Γυναίκα

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Νοεμβρίου

ζευγάρι-πάθος-έρωτας

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για κάθε ζώδιο

 

Κριός

Πρακτικότητα ή φαντασία; Το Σάββατο θα συγκρουστούν τα δύο, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, δημιουργεί τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Ίσως υπάρχει ένα οικονομικό χάσμα με το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ανισότητα που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Μήπως ο σύντροφός σας είναι υπερβολικά ρεαλιστής και σας ενοχλεί, γιατί θα τον προτιμούσατε πιο άνετο για το τι θα πουν οι άλλοι; Αυτή η τάση απελευθέρωσης δείχνει ότι πρέπει να εκφραστείτε. Απλώς επιλέξτε τη σωστή στιγμή, διαφορετικά ο ειλικρινής σας χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δραματικό πέμπτο οίκο σας θα επηρεάσει σημαντικά τα συναισθήματά σας: Θα ρέουν ελεύθερα και άφθονα – και ίσως αυτό σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι. Αλλά είστε άνθρωποι και κρύβοντας όσα νιώθετε, δεν προστατεύετε τον εαυτό σας. Απλώς εμποδίζετε τις σχέσεις σας να φτάσουν στην ανώτερη δυναμική τους. Ρίξτε τις άμυνές σας, αφήστε τα γνήσια συναισθήματα να βγουν προς τα έξω!

Ταύρος

Έχετε ανάγκη μια επανάσταση; Αυτό το Σάββατο μπορεί να κάνετε τη δική σας, ειδικά στον οικιακό τομέα: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον τέταρτο οίκο σας της εστίας, σχηματίζει τετράγωνο με τον αντισυμβατικό Ουρανό. Εάν ένας συγκάτοικος σας έχει τρελάνει ή ένα αγαπημένο πρόσωπο σας στέλνει απανωτά μηνύματα, ίσως φτάσετε σε σημείο να εκραγείτε. Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι ίσως αναρωτηθούν γιατί είστε τόσο οξύθυμοι… Αλλά θα είστε απασχολημένοι να προγραμματίσετε την απελευθέρωσή σας για να δώσετε σημασία σε αυτό!

Προσοχή: Περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να κάνετε σημαντικές δηλώσεις. Αν έχετε παραμελήσει την οικογενειακή ζωή, την Κυριακή μπορεί να αποκατασταθεί η ισορροπία. Αρχικά κάντε το σπίτι σας μια ήρεμη και χαλαρωτική όαση, τακτοποιώντας την ακαταστασία και αερίζοντάς το. Καθαρίστε επίσης τις δονήσεις σε άλλα επίπεδα, Ταύρε: O τέταρτος οίκος κυβερνά και τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας, οπότε διευθετήστε τα πράγματα με έναν συγκάτοικο ή συγγενή που έχετε διαφωνήσει τελευταία.

Διαβάστε επίσηςΜηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

 

Δίδυμοι

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, Δίδυμοι. Το Σάββατο μπορεί να ξεστομίσετε παράξενα η σοκαριστικά πράγματα, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Μπορεί να μην έχετε απόλυτο έλεγχο σε όλα, όσο κι αν προσπαθείτε. Άρα καλύτερα να αφήσετε κάποιες σημαντικές συνομιλίες για αύριο. Αν πρέπει να γίνουν σήμερα, να είστε πολύ προσεκτικοί σε μεγάλες αποφάσεις.

Την Κυριακή, η Σελήνη σας βοηθά να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ της βοήθειας και της ανάμειξης. Παρά την προθυμία να επέμβετε για να «σώσετε» έναν φίλο από ένα πρόβλημα, έτσι δεν τον βοηθάτε πραγματικά. Παραμείνετε σωστοί ακροατές, προσφέρετε συμβουλές εάν και όταν σας τις ζητήσει. Κυρίως δώστε απλά την υποστήριξή σας και αφήστε να καταλάβει μόνος του τι πρέπει να κάνει.

Καρκίνος

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Ίσως μπείτε στον πειρασμό για πολλές παρορμητικές αγορές το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών, σχηματίζει ένα ανησυχητικό τετράγωνο με τον δύσκολο Ουρανό. Ίσως ένας σπάταλος φίλος να είναι κακή επιρροή, να ωθεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Είτε μια εθελοντική αποστολή να είναι πολύ ελκυστική για να την απορρίψετε, παρόλο που δεν μπορείτε πρακτικά να αντεπεξέλθετε. Ο ένοχος, φυσικά, είναι η δική σας διάθεση να ξοδέψετε: Είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές ή όμορφες εμπειρίες, που είναι καλό να γίνουν αρκεί να ελέγχετε πάντα την τιμή!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Λέοντα κλονίζει τον δεύτερο οίκο σας της ασφάλειάς. Ίσως κάποιος σας βάλει σε θέση άμυνας, προκαλώντας να αντιδράσετε άσχημα. Ελέγξτε τις αλληλεπιδράσεις σας: Μήπως ήσασταν λίγο σκληροί, σκόπιμα ή όχι; Εάν ναι, πάρτε την πρωτοβουλία και ζητήστε συγγνώμη. Αλλά μην προσπαθήσετε απλώς να εξομαλύνετε την κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εκφράσετε την εκτίμησή σας για αυτό που προσπαθούσε να κάνει αυτό το άτομο.

Λέων

Το Σάββατο μπορεί να έχετε αψιμαχίες με την εξουσία: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον πρώτο οίκο σας της ταυτότητας και διεκδίκησης, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Εσείς και ένας προϊστάμενος ή αφεντικό μπορεί να μην καταφέρνετε να συμφωνήσετε. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, διαχειριστείτε το όσο το δυνατόν πιο διακριτικά. Διαφορετικά θα φανείτε ξερόλες και θα επηρεάσετε αρνητικά την μεταξύ σας σχέση. Μην αφήσετε μια έκρηξη να εκτροχιάσει όσα έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να επιτύχετε!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Λέοντα θα βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας με όλων των άλλων. Ο δημιουργικός σας εαυτός δεν θα ακμάσει, αν δεν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και πληρότητα. Επομένως για να επιτευχθεί συναίνεση στην ομάδα σας, κάντε έναν γύρο συζητήσεων με τον δικό σας τρόπο. Χωρίς να την εγκαταλείψετε, αφήστε το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να καταλάβετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Εάν είναι γραφτό να προχωρήσετε μαζί, θα συνειδητοποιήσετε τα οφέλη αφού έχετε δώσει λίγο χώρο στον εαυτό σας.

Παρθένος

Τρυφερά συναισθήματα σας κατακλύζουν αυτό το Σάββατο. Ίσως θέλετε να χαλαρώσετε παρέα με ένα βιβλίο και το αγαπημένο σας ποτό, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον δωδέκατο οίκο σας της ευαισθησίας σχηματίζει τετράγωνο με τον ανήσυχο Ουρανό. Ακριβώς όταν ονειρεύεστε αυτά που επιθυμείτε, η εσωτερική φωνή της άρνησής σας υψώνεται. Μια τάση να σαμποτάρετε τον εαυτό σας αυξάνεται, οπότε προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί… Τόσο με εσάς όσο και με τους γύρω σας. Οι ενέργειές σας μπορεί να απορρέουν από μια προσωπική απογοήτευση ή ένα συναισθηματικό πλήγμα. Καλύτερα να αφήσετε τους άλλους να κάνουν τα πράγματα όπως θέλουν, αντί να φανείτε βάναυσα ειλικρινείς με ένα ανυποψίαστο άτομο.

Είστε οι αναλυτές του ζωδιακού κύκλου, Παρθένοι… Αλλά δικαιούστε να ενδίδετε σε λίγη ονειροπόληση μια στο τόσο. Την Κυριακή, η Σελήνη στον δημιουργικό Λέοντα θα κάνει τη φαντασία σας να καλπάσει. Όμως είστε ακόμα ο εαυτός σας, άρα θα διατηρήσετε αυτούς τους οραματισμούς σε πρακτικό επίπεδο. Μην ανησυχείτε αν τα όνειρά σας είναι “ακατάστατα” ή μη ρεαλιστικά. Σε τελική ανάλυση, έτσι γεννιούνται οι μεγαλύτερες ιδέες σας!

 Ζυγός

Ένας φίλος ή συνεργάτης μπορεί πραγματικά να σας κάνει έξω φρενών το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Αν αισθάνεστε μια βαθιά ανησυχία, η ευθιξία σας από έναν φίλο ή η απογοήτευση για ένα ομαδικό έργο, μπορεί να οφείλετε σε εσάς. Ίσως λαχταράτε περισσότερη ανεξαρτησία, να αισθάνεστε στριμωγμένοι από μια συγκεκριμένη ένωση – προσωπική ή επαγγελματική. Αφεθείτε στην αυθόρμητη πλευρά σας, χωρίς μεγάλες και σαρωτικές εξόδους προς το παρόν.

Θα είστε έτοιμοι να διαμαρτυρηθείτε έντονα την Κυριακή, αν κάτι δεν είναι δίκαιο κατά τη γνώμη σας: Η Σελήνη στον οίκο σας της συνεργασίας, απαιτεί από όλους να συμβάλουν εξίσου. Το να μιλάτε για αδικίες είναι γενικά καλή ιδέα, αρκεί μην είστε άκαμπτοι ή υπερβολικοί. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη, οπότε εξετάστε το θέμα εις βάθος προτού ξεκινήσετε μια κουβέντα. Προσφέρετε δημιουργικές λύσεις πριν εκφράσετε παράπονα, οι άνθρωποι είναι εκπληκτικά συνεργάσιμοι με αυτό τον τρόπο!

Σκορπιός

Το Σάββατο, η Σελήνη στον Λέοντα και τον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανήσυχο Ουρανό. Θα προκαλέσει κάποια ενόχληση ή λογομαχία με ένα αφεντικό, σε σημείο να θέλετε να υποβάλλετε παραίτηση τη Δευτέρα. Μην το κάνετε ακόμα! Ίσως προτείνουν στο ταίρι σας μια δουλειά που απαιτεί μετεγκατάσταση, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση για δική σας καριέρα. Οι τόνοι μπορεί να ανέβουν αλλά η καταιγίδα θα περάσει. Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις!

Μην περιμένετε να σας ζητηθεί κάτι την Κυριακή, Σκορπιοί. Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα πρόκειται να βγουν εκτός ελέγχου, επέμβετε και βοηθήστε την κατάσταση. Εάν δεν υπάρχει χρόνος να συζητήσετε το σχέδιο δράσης σας με όλους, κάντε ό,τι πρέπει και εξηγήστε το μετά την κρίση. Θα αισθανθείτε άνετα σε έναν ηγετικό ρόλο, οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ξεπεράστε την αναπόφευκτη ανατροπή. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστούν αργότερα, όταν όλα τελειώσουν με μια ομαδική νίκη!

Τοξότης

Ίσως βρεθείτε σε μια άβολη συζήτηση αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον ένατο οίκο σας της ευθύτητας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον άτακτο Ουρανό. Ίσως έχετε κουραστεί να μην μπορείτε να εκφράσετε όσα σκέφτεστε. Ήρθε η ώρα να είστε ειλικρινείς! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευθούν ή να οδηγήσουν σε παρατεταμένη και άσκοπη λογομαχία. Μην πείτε πράγματα που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω, πείτε την αλήθεια που αισθάνεστε. Οτιδήποτε λιγότερο θα σας είναι πολύ δύσκολο!

Επιλέξτε την συμπόνια αντί της ανεξέλεγκτης ειλικρίνειας την Κυριακή, Τοξότες. Είστε οι ειλικρινείς του ζωδιακού κύκλου και δεν έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τις απόψεις σας. Αλλά η Σελήνη στον αφιλτράριστο ένατο οίκο σας, ενθαρρύνει να σκεφτείτε το αντίκτυπο των “φιλικών” πυρών σας. Δεν είναι όλοι ικανοί να διαχειριστούν την βάναυση ειλικρίνειά σας. Ίσως πληγώσετε κάποιον περισσότερο από όσο αντιλαμβάνεστε, που δεν είναι ο στόχος σας. Το να παραμείνετε ειλικρινείς είναι καλή πολιτική, χωρίς οι φίλοι σας τελικά να πληγωθούν!

Αιγόκερως

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν έντονα αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον όγδοο οίκο σας της ψυχολογίας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό. Όχι μόνο τα συναισθήματά σας εντείνονται, μπορεί να γίνετε ανυπόμονοι και να έρθετε σε ρήξη με τον καλύτερό σας φίλο ή το ταίρι σας. Ενώ αισθάνεστε την ανάγκη να πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, δεν θέλετε να τρομάξετε κάποιον. Έχετε περισσότερη δύναμη από όση γνωρίζετε!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον συναισθηματικό τομέα οίκο σας, βοηθά να υποχωρήσουν τα θυελλώδη συναισθήματα. Ίσως έχετε εξιδανικεύσει κάποιον τόσο, ώστε να μην έχει άλλη επιλογή παρά να σας απογοητεύσει – μόνο επειδή είναι άνθρωπος. Μειώστε τις προσδοκίες σας και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, αν όσα κάνουν οι άλλοι δεν σας ικανοποιούν. Μπορεί να είναι απλώς ένα σημάδι, για να συνδεθείτε ξανά με τα δικά σας ανεξάρτητα συμφέροντα. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις, σταματήστε να τον περιμένετε και διαγράψτε τον αριθμό του.

 Υδροχόος

Το Σάββατο μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι για μια σχέση σας: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον έβδομο οίκο σας των δεσμών, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό. Ίσως λατρεύετε κυριολεκτικά τα πάντα που αφορούν το ταίρι σας, εκτός από ένα μικρό πρόβλημα που σας κάνει να θέλετε να τα παρατήσετε όλα! Μήπως ένας φίλος δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, με ανεπιθύμητες απόψεις και συμβουλές; Η ανησυχία και η απογοήτευση θα περάσουν. Αναπνεύστε βαθιά και μην κάνετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, τουλάχιστον όχι πριν τις σκεφτείτε καλά.

Την Κυριακή, η εξισορροπητική Σελήνη στη γωνιά σας των δεσμεύσεων βοηθά να αναγνωρίσετε τις διαρκείς αρετές ενός συντρόφου. Ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή σε σχέση, επικεντρωθείτε στα ιδιαίτερα πολύτιμα χαρακτηριστικά που αποτελούν την κόλλα για τη σχέση σας. Βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση; Εκφράστε την εκτίμησή σας για οτιδήποτε κάνει ο σύντροφός σας, που κάνει τη ζωή σας πιο ικανοποιητική!

Ιχθύες

Μια κοσμική καμπύλη θα μπορούσε να ταρακουνήσει τη ρουτίνα σας αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό. Το να παραμείνετε οργανωμένοι μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς το χάος διαβρώνει τον έλεγχό σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε σκέψεις που σας κρατάνε πίσω, ειδικά αν έχουν ρίζες στην τελειομανία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, Ιχθύες!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον πρακτικό έκτο οίκο σας βοηθά να εκτιμήσετε τόσο τους στόχους σας όσο και την πρόοδό σας. Στον σχεδιασμό σας, μπορεί να έχετε θέσει ιδιαιτέρως ψηλά κριτήρια. Αν και είναι σημαντικό να έχετε φιλοδοξίες που σας επεκτείνουν και σας εξελίσσουν, πρέπει να είναι και εφικτές… Αλλιώς θα καταλήξετε να εγκαταλείψετε το όνειρο. Ίσως χρειαστεί να μειώσετε λίγο τις προσδοκίες σας, ενώ ταυτόχρονα θα διπλασιάσετε το κίνητρό σας!

 

astro-live.gr

Γυναίκα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 - 24 Ιανουαρίου για όλα τα Ζώδια

γυναίκα άνεμος θάλασσα

Ποιες είναι οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκίνησε;

Κριός 

Ξεκινήστε την εβδομάδα με το στόμα σας κλειστό και τα αυτιά σας ανοιχτά. Είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ακόμη και στα πιο ανεπαίσθητα σήματα που προέρχονται από φίλους και χαριτωμένους αγνώστους. Εάν μπορέσετε να καταλάβετε το κρυφό νόημα κάτω από τα λεγόμενά τους, θα κερδίσετε επιπλέον πόντους.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα βιώσετε μια έκρηξη ενέργειας που σχετίζεται με την τέχνη ή τη δουλειά σας, οπότε ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για να χαλαρώσετε. Την Κυριακή, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε την αξιοπιστία σας. 

Ταύρος

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας, με βάση όσα έχετε ακούσει από τους φίλους σας τον τελευταίο καιρό.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα καθημερινά, με ξυπνητήρια και λογαριασμούς, αλλά δεν θα σας πειράζει καθόλου. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα περάσει μια φάση εντάσεων από τα μέσα της εβδομάδας και θα θελήσετε να κάτσετε μόνοι σας και να προσπαθήσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Μέχρι την Παρασκευή, θα επιστρέψετε στον παλιό, καλό, γοητευτικό εαυτό σας. Η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης στον Ταύρο έως τις 4 Μαρτίου - Kαρμικές «Συvαντήσεις» και Nέοι Έρωτες

Δίδυμοι

Η ακατέργαστη δύναμη του μυαλού σας προσελκύει όλο και περισσότερα άτομα προς το μέρος σας στις αρχές της εβδομάδας. Ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε προσεκτικά τις αντιδράσεις σας εάν θέλετε να διατηρήσετε τη φήμη σας ζωντανή. Στα μέσα της εβδομάδας έρχονται στην επιφάνεια θέματα σχετικά με την ασφάλεια και την υγεία σας. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά διαπιστώνετε ότι περνάτε υπέροχα ακόμα κι αν είστε εξαντλημένοι στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Η Κυριακή φέρνει νέα που θα είναι δύσκολο να καταλάβετε αρχικά. Σκεφτείτε τα για μερικές μέρες. 

Καρκίνος

Θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας στις αρχές της εβδομάδας. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι, αλλά παρόλα αυτά μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Τα μέσα της εβδομάδας φέρνουν συναισθηματική ένταση και αναταραχή, και ίσως να είστε ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν ώριμα τα προβλήματα που θα προκύψουν. Βοηθήστε τους ανθρώπους σας να αποφύγουν τα χειρότερα. Μέχρι την Παρασκευή, το κακό θα έχει περάσει, οπότε κακομάθετε τον εαυτό σας με κάτι όμορφο. Η Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια ένα «καυτό» ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αμέσως. 

Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας δεν δυσκολεύεστε να καταστρώσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να σας βοηθήσουν οι νέες τεχνολογίες. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας (τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές) και προσπαθήστε να τις βελτιώσετε. Θα δείτε γρήγορα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και από την Παρασκευή θα διασκεδάσετε εξερευνώντας τους νέους ορίζοντες που μόλις ανοίξατε. Πάρτε όλο το χρόνο που χρειάζεστε. Θα περάσετε το Σαββατοκύριακο με τα πιο αγαπημένα σας άτομα. Την Κυριακή, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία, που θα ενθουσιαστεί από την ανεπιτήδευτη γοητεία σας. 

Παρθένος

Στις αρχές της εβδομάδας δυσκολεύεστε να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε την πρώτη σας παρόρμηση αντί να περιμένετε λίγο, ώστε να είστε σίγουροι. Κάντε αυτό που σας λέει η διαίσθησή σας και μην κοιτάτε πίσω. Το ένστικτό σας θα συνεχίσει να σας καθοδηγεί για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, και όσο πιο έντονα αισθάνεστε, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είστε στην συνέχεια με τα αποτελέσματα. Μέχρι την Παρασκευή, μπορεί να είστε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτές τις παρορμήσεις και την ανάγκη να βοηθήσετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή να διεκπεραιώσετε μια άλλη εργασία. Για να δείτε τι πρέπει να κάνετε θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά. 

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με απίστευτα καλή ενέργεια, που θα λιώνει τις καρδιές όλων όσων συναντάτε. Μπορείτε να καταφέρετε τους πάντες να κάνουν αυτό που θέλετε. Ακόμη και το κακότροπο αφεντικό σας θα κρέμεται από τα χείλη σας. Τα μέσα της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση. Όσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα κάνετε τόσο το καλύτερο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευχέρεια να εκφράζεστε με ακρίβεια, πράγμα που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας. Κάποια συναισθηματικά ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να σας στοιχειώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά θα τα ξεχάσετε αρκετά σύντομα. 

Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια τη Δευτέρα και την Τρίτη και πιθανότατα θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας ζητήματα. Την Τετάρτη, θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα κύμα θετικής ενέργειας, που ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια και σας βοηθά να πείσετε τους γύρω σας να μοιραστούν την άποψή σας. Θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με ρίσκα και ασφάλεια στα τέλη της εβδομάδας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει βαθιά τα ιδανικά σας. Την Κυριακή θα χρειαστεί να επιδείξετε αυτοέλεγχο για να αποφύγετε να μιλήσετε πολύ σκληρά σε κάποιον/α.

Τοξότης

Εάν βρεθείτε με κόσμο στην αρχή της εβδομάδας, να περιμένετε πολύ διασκέδαση και πολλές νέες επαφές. Εάν είστε μόνοι σας, προσπαθήστε τουλάχιστον να μοιραστείτε τον προσωπικό σας χώρο με έναν/μία γοητευτικό/ή άγνωστο/η. Από την Τετάρτη, αρχίζετε να στρέφεστε περισσότερο στον εαυτό σας και αναμφίβολα θα χαλαρώσετε κάπως τους ρυθμούς σας. Καιρός ήταν! Η Παρασκευή φέρνει κάποιο είδος αναγνώρισης από την κοινότητα σας (ίσως απλώς από τους συγκατοίκους σας). 

Αιγόκερως

Διεκπεραιώστε τις πιο επείγουσες υποθέσεις στην αρχή της εβδομάδας. Θα αντιμετωπίσετε μια σωρεία προκλήσεων, αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείτε μία-μία. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα τις διεκπεραιώσετε. Κοιτάξτε προσεκτικά όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει στα μέσα της εβδομάδας και δοκιμάστε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να έχετε μια πιο σωστή προοπτική.

Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε να δείτε να συμβαίνει, αλλά ίσως αναρωτιέστε για το πώς θα το πραγματοποιήσετε. Εάν εργαστείτε πάνω σε αυτό την Παρασκευή και το Σάββατο, θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα. Η Κυριακή φέρνει την αναγνώριση των καλύτερων χαρακτηριστικών σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια 2021: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τη νέα χρονιά

Υδροχόος

Κάτι νέο και απροσδόκητο έρχεται στο δρόμο σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη και το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε έναν τρόπο για να το μετατρέψετε σε κάτι φοβερό για εσάς και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Στα μέσα της εβδομάδας χαλαρώνετε αρκετά και περνάτε όμορφα με φίλους, οικογένεια και χαριτωμένους αγνώστους. Μην ανησυχείτε, κάνετε καλή εντύπωση σε όποιον σας γνωρίζει. Οι σχέσεις με τους συγκατοίκους σας βρίσκονται στο προσκήνιο την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με κάποια ζητήματα, που προκύπτουν στην δουλειά σας.

Ιχθύες

Στην αρχή της εβδομάδας έρχεστε αντιμέτωποι με κάποια οικονομικά ζητήματα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας είναι βιώσιμος, διαφορετικά θα πρέπει να διορθώσετε κάποια πράγματα. Αν και περιβάλλεστε από θετική ενέργεια στα μέσα της εβδομάδας, θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τις ισχυρές προσωπικότητες που σας περιβάλλουν, ειδικά εάν απαιτούν άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε να αναβάλλετε την λήψη αποφάσεων μέχρι την Παρασκευή, όταν θα είστε πολύ πιο δυνατοί και σε καλύτερη θέση να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες. Την Κυριακή, θα έχετε μια πολύ καλή εικόνα σχετικά με το προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε.

astro-live.gr