Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αφέρθηκε στη σχέση με τον συνάδελφο του, Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο και ήρθε πρόσφατα σε κόντρα.
“αποφάσισα, επειδή έχω ηρεμήσει όντως, να μην απαντάω τίποτα σ’ όλα αυτά για την εκπομπή πια. Χρειάστηκε να απαντήσω γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω. Γενικά δεν θέλω να απαντάω ούτε από τον αέρα της εκπομπής ούτε γενικότερα σε τέτοια θέματα. Όταν όμως σε αναγκάζουν, πραγματικά έφτασα μέχρι εδώ κάποια στιγμή, είπα “θα απαντήσω” και ήταν η τελευταία φορά που απάντησα και δεν θέλω να ξανασχοληθώ”.
“Δεν συζητήσαμε μετά με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν έχει τύχει βασικά να μιλήσουμε. Δεν ξέρω αν είναι παρεξήγηση ή όχι. Εγώ με τον Γιώργο, ναι, είχαμε μια επαφή και μια σχέση, φίλοι δεν ήμασταν ποτέ. Εξ αντανακλάσεως κάναμε παρέα”.
“Δηλαδή λόγω του Πάνου Κατσαρίδη, που ‘ναι κολλητός μου και της Νατάσας Θεοδωρίδου, που είμαστε φίλοι, κάποια στιγμή, χρειάστηκε να είμαστε και όλοι μαζί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ήμασταν φίλοι. Δηλαδή δεν παίρνω ποτέ τον Γιώργο τηλέφωνο για να του πω να βγούμε” πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει εκτάκτως στο Mega την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου