Γυναίκα

Πανσέληνος των Λύκων: Η πρώτη πανσέληνος του 2021!

πανσέληνος των Λύκων

Αυτή η Πανσέληνος του Μοναχικού Λύκου μας καλεί να πλοηγηθούμε μέσα από τα πρωταρχικά μας ένστικτα επιβίωσης που μας υποστηρίζουν αυτό το διάστημα στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους ανταπόκρισης στις προκλήσεις της ζωής.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα αποτελεί μία γροθιά δυναμικής ενέργειας που απαιτεί αλλαγή, επιτακτική κίνηση αλλά και που μπορεί να προσφέρει σημαντικά ανοίγματα. 

Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο φωτίζοντας ένα νέο μονοπάτι και νέες δυνατότητες στο μελλοντικό μας όραμα που δημιουργείται τώρα. 

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι γενναιόδωρη τολμηρή και χαρίζει αυτοπεποίθηση ειδικά όσον αφορά την εκτόνωση της προσωπικής ελεύθερης αυτοέκφρασης που εκδηλώνεται έντονα ως επιτακτική ανάγκη και επιθυμία αυτό το διάστημα. 

Αυτή η πανσέληνος στον Λέοντα σας ζητά να συνδεθείτε με την αίσθηση του αυθεντικού σας εαυτού ώστε να ισχυροποιήσετε την αυτοκυριαρχία σας για να διαχειριστείτε τις παγκόσμιες αλλαγές που ξεδιπλώνονται με τεράστια ταχύτητα.

Ο συνδυασμός της ενέργειας του Λέοντα και του Υδροχόου είναι το να ζούμε από την καρδιά, να ακούμε τη διαίσθησή μας, να είμαστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά μας και να φροντίζουμε για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στην ζωή μας.

Αυτό σημαίνει ότι η πανσέληνος αυτή μας καλεί πάνω απ 'όλα να βρούμε τον πραγματικό μας αυθεντικό σκοπό, το εσωτερικό μας φως και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το φως για να λάμψει πάνω στην κοινωνία που ζούμε. Όλοι έχουμε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό για να συμβάλουμε στον πλανήτη. Επειδή ο σκοπός μας δεν είναι αυτό που η υλιστική μας κοινωνία μας έχει οδηγήσει να πιστέψουμε. Είναι κάτι περισσότερο από μια δουλειά. Είναι κάτι περισσότερο από κάτι που κάνουμε για να κερδίσουμε χρήματα. Πρόκειται για το πάθος μας. Είναι το έργο που δεν κάνουμε γιατί πρέπει, αλλά επειδή μας τροφοδοτεί με έμπνευση και δημιουργική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρης στον Ταύρο έως τις 4 Μαρτίου - Kαρμικές «Συvαντήσεις» και Nέοι Έρωτες

Αυτή είναι η εποχή που υπερβαίνουμε τα ερείπια του παρελθόντος μας σε ατομικό όσο σε συλλογικό επίπεδο, θεραπεύουμε τις παλιές μας πληγές και μας ενθαρρύνει να γίνουμε ικανοί να εκφράσουμε τον αυθεντικό εαυτό μας στον κόσμο. Φέρνει μια πλήρη μεταμόρφωση μέσα μας - και αυτό μπορεί να συμβεί σε σχέση με τον δημιουργικό μας εαυτό, ή θα μπορούσε να συμβεί με τον τρόπο της απελευθέρωσης των περιοριστικών μοτίβων συμπεριφοράς που αποτελούσαν τροχοπέδη έως τώρα στην ζωή μας.

Θεωρώ ότι αυτή είναι μια περίοδος προετοιμασίας για μια πιο φωτισμένη εποχή, μια εποχή αγάπης, ειρήνης και αρμονίας στη γη, μιας εποχής αλήθειας, ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης για όλους .

Ο κόσμος μπορεί να είναι μόνο αυτό που πιστεύετε ότι είναι ... και αυτό που πιστεύετε για τον εαυτό σας είναι αυτό που γίνεται ο κόσμος.

Έτσι μην φοβάστε να αφήσετε την εσωτερική σας δύναμη να εκδηλωθεί και τον εσωτερικό σας αυθεντικό εαυτό να ουρλιάξει ελεύθερα στο φεγγάρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια 2021: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τη νέα χρονιά

*******************

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο στον Λέοντα και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές για εσάς αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

ΚΡΙΟΣ

Κριοί, αυτή η φλογερή πανσέληνος στον Λέοντα ρίχνει τον προβολέα στον πέμπτο σας οίκο των ερώτων, της έμπνευσής και της δημιουργικότητας,  το αίμα σας βράζει και το πάθος σας θα είναι ανεξέλεγκτο. 

Η ανάγκη σας για φλερτ και παιχνίδι θα είναι έκδηλο. 

Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια καθώς θα νιώθετε μία έκρηξη έμπνευσης και δημιουργικότητας, να κάνετε νέα σχέδια .

Δείξτε εμπιστοσύνη στην ικανότητα της καρδιάς σας η οποία ξέρει τι είναι αυτό που ακριβώς θέλετε,  και ακούστε και το σώμα σας που σας καθοδηγεί σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι, ενώ αυτή η πανσέληνος στον Λέοντα είναι κατάλληλη για κοινωνικοποίηση, παιχνίδι  και επιδίωξη των στόχων,  εσάς φαίνεται να σας καλεί να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας να μείνετε σπίτι με τον εαυτό σας, να νιώσετε την συναισθηματική  ασφάλεια εντός σας καθώς αυτό φαίνεται να είναι  αυτό που θα σας ωφελήσει περισσότερο αυτό το διάστημα.  

Επεξεργάζεστε πολύ έντονα συναισθήματα αυτό το διάστημα με τον Ουρανό και τον Άρη στον 1ο σας οίκο και χρειάζεται να μάθετε  πώς να τα διαχειριστείτε ώστε  να τα εκφράσετε  δίχως να εκραγείτε. 

Φροντίστε τον εαυτό σας και δώστε το χρόνο και το χώρο να αφομοιώσετε αυτές τις ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, η πρόκληση σας κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Λέοντα είναι να παραμείνετε στην παρούσα στιγμή καθώς θα μπαίνετε στον πειρασμό να παρασυρθείτε από μεγαλειώδεις ιδέες και φαντασίες που θα είναι δύσκολο να τις υλοποιήσετε στο τώρα σας αν αγνοείτε τις τρέχουσες συνθήκες και τα επείγουσα θέματα που καλείστε να διαχειριστείτε.

Μείνετε εστιασμένοι σε αυτό που βρίσκεται μπροστά σας ακόμα και αν δεν θέλετε να το δείτε.

Ο πραγματικός κόσμος σας προσφέρει την αληθινή έμπνευση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τον ονειρικό κόσμο που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι, αυτή η πανσέληνος στο Λέοντα ενεργοποιεί τον 2ο σας οίκο των αισθήσεων  και θα σας εμπνεύσει να αισθανθείτε περισσότερο τις επιθυμίες του σώματος σας και να επεξεργαστείτε  τα συναισθήματά σας  μέσα από τις αισθήσεις σας. 

Η έντονη ευαισθησία που σας διακατέχει θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα των άλλων ενώ το διάστημα είναι κατάλληλο περισσότερο να εστιάσετε στα προσωπικά σας ζητήματα που ζητούν επιτακτική λύση και κατανόηση.

Τονίζονται έντονα θέματα οικονομικά, ερωτικά, ευχαρίστησης, απόλαυσης και κυρίως αξίας του εαυτού.

ΛΕΩΝ

Λέοντες, είστε πρωταγωνιστές καθώς φιλοξενείτε αυτή την πανσέληνο, η πρώτη της χρονιάς στο ζώδιό σας και είστε έτοιμοι να ξεδιπλώσετε όλη την κοσμική σας ακτινοβολία.

Ενώ κάποια δράματα και κάποιες έντονες καταστάσεις στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να σας κλέψουν την προσοχή, στο τέλος της ημέρας ξέρετε ότι δεν σας αφορούν προσωπικά πραγματικά. 

Έχετε μάθει πώς να εκφραστείτε πιο ελεύθερα, πιο αυθεντικά και δημιουργικά στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στις σχέσεις σας. 

Μη φοβάστε να δείξετε πόσο έχετε αναπτυχθεί και εξελιχθεί και λάμψτε ελεύθερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι, κατά τη διάρκεια  αυτής της πανσελήνου στον Λέοντα μπορεί να νιώσετε περισσότερο εξάντληση και την επιθυμία απλά να χαλαρώσετε στο χώρο του σπιτιού σας παρόλο που θα έχετε προκλήσεις και ευθύνες καθημερινές.

Αντί να εργάζεστε υπερωρίες δώστε ένα ρεπό στον εαυτό σας σε αυτή την πανσέληνο για να θέσετε νέες προτεραιότητες  κυρίως πνευματικής  και σωματικής θεραπείας, ώστε να μπορέσετε να είστε πιο παραγωγικοί και ανάλαφροι.

Είναι κατάλληλο διάστημα για διαλογισμό, οραματισμό και επανασύνδεση με το σώμα και την ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί,  είστε η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού και ο οίκος των φιλικών σας σχέσεων  τονίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου στον Λέοντα. 

Θα προσπαθήσετε να βρείτε πηγές έμπνευσης ίσως και ρομαντισμού στις φιλίες σας και γενικότερα στον κοινωνικό σας κύκλο. 

Προσοχή μην παρασυρθείτε πάρα πολύ από εξωγενείς παράγοντες που σας κάνουν να ξεχνάτε να τιμάτε τη δική σας καρδιά και τις προσωπικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Προτιμότερο σε αυτή την πανσέληνο να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας, να το φροντίζετε και να το τιμήσετε και κυρίως να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί, η πανσέληνος στον Λέοντα τονίζει τον οίκο που έχει να κάνει με θέματα καριέρας και σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ικανότητες με μία ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης που θα σας δώσει το θάρρος να κάνετε κάποια σημαντικά δυναμικά επαγγελματικά βήματα. 

Είναι κατάλληλο διάστημα να διοχετεύσετε το έντονο σας πάθος σε δημιουργικά project, αλλά, δώστε προσοχή μην αμελήσετε την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχέσεις. 

Σας δίνεται η ευκαιρία να εξισορροπήσετε αυτό τον άξονα και να γίνετε πιο παραγωγικοί και ανάλαφροι στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότες αυτή η πανσέληνος  στο Λέοντα φωτίζει νέες δυνατότητες ανάπτυξης, νοητικής διέγερσης και πνευματικής επέκτασης. 

Αξιοποιήστε συνετά αυτό το διάστημα και μην αποσπάσετε από ασήμαντες καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός ροής  και σας εξαντλούν ενεργειακά. 

Είναι κατάλληλο διάστημα να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας, να είστε τολμηροί, να ονειρευτείτε και να εμπιστευτείτε ότι θα βρείτε όλα τα χαμένα κομμάτια του παζλ, για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι, η ψυχή σας βρίσκεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταμόρφωσης κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Λέοντα, οπότε μην περιπλανηθείτε πολύ στις τετριμμένες καταστάσεις που σας κάνουν να χάνετε την επαφή με την ωμή αλήθεια που αναδύεται από τον βαθύτερο σας πυρήνα. 

Ενώ θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας, τώρα είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να θέσετε κάποια όρια, βάζοντας προτεραιότητα την δική σας ανάπτυξη και εξέλιξη. 

Αντιμετωπίστε τα βαθύτερα σας μυστικά και  εκφράστε τις εσωτερικές σας αλήθειες εκεί που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι,  θα νιώσετε τις σεισμικές δονήσεις αυτής της πανσελήνου στον Λέοντα σε πολύ προσωπικό επίπεδο, καθώς ο προβολέας πέφτει στον οίκο  των συντροφικών και συνεταιρικών σχέσεων και σας ζητά να ανοίξετε την καρδιά σας στους ανθρώπους που βρίσκονται περισσότερο κοντά σας. 

Εκδηλώνοντας τη δική σας αλήθεια και το δικό σας όραμα ελεύθερα αλλά ακούγοντας και σεβόμενοι  τις αλήθειες και τις απόψεις που οι άλλοι σας εκφράζουν. 

Μη φοβάστε να γίνετε πιο τολμηροί στην έκφραση των συναισθημάτων σας καθώς αυτό θα σας ενδυναμώσει και θα σας εξισορροπήσει αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθείς, αυτή η πανσέληνος στο Λέοντα σας προκαλεί να κατεβείτε από τα σύννεφα και τη φαντασίωση και να προσγειωθείτε στο χώρο της καθημερινής σας ρουτίνας καθώς θα σας φωτίσει και θα σας γίνουν ξεκάθαρα ποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας για να ζείτε περισσότερο αυθεντικά αλλά και πιο εμπνευσμένα. 

Χρειάζεται να διαχειριστείτε τις καθημερινές καταστάσεις που ζητούν την προσοχή σας αντί να τα αγνοήσετε καταφεύγοντας στο χώρο των ονείρων και των φαντασιώσεων. 

Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτά τα όνειρα τελικά πραγματικότητα.

Όντας πλήρως παρόντες στην παρουσία σας καθημερινά.

 

channelyourself

Γυναίκα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Μαρτίου

ημέρα της γυναίκας γυναίκες

Την εβδομάδα αυτή το μεγάλο γεγονός είναι η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Είναι μια νέα Σελήνη η οποία θα δημιουργήσει υπερχείλιση συναισθημάτων και την ανάγκη μας να εκφράσουμε όλα εκείνα που ίσως μας δημιουργούν μια κάποια καταπίεση.

Κατά την νέα Σελήνη θα έχουμε σύνοδο των “φώτων” με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, καλούμαστε να έχουμε σε εγρήγορση το μυαλό μας προκειμένου να διακρίνουμε την αλήθεια και των ψέμα είτε από ένα πρόσωπο που μας πλησιάζει, είτε από μια σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίσατε; Πόσο γρήγορα ξεχνούν τα ζώδια τις παλιές αγάπες;

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ 

Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας γύρω από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων, θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε. Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί. Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ότι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Όμως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε. Στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δε σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οποιεσδήποτε αλλαγές, προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Ότι αλλαγές που προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα, δε θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κάποιων νεωτερισμών και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες της αναβάθμισης.

 

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο. Ο τομέας της τύχης σας καλεί να κάνετε αλλαγές καθώς η προσωπική σας ζωή, σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ

Φτάστε σε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Εάν περιορίσετε την εριστικότητα που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς, θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να υγιαίνει με έναν ανανεωτικό τρόπο. Εξυπηρετείστε τις βασικές σας ανάγκες περιφρουρώντας τη σχέση με το σύντροφό σας από τους εξωτερικούς παράγοντες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για αρκετά μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της ερωτικής και συντροφικής σας ζωής, όμως, το μεγάλο ερώτημα που είχατε αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, αυτό θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακαλύψτε εάν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερόν σας ήμισυ. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που ακόμα και αν δε θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.

 

ΙΧΘΥΣ

Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας, θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής. Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις ευαίσθητες ή φιλικές, τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως, μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννηθήκαμε και τι σημαίνει για το χαρακτήρα μας