Γυναίκα

Fitness

Βραζιλιάνικοι γλουτοί με μία άσκηση!

ασκηση- γλουτοί- μπικινι.jpg

Υπάρχουν αμέτρητα προγράμματα γυμναστικής στο Διαδίκτυο που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σώμα σας και να σας χαρίσουν… βραζιλιάνικα οπίσθια.

Η αλήθεια είναι πώς κάθε είδος γυμναστικής μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και να βελτιώσει την εικόνα του σώματός σας, αρκεί να είστε πιστή σε αυτό. Κανένας άνθρωπος δεν είδε την επιθυμητή διαφορά στο σώμα του επειδή επισκέφθηκε 5 φορές το γυμναστήριο.

Εκτός όμως από επιμονή και αφοσίωση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και ποιες ασκήσεις χρειάζεστε προκειμένου να στοχεύσετε σε εκείνη την περιοχή του σώματός σας που θέλετε να τονώσετε.

Αν, λοιπόν, το ζητούμενο είναι να σμιλέψετε τους γλουτούς σας, η νούμερο 1 άσκηση που πρέπει να κάνετε είναι τα squats (καθίσματα).

Μπορεί να σας φαίνεται μια αρκετά απλή άσκηση, οι περισσότεροι όμως την εκτελούν λανθασμένα με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τα γόνατά τους και να μη βλέπουν αποτέλεσμα.

Δείτε πώς εκτελέσετε σωστά τα squats στο παρακάτω βίντεο.

Γυναίκα

Τρία φυτά που επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία σας στο σπίτι

φυτά.jpg

Είναι γνωστό ότι τα φυτά σε ένα χώρο επηρεάζουν θετικά τον ψυχισμό και τη ζωή του ανθρώπου ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι μας βοηθούν να διαχειριστούμε το άγχος.

Κάποια από αυτά μάλιστα θεωρείται ότι βοηθούν περισσότερο στο να φτιάχνει η ψυχολογία μας και να νιώθουμε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Δείτε τρία από αυτά…

Βασιλικός:

Ο βασιλικός καθαρίζει τον αέρα και είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θεωρείται ότι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση. Επιπλέον διώχνει και τα κουνούπια.

Γιασεμί:

Το γιασεμί είναι συνώνυμο της καλοτυχίας και θεωρείται ότι ευνοεί την καλή ψυχολογία. Το συγκεκριμένο φυτό επίσης μυρίζει πολύ όμορφα οπότε μπορείτε να προμηθευτείτε σύντομα μια γλάστρα.

Παιώνια:

H παιωνία αποτελεί σύμβολο της καλής τύχης. Επίσης θεωρείται ότι η όψη του και το άρωμά του βοηθούν την ψυχολογία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές νύφες την επιλέγουν για την ανθοδέσμη τους και τη διακόσμηση της εκκλησίας.