάλε από κάδρα τις φωτογραφίες που ποζάρεις μοναχικά

Μπορεί τα «πορτραίτα» σου να είναι υπέροχα ή οι φωτογραφίες που ποζάρεις μόνος/μόνη, να είναι εκπληκτικές, όμως πρέπει να τις απομακρύνεις από το χώρο σου, γιατί υποδηλώνουν μοναχικότητα! Αντικατέστησε λοιπόν κάθε φωτογραφία που έχεις στο σπίτι σου και δείχνει εσένα, τη μαμά, το μπαμπά ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο… με ρομαντικά τοπία, ειδυλλιακές φωτογραφίες ή με πόστερ που δείχνουν ερωτευμένα ζευγάρια!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απλές συμβουλές Feng Shui για να προσελκύστε την αγάπη στη ζωή σας!

6. Βεβαιώσου ότι όλες οι πόρτες του σπιτιού είναι αθόρυβες

Οι πόρτες του σπιτιού σου πρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν χωρίς να κάνουν κανέναν απολύτως θόρυβο. Οι κλειδαριές θα πρέπει να είναι ασφαλείας και οι πόρτες σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τρίζουν.

7. Βάλε το κρεβάτι σου σε σωστή θέση

Μπορεί να προτιμάς να έχεις το κρεβάτι σου κολλημένο στον τοίχο, όμως δεν είναι και η καλύτερη θέση! Σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι και οι δύο πλευρές του κρεβατιού πρέπει να είναι ελεύθερες και να υπάρχει αρκετός χώρος για να μπορούν να κινηθούν δύο άτομα. Το κρεβάτι σου θα πρέπει να είναι απέναντι από την πόρτα του υπνοδωματίου, αλλά όχι στην ίδια ευθεία. Θα πρέπει να μπορείς να βλέπεις την πόρτα του υπνοδωματίου από την θέση που κοιμάσαι, αν ο χώρος του δωματίου δεν σε αφήνει να βλέπεις την πόρτα, τότε τοποθέτησε έναν καθρέφτη.

via

ESPA BANNER