Γυναίκα

Σελήνη στον Αιγόκερω - Ώρα να ανοίξουν συζητήσεις του παρελθόντος

Σελήνη στον Αιγόκερω

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας έκανε ο Κώστας Κουρουνιώτης στο «Πάμε Δανάη!».

Όπως εξήγησε ο αστρολόγος, σήμερα, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, πραγματοποιώντας  εξάγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό.

Αυτό ευνοεί να ξανά ανοίξουν συζητήσεις για θέματα που θίξατε στον παρελθόν.

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στις βαθιά συναισθηματικές συζητήσεις.

Προσέχετε, τόνισε ο Κώστας, να μην εκμεταλλευτούν το συναίσθημά σας.

 

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 

βροχερή μέρα- καιρός-ζώδια-παιδάκι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Ανυπομονησία και ενθουσιασμός σε ζενίθ, πράγμα που σε κινητοποιεί. Σωματική άσκηση ή συγκεκριμένη ασχολία για να μην γίνεις φορτικός για τους γύρω σου.

Ταύρος
Με τάση να τσαντιστείς ή να απογοητευτείς αναδρομικά για καταστάσεις. Χρήσιμο μόνο εάν βγάλεις κάποιο μάθημα προς αποφυγή, διαφορετικά όχι.

Δίδυμοι
Επειδή τα της καθημερινότητας και της υγείας είναι κάπως ζορισμένα, κεντράρεις σε σχέδια και ασχολίες. Καλό είναι, εφόσον δεν το κάνεις τελείως στον αέρα.

Καρκίνος
Καλές είναι οι πρωτοβουλίες στη δουλειά και όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου, όμως προσπάθησε να μην μπεις σε ρυθμούς που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

Λέων
Ψάχνεις κάτι καινούργιο ή διαφορετικό πάρα πολύ έντονα κι αυτό είναι μια χαρά, αρκεί να μετριάσεις την ανυπομονησία για ότι δεν γίνεται να συμβεί άμεσα.

Παρθένος
Και το σούπερ να έχεις συναισθηματικά ή χρηματικά, σήμερα φαίνεται λίγο. Καλό είναι να δεις σε τι κατάσταση είναι οι λοιποί εμπλεκόμενοι πριν αρχίσεις να πιέζεις.

Δείτε επίσης: Με τι νευριάζει το κάθε ζώδιο;

Ζυγός
Οι τόνοι μπορούν να ανέβουν με εξαιρετική ταχύτητα στις σχέσεις σου σήμερα, οπότε έχε το νου σου μήπως και αποφύγεις τις αναίτιες υπερβολές.

Σκορπιός
Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές με τη σωματική άσκηση και την υγεία σου, με ιδιαίτερη έμφαση στο να προσέχεις παραπάνω προς αποφυγή τραυματισμών.

Τοξότης
Παίρνεις ό,τι καλό υπάρχει στη ζωή σου και το μεγεθύνεις επί εκατό και αυτό είναι μια χαρά. Μόνο έχε στο νου σου ότι είναι για συγκεκριμένο χρόνο.

Αιγόκερος
Να είσαι προσεκτικός να μην ξεσπάσεις σε πολλούς και ειδικά στους δικούς σου, επειδή σου φταίνε πολλά άλλα για τα οποία δεν μπορείς/θέλεις να κάνεις τίποτα.

Υδροχόος
Να 'σαι προσεκτικότερος από ό,τι συνήθως στις μετακινήσεις και τις κινήσεις σου κι εξίσου προσεκτικός με αυτά που σου φεύγουν στις κουβέντες σου.

Ιχθύες
Επειδή είναι μέρα που θέλει απόλαυση, είτε πρόκειται για φαγητό, ποτό, ψώνια, σεξ ή κάτι άλλο, κάντο συνειδητά για να μπορείς να σταματήσεις σε λογικό σημείο.