Γυναίκα

Fitness

Βραζιλιάνικοι γλουτοί με μία άσκηση!

ασκηση- γλουτοί- μπικινι.jpg

Υπάρχουν αμέτρητα προγράμματα γυμναστικής στο Διαδίκτυο που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σώμα σας και να σας χαρίσουν… βραζιλιάνικα οπίσθια.

Η αλήθεια είναι πώς κάθε είδος γυμναστικής μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και να βελτιώσει την εικόνα του σώματός σας, αρκεί να είστε πιστή σε αυτό. Κανένας άνθρωπος δεν είδε την επιθυμητή διαφορά στο σώμα του επειδή επισκέφθηκε 5 φορές το γυμναστήριο.

Εκτός όμως από επιμονή και αφοσίωση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και ποιες ασκήσεις χρειάζεστε προκειμένου να στοχεύσετε σε εκείνη την περιοχή του σώματός σας που θέλετε να τονώσετε.

Αν, λοιπόν, το ζητούμενο είναι να σμιλέψετε τους γλουτούς σας, η νούμερο 1 άσκηση που πρέπει να κάνετε είναι τα squats (καθίσματα).

Μπορεί να σας φαίνεται μια αρκετά απλή άσκηση, οι περισσότεροι όμως την εκτελούν λανθασμένα με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τα γόνατά τους και να μη βλέπουν αποτέλεσμα.

Δείτε πώς εκτελέσετε σωστά τα squats στο παρακάτω βίντεο.

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 

καλοκαίρι διακοπές θάλασσα κολύμπι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Όταν θέλεις να κάνεις κάτι είναι πολύ εύκολο να εκλάβεις την αδιαφορία κάποιου ή την αποτυχία να ασχοληθεί ως επιβεβαίωση. Δεν είναι.

Ταύρος
Αν ξεκινάς από το αρνητικό, με αρνητική διάθεση, καλύτερα να κρατήσεις και τις προσδοκίες σου αρνητικές.

Δίδυμοι
Ok, σε μερικά πράγματα ξεκινάς κι όπου σε βγάλει ο δρόμος. Σε άλλα καλό είναι να ξέρεις τι σου γίνεται οικονομικά και συναισθηματικά. Προσοχή στην δεύτερη κατηγορία.

Καρκίνος
Ορισμένες φορές είναι καλό να κάνεις κάτι χωρίς να ενδιαφέρεσαι τι θα πιστέψουν/πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι. Στην καριέρα και τον γάμο σου, χρειάζεται να ξέρεις τι είναι τι.

Λέων
Μάλλον αξίζει να διερευνήσεις μια καινούργια δυνατότητα αν το μόνο που μπορεί να σου στοιχίσει είναι μια ρουτίνα και καταστάσεις που δεν εκτιμάς ιδιαίτερα.

Παρθένος
Εάν κάνεις κάποια επιχειρηματική κίνηση ή επιδιώκεις μια σχέση χάριν σεξ, δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα η δημιουργικότητα στην πρώτη περίπτωση, ο έρωτας στην δεύτερη.

Ζυγός
Δεν αξίζει να αποφύγεις τον ανταγωνισμό ή τη σύγκρουση αν ο τρόπος να το κάνεις είναι συρρίκνωση και πίεση στο μη περαιτέρω.

Σκορπιός
Το γοργόν και χάριν έχει, ειδικά όταν βασικά έχεις προετοιμάσει μια κίνηση τρεις αιώνες. Αν δεις άνοιγμα, δράσε.

Τοξότης
Και λυρισμοί και μεγάλες κινήσεις στον έρωτα και η άνεση της παντόφλας και η ανεκτικότητα του Γκάντι από πλευράς συντρόφου δεν γίνεται.

Αιγόκερος
Αν αποφασίσεις να ξεμοντάρεις τα πάντα στο σπίτι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, δεν γίνεται να διατηρήσεις τα προσχήματα, είναι ανεδαφικό.

Υδροχόος
Καινούργιες γνωριμίες, ασχολίες και κύκλος, συνεπάγεται ότι κλείνεις και κάποιους παλιούς ή ότι κλατάρεις από τα πάρα πολλά.

Ιχθύες
Το «θέλω κάτι και το θέλω τώρα» δεν γίνεται να συμβαδίσει με εγγυήσεις για το μέλλον και δικλείδες ασφαλείας. Εκτός αν έχεις σχέδιο. Έχεις;