Ανακατεύουμε 2 κουταλιές κρεμόριο, 1 κουταλιά σόδα σε σκόνη, 2 κουταλιές κορν φλάουρ και η μπέικιν πάουντερ είναι έτοιμη.
Προσοχή όμως. Την καταναλώνουμε σύντομα, γιατί δεν διατηρείται πολύ.
Ανακατεύουμε 2 κουταλιές κρεμόριο, 1 κουταλιά σόδα σε σκόνη, 2 κουταλιές κορν φλάουρ και η μπέικιν πάουντερ είναι έτοιμη.
Προσοχή όμως. Την καταναλώνουμε σύντομα, γιατί δεν διατηρείται πολύ.
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.