Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα, ετοίμασε μια λαχταριστή πάβλοβα και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τη συνταγή της μικρής.
Διαβάστε τη συνταγή:
Για τη μαρέγκα:
Χτυπάμε 6 ασπράδια αυγων με 2 φλυτζανια ζαχαρη που την ρίχνετε διαδοχικά και όχι όλη μαζί!
Προσθέτετε μια βανίλια και 1/2 κγ κρεμόριο ( δίνει τη γυαλάδα στην μαρέγκα)
Απλώνετε τη μαρέγκα πάνω σε μια λαδόκολλα σχηματίζοντας 2 κύκλους!
Την ψήνετε στους 70 βαθμούς για 1:30 ώρα!
Την αφήνετε άλλη μια ώρα να κρυώσει καλά!
Στη διάρκεια αυτή φτιάχνετε τη σαντιγί!
Χτυπάτε 330 ml κρέμα γάλακτος με 1/2 φλ άχνη ζαχαρη μέχρι να έρθει στη μορφή που πρέπει και τη βάζετε στο ψυγείο!
Εύκολα;;;
Συνεχίζουμε!
Κόβετε τις φράουλες που εάν είστε εντάξει άνθρωποι τις έχετε πλύνει πρώτα φανταζομαι!
Για τη σως φράουλας απλώς χτυπάτε στο μπλέντερ φράουλες με 1 κ.σ άχνη!
Όταν κρυώσει η μαρέγκα απλώς παίζετε!!!!
Εάν έχετε καλεσμένους που δεν το βλέπω σύντομα είναι το τέλειο γλυκό!
Enjoy!Ετσι για να μη βαριόμαστε