Γυναίκα

Επιδερμίδα: Σε μπερδεύει η σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης; Το tip που θα σε βοηθήσει

γυναίκα,αντιγήρανση,ομορφιά,επιδερμίδα

Όταν ήμασταν μικροί, η φροντίδα της επιδερμίδας μας φαινόταν απλή: πλέναμε το πρόσωπό μας και.. έτοιμοι. Ως ενήλικες όμως, η ρουτίνα της περιποίησης μας περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά προϊόντα και αυτό είναι που κάνει την κατάσταση λίγο πιο πολύπλοκη.

Μπορεί, για παράδειγμα, να αναρωτιέσαι ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σου και όταν βρεις επιτέλους τα κατάλληλα να μην ξέρεις με ποια σειρά θα πρέπει να τα εφαρμόσεις. Δεν σε αδικούμε, στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητα προϊόντα, όλα με διαφορετικές υφές και στόχους και όλη αυτή η ποικιλία μπορεί να σε μπερδέψει. Παρόλα αυτά, όποια κι αν επιλέξεις, πρέπει να τα εφαρμόζεις σωστά, καθώς η λανθασμένη εφαρμογή μπορεί να μειώσει κατά πολύ την αποτελεσματικότητά τους.

Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο περίπλοκη η εφαρμογή και αν σε μπερδεύει, να θυμάσαι μόνο το εξής: ξεκινάς πάντα από τα προϊόντα με τις πιο ελαφριές υφές και σταδιακά “χτίζεις” το layering πηγαίνοντας προς εκείνα που είναι πιο “πλούσια”.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη: μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποίησε πρώτα τα λεπτόρρευστα προϊόντα, όπως αυτά που έχουν ως βάση τους το νερό. Στη συνέχεια, πέρνα στους ορούς, μετά στις κρέμες και ύστερα στα έλαια. Αν μιλάμε για πρωινή ρουτίνα περιποίησης, τελευταίο βήμα είναι πάντα να απλώσεις το αντηλιακό σου.

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πεσμένα βλέφαρα: Ανορθώστε τα φυσικά - Εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Ο κανόνας των 3 δευτερολέπτων: Το μυστικό για να δουλεύουν τα προϊόντα σου 10 φορές περισσότερο

Το φυτό που λειτουργεί σαν φυσικό botox!