Γυναίκα

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

χαρούμενο ζευγάρι-αγάπη-έρωτας

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για κάθε ζώδιο

Κριός

Το να δράτε συνεχώς από ένστικτο, μπορεί να γίνει κουραστικό αλλά και να σας κοστίσει πολλά. Το Σάββατο αναδύεται η μοναδική Πανσέληνος του 2020 στον πρακτικό Ταύρο: Στοχεύει τον δεύτερο οίκο σας των χρημάτων, εμπνέοντάς σας να πάρετε τα ηνία της οικονομικής σας ζωής. Το να ελέγχετε κέρδη και δαπάνες, είναι το πρώτο βήμα για διαχείριση με διορατικό τρόπο. Ο προνοητικός προγραμματισμός μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα βραχυπρόθεσμα, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσετε ένα απόθεμα σε μακροχρόνια κλίμακα!

Αν χρειάζεστε βοήθεια με αυτό, απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία. Ισχυροί άνθρωποι μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομική σας ανάπτυξη την Κυριακή. Ωστόσο, πρέπει να σιγήσετε τον εσωτερικό σας παντογνώστη, πριν καταλήξει να σαμποτάρει αυτές τις υποστηρικτικές επαφές. Δείξτε σύνεση, κάντε πολλές ερωτήσεις. Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε μόνο το 10% των συμβουλών που θα λάβετε, πάλι θα βγείτε κερδισμένοι!

Ταύρος

Λένε ότι θερίζετε ό,τι σπέρνετε. Σκεφτείτε τους τελευταίους έξι μήνες σας, καλλιεργητή Ταύρε: Ποιοι σπόροι φυτεύτηκαν, πόση φροντίδα και αγάπη τους δώσατε; Το Σάββατο αναδύεται η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, το αποκορύφωμα όσων ξεκινήσατε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 22 Απριλίου. Εάν εργάζεσαι σταθερά για έναν στόχο, αυτή η σεληνιακή ανύψωση μπορεί να φέρει τις προσπάθειές σας σε εντυπωσιακό σημείο ολοκλήρωσης. Εξακολουθείτε να καλλιεργείτε το έδαφος; Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για τον τελικό στόχο σας, αξίζει να δοκιμάσετε κάτι και να του αφοσιωθείτε με τον μοναδικό σας τρόπο!

Την Κυριακή, το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα θα αποτελέσει κίνητρο για να αντιμετωπίσετε έναν από τους σημαντικότερους τομείς σας που χρειάζεται αλλαγή. Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη ή ήπια για την ανυπόμονη ιδιοσυγκρασία σας – αλλά ξεκινά πάντα με ειλικρίνεια. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την πορεία των πραγμάτων, είναι πρέπον να το πείτε. Η παραδοχή ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, είναι απλά το πρώτο βήμα για την επίλυσή του… Όχι η κατάρρευση της ζωής σας όπως την ξέρατε μέχρι τώρα!

Δίδυμοι

Προετοιμαστείτε για στιγμές χαλάρωσης! Το Σάββατο αναδύεται η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Θα δημιουργήσει ένα νέο ενεργειακό μοτίβο, που θα βοηθήσει να παίρνετε πιο χαλαρά όσα σας συμβαίνουν και να συγχωρείτε πιο εύκολα όταν χρειάζεται. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να αλλάξετε, αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει καιρό. Η ίδια η επιθυμία σας να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, ίσως είναι η αιτία που νιώθετε πληγωμένοι και γεμίζετε στρες. Με αργό και σταθερό ρυθμό θα κερδίσετε τον αγώνα!

Ξεκαθαρίστε το τοπίο αυτή την Κυριακή, Δίδυμοι. Για να μπορέσετε να καλωσορίσετε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε καινούργιο στον κόσμο σας, πρέπει να ολοκληρώσετε μια ημιτελή εργασία που έχει βαλτώσει. Διαφορετικά, ακόμα και μια επιτυχία θα σας φανεί σαν άλλη μία αγχωτική απαίτηση. Μην παρασυρθείτε από τον φόβο να μην χάσετε το παραμικρό. Δεν χρειάζεται να απορρίψετε προσκλήσεις και προτάσεις, απλά ενημερώστε τους άλλους ότι χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο πριν δεσμευτείτε σε κάτι.

Καρκίνος

Η μεγάλη σας καρδιά συγχωρεί γρήγορα τους άλλους για τις «παραβάσεις» τους… Αλλά μερικές φορές πρέπει να αναλαμβάνουν και αυτοί τις ευθύνες τους! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο, ακτινοβολεί το Σάββατο στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας και της ομαδικότητας. Αυτή είναι η ευκαιρία να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές που θα ενισχύσουν τον εσωτερικό κύκλο σας. Ίσως αρχίσετε να αισθάνεστε έναν βαθύτερο δεσμό με έναν νέο φίλο ή να ανακαλύψετε έναν οργανισμό που ταιριάζει πολύ με τις δική σας ενέργεια!

Την Κυριακή μετριάστε την ένταση σε μια στενή σας σχέση, αφήνοντας κατά μέρος τις συνομιλίες για το μέλλον. Η καλύτερη πολιτική ασφάλειας για μια κοινή πορεία, είναι να βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου σήμερα. Δοκιμάστε αυτή την τακτική, απολαύστε την ευκολία επικοινωνίας μεταξύ σας. Μπορεί και να μάθετε κάτι νέο ο ένας για τον άλλον ή να διασκεδάσετε παρέα!

Λέων

Το αστέρι σας λάμπει στα επαγγελματικά σας τώρα! Η Πανσέληνος στον Ταύρο το Σάββατο, επιβραβεύει τη δουλειά που κάνατε το τελευταίο εξάμηνο. Ίσως και να υποδεικνύει ότι ήρθε η ώρα να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Ακόμα και όταν έρθει αυτή η στιγμή, λάβετε υπόψη σας δύο πράγματα:. Πρώτον, αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη. Δεν θα μπορούσατε να τα καταφέρετε χωρίς τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οπότε φροντίστε να τους το αναγνωρίσετε. Δεύτερον, μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Οι Λέοντες που αναζητούν εργασία, πρέπει να βάλουν τώρα τα δυνατά τους καθώς η τύχη είναι στο πλευρό για τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Την Κυριακή, το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να φέρει συναρπαστικές ενδείξεις. Ίσως ήρθε η ώρα να ερευνήσετε την ιδέα μιας δικής σας επιχείρησης, ακόμη και ως ένα έξτρα εισόδημα. Εάν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σχέδιά σας, βρείτε τρόπους να αποκτήσετε περισσότερη αυτονομία και εξουσία στην εργασία σας. Μπορεί να μην υπάρχει τώρα μια νέα θέση ή άλλος εργασιακός ρόλος. Αλλά πρέπει εσείς να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στην κατάλληλη θέση για μια προαγωγή, ενεργώντας σαν να είστε ήδη σημαντικό στέλεχος. Η στάση σας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!

Παρθένος

Η θεά τύχη σας καλεί το Σάββατο, με την Πανσέληνο στον Ταύρο που τροφοδοτεί τον ευοίωνο και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για μια επιχειρηματική κίνηση ή να εργαστείτε ανεξάρτητα; Οι επόμενες δύο εβδομάδες που διέπονται από αυτή τη σεληνιακή ανύψωση, είναι ιδανικές. Οποιαδήποτε προσωπική πρόοδος ευνοείται τώρα, από την επέκταση της εκπαίδευσή σας έως την πιστοποίηση και διεύρυνση της επωνυμίας σας. Και καθώς ο ένατος οίκος αφορά και τα ταξίδια, αρχίστε να σχεδιάζετε κάποια απόδραση – συμβατή με τις οδηγίες υγείας και την προσωπική σας ασφάλεια!

Την Κυριακή, οποιαδήποτε αλλαγή τοπίου θα έκανε θαύματα στη διάθεσή σας. Από μια πεζοπορία μέχρι ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Μπορεί ακόμα και να νιώσετε μια σπίθα ρομαντισμού στη διάρκεια της περιπλάνησής σας. Μιλήστε με αγνώστους, ακόμα και αν είναι μόνο από το ίδιο μέρος με εσάς. Μέχρι και ένα απλό φλερτ, θα βάλει στη ζωή σας λίγη παραπάνω κοινωνικοποίηση!

 

 Ζυγός

Όχι άλλες υπεκφυγές για μια σημαντική σχέση! Ίσως προκύψει ένα πρόβλημα σε μια απόφαση που πρέπει να πάρετε.. Αν και μπορεί να βοηθήσει να αποφύγετε να προσβάλλετε κάποιον, μπορεί επίσης να σας εμποδίσει να αναλάβετε δράση! Ακόμα κι αν χρειαστεί να στοιχηματίσετε συναισθηματικά, να θυμάστε ότι το ρίσκο μπορεί να αποφέρει τεράστια οφέλη. Με την Πανσέληνο το Σάββατο στον Ταύρο και τον ανατρεπτικό όγδοο οίκο σας, θα συνειδητοποιήσετε αν πρέπει να αφιερωθείτε πλήρως σε μια σχέση ή να την διακόψετε… Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον δεν θα μείνετε κολλημένοι στο ενδιάμεσο!

Γνωρίζετε καλά τα “λάθος” σημεία των άλλων την Κυριακή, Ζυγοί… Αλλά να είστε διακριτικοί όταν εκφράζετε αυτά που βλέπετε. Το θέμα είναι να στηρίξετε την εξέλιξή τους, όχι να αισθανθούν ότι τους κρίνετε. Αντί να πείτε επικριτικά πού κάνουν λάθος, μοιραστείτε ένα σχετικό μάθημα που έχετε πάρει εσείς. Αυτό μπορεί να διαφωτίσει το θέμα τους, ώστε να δουν όσα παράβλεψαν χωρίς να τους τα επισημάνετε!

Σκορπιός

Η κατάσταση της σχέσης σας θα μπορούσε να αλλάξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες: Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Ταύρο, εφοδιάζει τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων το Σάββατο. Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα τεράστιο βήμα προς τη δέσμευση… Να απομακρυνθείτε συνειδητά μετά από μήνες προσπάθειας να ταυτίσετε δύο αταίριαστους χαρακτήρες… Είτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ισορροπήσετε την μεταξύ σας κατάσταση. Είστε μόνοι; Μια σπίθα που θα προκύψει αιφνίδια, μπορεί να οδηγήσει σε δυνατή φλόγα!

Την Κυριακή, οι πλανήτες απαιτούν μια ειλικρινή απογραφή των ενεργειών σας. Μήπως η ίδια δυναμική στις σχέσεις σας, εμφανίζεται συνεχώς με διαφορετικές μορφές; Επαναλαμβάνετε τον ίδιο άβολο ρόλο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι πλάι σας κάθε φορά; Η συνειδητοποίηση των τρόπων που σαμποτάρετε τον εαυτό σας, είναι το κλειδί για να τους τερματίσετε. Σήμερα μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας την ώρα ενός λάθος χειρισμού – και να κάνετε την επιλογή να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική!

Τοξότης

Ξεκινήστε το σαββατοκύριακο με μερικές βαθιές αναπνοές και λίγη γιόγκα. Στη συνέχεια ορίστε ως στόχο να ξεκινάτε την κάθε μέρα σας με αυτή την ήρεμη στάση. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο να συνδέεται με τον ξέφρενο Ουρανό, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από το άγχος σας. Δώστε προσοχή στις συνήθειες και τις τακτικές σας – ή την έλλειψή τους. Αυτή είναι η κοσμική ευκαιρία σας να επιλέξετε όσες υποστηρίζουν την ηρεμία και την ευημερία σας σε κάθε επίπεδο. Νέες εργασιακές ευκαιρίες θα σας πλημμυρίσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σκεφτείτε το χρόνο, τα χρήματα και την δαπάνη ενέργειάς σας, πριν πείτε «ναι» σε οτιδήποτε!

Μια προσφορά που κρύβει παγίδες ενδέχεται να παρουσιαστεί την Κυριακή: Δεν σας αναγκάζει κάτι να την αποδεχτείτε, μην ξοδευτείτε σε κάτι που δεν αξίζει τον κόπο. Η εμπλοκή σε μια μέτρια ευκαιρία, απλά θα σας καθυστερήσει από το να πάρετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Αλλά αν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης, μην αποκλείσετε την επιλογή. Αν δεν σας ταιριάζει από τη βάση της, απλά θα χάσετε χρόνο προσπαθώντας να την προσαρμόσετε στις επιθυμίες σας!

Αιγόκερως

Οτιδήποτε τροφοδοτείται από πάθος και διατηρείται με αγάπη ή αφοσίωση, λαμβάνει μια μεγάλη κοσμική αποδοχή… Από το Σάββατο και για τις επόμενες εβδομάδες, ακόμη και τους επόμενους έξι μήνες! Για αυτό να ευχαριστήσετε την Πανσέληνο στον Ταύρο και τον πέμπτο οίκο σας της δημιουργίας και της αναψυχής. Σε αυτό το Γήινο και αισθησιακό ζώδιο, έργα και δραστηριότητες που αφορούν τις αισθήσεις προτιμώνται ιδιαίτερα: Από τα καλλιτεχνικά ως τον ρομαντισμό ή τη δημιουργία οικογένειας!

Έχετε συμβολή στο πόσο θα κλιμακωθεί κάθε δράμα αυτή την Κυριακή, Αιγόκεροι. Ανεξάρτητα από το πόσο ανυπόφορη είναι η συμπεριφορά άλλων, ο τρόπος που αντιδράτε και αποκρίνεστε καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Εάν έχετε φτάσει στα όριά σας, πάρτε βαθιά ανάσα και μετρήστε ως το δέκα πριν στραφείτε εναντίον τους. Εκτός από το να χάσετε δικαιολογημένα την ψυχραιμία σας, θα χάσετε επίσης τον έλεγχο της κατάστασης αν τα συναισθήματα σας παρασύρουν. Κάντε ένα διάλλειμα για λίγες μέρες, για να αναπληρώσετε την υπομονή σας!

Υδροχόος

Τα οικιακά θέματα είναι στο επίκεντρο το Σάββατο, με την Πανσέληνο στον Ταύρου και τον τέταρτο οίκο σας της εστίας. Εάν το σπίτι σας δεν είναι η ειρηνική όαση που λαχταράτε, αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα εμπνεύσει τις απαραίτητες αλλαγές. Αλλά εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε από πού θα ξεκινήσετε – και πόσο ριζική είναι μια αλλαγή που χρειάζεστε. Ίσως ψάξετε για συγκάτοικο ή βάψετε τους τοίχους στις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Μήπως είναι καιρός να κάνετε το μεγάλο βήμα της μετακόμισης σε άλλη πόλη ή και χώρα; Δώστε στον εαυτό σας έξι μήνες, για να κάνετε οποιαδήποτε μη αναστρέψιμη κίνηση!

Την Κυριακή ίσως χρειαστεί να κάνετε μια θυσία για κάποιον που αγαπάτε – και θα νιώσετε καλά με αυτό. Το να μην του παραστείτε, θα σας έκανε να αισθάνεστε χειρότερα από το να βγείτε από το πρόγραμμά σας. Τούτου λεχθέντος, ακόμα και η γενναιοδωρία πρέπει να έχει κάποια όρια. Το θέμα είναι να υποστηρίξετε αυτό το άτομο, όχι να γίνετε σωτήρας του. Επίσης, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που χρειάζονται βοήθεια. Βάλτε την υπερηφάνεια σας στην άκρη και ζητήστε τη!

Ιχθύες

Αγκαλιάστε την ισχυρή συλλογική ενέργεια που διαχέει το Σάββατο, η Πανσέληνος στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο σας των επικοινωνιών. Επικεντρώνεστε στον εσωτερικό σας κόσμο και μπορεί εύκολα να χαθείτε σε αυτόν. Αλλά αυτή η ετήσια σεληνιακή ανύψωση σας ενθαρρύνει να βγείτε και να βρείτε την ομάδα σας. Υπάρχουν πολλά να μάθετε, να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε από κοινού. Κάποιες συναρπαστικές πρωτοβουλίες μπορεί να ξεκινήσουν, αν εκμεταλλευτείτε την ακρίβεια με την οποία χειρίζεστε τα θέματα!

Την Κυριακή σκεφτείτε να γίνετε πιο ενεργό μέλος μιας ομάδας. Οι εμπειρίες που μοιράζεστε με την πάροδο του χρόνου, γίνονται η κόλλα που σας κρατά ενωμένους. Ως μποέμ Ιχθύες, πηγαίνετε από ομάδα σε ομάδα και ποτέ δεν ακούτε τις απαιτήσεις κανενός. Ωστόσο, αυτή η συνήθεια μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα των πιο στενών σχέσεων: Δεν θα έχετε ποτέ την ευκαιρία να συνδεθείτε αληθινά με τους άλλους αν πάντα απομακρύνεστε. Να είστε υπομονετικοί με τη διαδικασία και προσπαθήστε να μείνετε κοντά τους.

 

astro-live.gr

ESPA BANNER